Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Byla německá denacifikace opravdu tak dobrá jak se zdálo?

Obdivoval jsem je za to. Měl jsem Havlovi za zlé že neudělat debolševizaci, i Rumuni odpráskli Ceausesca i se starou. Pominu-li fakt že se Rumunům daří hůře než Čechům, kteří trpí aby bolšani ještě zasmrádali

domácí scénu a cynicky a veřejně slzeli na Gottwaldovo hrobě, obětem toho lidumila se beztrestně vysmívají, tak si ale uvědomuji že jiné národy, kromě důkladných Němců, se za své hrdlořezy nestydí, a za krvavé orgie také ne. Dokonce Frantíci dodnes oslavují Napoleona i svoji slavnou revoluci která byla ohavnější než ta bolševická, tu sice už dnes v Rusku neoslavují, ale také si za ni nesypou popel na hlavu.

Stalin je stále populární, a ani doma ani ve světě se na Lenina neplive. Ani na Maocetunga, Pol Pota, ba i dynastie Kimů je málo kritizována. Zato Hitler, jeden z mnoha, je stále ztělesněním Velkého Zla. Však také Hollywood mu stále dělá reklamu, o jiných cudně mlčí. Přitom vrahů jako Hitler bylo a je ve světě dost, akorát nedostali tak parádně na prdel.

Hitler byl Rakušák, ale v jeho domovině velká denacifikace teda neproběhla, Haider mohl mít svoji partaj, a dost vlivnou, něco takového by v Německu nebylo možné, a přesto je Rakousko také demokratické. Japonci také kapitulovali, a to také bezpodmínečně, a přesto jsou stále hrdí na to že jsou Japonci, aniž by se za projev vlastenectví styděli jako Němci.  Italové se nijak přesmoc nestydí za Mussoliniho. A teď na co to všechno bylo a je. Spíše na škodu.

Německo je velké a početné, ale hlavně bohaté, je to tahoun EU, ať se nám to líbí či ne. Jejich pád by nebyl důvodem k radosti, stáhl by do kopru ostatní. A v tom je ten háček. Dnešní Německo je tak duševně zubožené pocitem viny za hříchy některých otců, že není schopné se bránit. Ne že by Rusko dnes chtělo zaútočit, na to dlouho mít nebude, ale ti migranti kteří přicházejí za údajným blahobytem na příděl, tak až poznají co je čeká, bude hračka je využít coby kanonfutr.

Na jedné straně Erdogan, který se netají úmyslem vzkřísit Otomanskou říši, muslimskou, Merkel mu to trochu pomahá financovat, ale jsou tu i jiní hráči, a dlouhá historie islámu který by rád viděl Západ pomuslimštěný, tak nelze se neobávat že pokud k něčemu dojde, Němci budou jako chrobák ležíci na krovkách - prostě se nebudou bránit. Nedovedu si představit že by měli povoleno střílet, i v případě opravdového ohrožení.Jejich hranice budou ještě drahný čas otevřené. Komukoliv kdo si jejich kultury neváží.

Dnes to vypadá že se to v Německu uklidnilo, že tam už nikdo nepřichází, a ti co tam už jsou se naprosto začlenili a ctí německé zákony a zvyky. Jenže to je zdání, protože už se to v médiích neobjevuje, a na FB nebo Youtube se maže a maže.

Takže kdyby se v bývalé sovětské zoně vlivu take debolševizovalo tak důkladně jako v Německu, tak by si dnes také nikdo nedovolil říct že je nám docela dobře když jsme Češi, Poláci nebo Slováci. Zrovna jako si to dovolí říct Francouzi, Rakušáci, Italové nebo Španělé. A začínají se cukat když jim Merkel nařídí aby brali migranty až do úplného sebezničení. 

Kromě Němců totiž nikdo necítí takovou silnou sebenenávist. Dodnes, když se sejdu s Němcem se mě ptají jak na ně pohlížíme. Mají stále strach že v nich vidíme nácky. Všem ostatním je fuk jak je vidíme. A to se může v připadě opravdového nebezpečí Evropě vymstít. Protože pokud poslušní Němci dostanou rozkaz nestřílet a vůbec nepoužít sílu, umlátí je čepicemi.

