Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A nemohla by ta chytrá, šikovná, praktická a světaznalá vláda v Mexiku něco udělat s tou jistě zcela okrajovou, ale přece nepříjemnou narkomafií. A taky aby nebylo běžné někam odtáhnout čtyřicet studentů a tam je odprásknout a zpopelnit spolu s pneumatikami. Proti tomu je ukradená paštika docela sranda, né?

0 0
možnosti
MP

Dobro by se mělo konat jen za vlastní peníze. Jakmile se někdo přisaje na cizí kasu za účelem páchání dobra a vlastní obživy, je to skoro tragédie. Nebudu zdržovat uváděním příkladů, každý by jich vyjmenoval nejmíň tucet.

0 0
možnosti
OF

Danieli, Paco de Lucia byl také andaluský cikán, a podívej se , kam to dotáhl.

A co my ? Nosotros, borrachos pobres.....;-D;-D;-D

1 2
možnosti
JR

J22a64r46a 81R49a43n81k

11. 2. 2015 18:28

Ondreji a co takovy Django Reinhardt;-)

0 0
možnosti
DK

Ja jsem asi 4 roky zpet videl video o zivote Romu v Andalusii. To video trvalo asi pul hodiny a postupne se tam jako vypraveci vystridali asi 4 Romove. Bohuzel uz ho nemuzu najit, at hledam, jak hledam (zkousel jsem ruzna klicova slova a nic). Ten jeden chlapek jezdil po meste autem a vypravel. Rikal, ze si tam nezijou spatne, ze tam skoro kazdy Rom ma praci (byt nekvalifikovanou) a ze jim zadarmo nikdo nic neda (to je na druhou stranu trochu v rozporu s tim, co jsem o Spanelsku cetl). Kazdopadne to video bylo nekym predlozeno jako dukaz, ze nekde to jde a u nas ne. Ten, kdo ten odkaz na video vlozil, si vsak neuvedomil, ze situace je zcela odlisna a to v tom, ze ten Rom rikal, ze jim zadarmo nikdo nic neda...O tom to je. Oni jsu tam nuceni se o sebe starat a je pak logicke, ze nemaji cas na kradeze atd. Dalsi rozdil byl ale v tom, ze to misto byla turisticka oblast a tudiz velka spousta pracovnich prilezitosti. Dlouhodobym pozorovanim Romu jsem dospel k zaveru, ze sice nedosahuji kvalit majoritni spolecnosti (inteligence, smysl pro zodpovednost, planovani do budoucna, atd.) ale jsou hluboko pod svymi moznostmi, kde by mohli byt, kdyby byli lepe vedeni.

6 0
možnosti
OF

Znám několik cikánů, kteří jsou chytřejší než ty a jen málo hloupější než já.

Strč si ty rasové teorie někam. Poláci s tebou zametli, ale kdybys byl lépe vedený, tak se to nestane . Ahoj R^;-D

0 1
možnosti
MT

Autore, přesně jste to popsal ! Díky. Ale vsaďte se, že až přijdou volby, zase budou u moci Ti stejní, kteří to multikulti svinstvo podporují ! Dienstbier, Šabatová atd. Jako národ jsme nepoučitelní !

10 1
možnosti
JR

J62i52ř73í 96R51y12s

11. 2. 2015 18:59

Má být +

0 0
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1595x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik