Cikáni, islamisté, kdo za to muže? Pláčeme na nesprávném hrobě

Když čtu příspěvky o tom jak se chovají ti či oni, snažím se vžít do jejich situace. Řekněme že Češi jsou oficiálně ublížená menšina kterou je nutno chránit. Kam přijdeme stačí udělat nějaký nepořádek nebo ještě lépe kravál, a hned máme podporu, a pokud něco šlohnem, někdy nás za to potrestájí nebo také ne. Budeme si moct dělat podle svého a kdo proti nám cekne bude čechofob, a to trpět nebudeme. Tak všichni kdo budou bydlet v našem okolí v jejich zemi budou chlastat pivo, číst Švejka, cpát se knedlíky, aby se nám dobře a šťastně žilo. Kdo nebude chtít, toho už z našeho okoli beztrestně vystrnadíme.

No nebyla by to nádhera? Být takto chraněn, a kdyby se nějaký Čech něčeho nekalého dopustil, v novinách by byly titulky, pár mladíků znásilnilo.....ukradlo.....zničilo.....

Jenže když ve Vídni v osumašedesátém někteří "uprchlící"  přišli do Rakouska akorát si tak nakrást a vzít všechno možné co se občas uprchlíkům darovalo, a pak se vrátili do Československa, tak se normálně objevovaly cedulky ČEŠI NEKRAĎTE! A nikdo to neměl za xenofobii, styděli jsme se i my ostatní za naše nepovedené krajany. Koho by tenkrát napadlo osočovat Rakušáky z čechofobie?

A v tom je ten obrovský rozdíl. Když řeknu tady v Mexiku že nad 90% Cikánů v Evropě, dnes takzvaných Romů, i když ne všichni jsou Roma, nepracuje a živí je stát z daní těch co makají, tak si myslí že kecám. V Mexiku nemají Cikáni tak špatnou pověst, jen 10% jich pracuje v tzv. showbizu, teda u kolotočů nebo hádají z ruky, o těch se říká bacha na šrajtofli, ale takových je málo. Ostatní poctivě pracují, žijí si lehce nad průměr, 80% z nich jsou Roma, mají krámky s textilem nebo prodávají auta a kamiony, většinou, a někteří normálně pracují. Zde totiž žádné dávky neexistují.

A proč? Protože z nich sluníčkoví dobrodinci nedělají parazity ani uslintané blby kteří nejsou schopní se uživit. Že by nějak kradli nebo kravál a brajgl sousedům dělali ani nápad, dostali by na budku, a nějaký povyk typu dyškriminácija a rasýsmus se tu nevede. Tak se usměrní, protože na opak od toho co si jejich samozvanií ochránci myslí, Cikáni nejsou debilové, a ví až kam je možno zajít.

To samé s muslimy, ghetta, která mají na svědomí ti samí dobrodinci, co dají ubytování, různou pomoc, za cizí, jak jinak, a pak se jen hromadí probémy. A kdyby evropské autority zatočili nejen s extrémisty, vždyť je mají na mušce, ví kdo a kde jsou, kdyby se politicky korektně neblblo a řádně se trestalo, padni komu padni a menšinám se nedával mírnější trest, tak se tady o něčem takovém ani nebavíme, a remcali bychom třeba jen na výkyvy počasí a korupci.

Totéž s azylem, s tím se normálně dělají drahoty, ale dnes se ví, to není tajemství, že s muslimskými uprchlíky se dostávají do Evropy také extrémisté, už jsem to psal v předminulém článku, a NIC se proti tomu nepodniká, aby to nebyl proAlláha rasismus nebo diskriminace náboženství, a tak proč sakra raději nepomoct jen těm křesťanským uprchlíkům, ti opravdu nemají kam jít nežli do Evropy, muslimové mají na vybranou, je dost musliských zemí kde by nežili v žádné zkažené a úpadkové společnosti, za kterou tu naši mají.

Proto takovouto politikou dělají voly jak ze sebe tak z ostatních. Ze samé bázně aby na nás ti nepřizpůsobiví nezanevřeli, se zadělává na ještě větší nenávist. Jsme pro ně slaboši kteří dají soupeři napapat, ošetří ho a nechají odpočinout a tím si od nich zasloužíme hluboké opovržení. Tam kde dávky, podpory a jiné politicky korektní  vylomeniny neexistují, tam není taková nenávist. Štědrost je hezká věc, ale s mírou, když je jí přes moc, vyústí to ve zlou krev. A hlavně si přestat myslet že bez bílého pána si ostatní neporadí.

Autor: Milan Zavala | středa 11.2.2015 16:30 | karma článku: 34,79 | přečteno: 1516x