A STÁLE SE OBJEVUJÍ AKTUÁLNÍ ČLÁNKY O NACISTICKÝCH ZVĚRSTEV, ALE DÍKY BOHU UŽ SI LIDÉ ZAČÍNAJÍ VŠÍMAT ŽE UŽ TO BYLO DÁVNO, A JINÁ ZVĚRSTVA SE STÁLE DĚJÍ, A TĚCH BYCHOM SI MĚLI VŠÍMAT VÍCE. Přečtěte si diskuzi.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3466581/The-Nazi-child-snatchers-new-exhibition-tells-haunting-stories-foreign-children-torn-families-savagely-abused-order-turn-perfect-Aryans.html

Autor: Milan Zavala | sobota 27.2.2016 17:07 | karma článku: 36,70 | přečteno: 1311x
  • Další články autora

Milan Zavala

EU jde konečně cestou Daladiera a Chamberlaina, nejsme přece váleční štváči

Se Zlem nebudeme válčit, Zlo musíme ukecat a donutit podepsat smlouvy. Podepsal Hitler, podepsal Erdogan, a plní to, žádné migranty už nepouští, jen Rumuni je stále zastavuji na moři. Podepsal Irán, to je záruka že atomovku mít

12.9.2017 v 17:02 | Karma: 38,51 | Přečteno: 1318x | Diskuse| Ostatní

Milan Zavala

Zasloužili by si Evropané v budoucnu atomovou válku jako si zasloužili dvě světové?

Asi ano. WW1 a WW2 je vina německá, ale i vina nečinnosti ostatních. Když pročítám diskuze které se týkají atomových zbrani v KLDR a Iránu, zírám když i lidé kteří jsou si vědomi nebezpečí od islámu, brojí proti USA a volstrýtu

7.9.2017 v 23:55 | Karma: 34,63 | Přečteno: 1471x | Diskuse| Ostatní

Milan Zavala

Jak jde o prachy, i Lidl se omlouvá, i americké university a podniky už pociťují kopanec

do nejcitlivější části těla - šrajtofle. Dožírat zákazníky jde jen tam kde se vesele žije ze státních grantů, a koho chleba jíš....Ale v Lidlu jste pání VY, zákazníci, berte to na vědomí místo jejich planých omluv, není to poprvé

2.9.2017 v 20:25 | Karma: 45,07 | Přečteno: 4029x | Diskuse| Ostatní

Milan Zavala

Anglické děvčátko na převýchovu do muslimské rodiny, doufejme že to byl jen přešlap

a někdo chtěl být papežštější než papež. Pětiletá byla odebrána matce, možná právem, ale neprávem dána do rodiny odlišné kultury a náboženství. Ten kdo je zodpovědný to neudělal omylem, přišlo se na to a bude se to vyšetřovat.

29.8.2017 v 18:06 | Karma: 40,67 | Přečteno: 1860x | Diskuse| Ostatní

Milan Zavala

Přichází na řadu socha Kolumbuse, zítra Washington, Jefferson......a nadvláda menšin

možná se Antifa inspiruje i v Evropě. Padají sochy jak listí, drtivá většina lidí je proti, ale politici se bojí pár křiklounů. I obchodníci se jich bojí a je jim fuk jestli to je zákazníkovi milé, hlavně že je novináři pochválí

27.8.2017 v 1:22 | Karma: 42,86 | Přečteno: 2191x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Ženě se do ruky zakousl pes. Muž, který jí přispěchal na pomoc, zvíře zabil

29. května 2024  15:12

Ženu v Žihli na Plzeňsku vážně pokousal volně pobíhající pes. Na pomoc jí přiběhl příbuzný, který...

Brutální útok nožem v Mannheimu, policista po něm bojuje o život

31. května 2024  13:12,  aktualizováno  18:49

Šest lidí v pátek utrpělo zranění při útoku nožem na náměstí v centru německého Mannheimu, uvedla...

Nemocnému synovi vstříkla do krve vodu. Chtěla jsem, aby to skončilo, řekla

29. května 2024  13:51

Mimořádně nešťastný případ matky samoživitelky a jejího vážně nemocného dítěte řeší Městský soud v...

Velký podfuk s výsluhou, nemocenská i v civilu. Policisté obírají stát o miliony

31. května 2024

Premium Státu rapidně rostou výplaty výsluh pro policisty, hasiče, celníky či dozorce. Loni Česká republika...

Česko explodovalo zlatou hokejovou radostí, fanoušci v Praze kolabovali

26. května 2024  11:40,  aktualizováno  23:29

Česko v neděli zažilo hokejový svátek. Fanoušci vyrazili sledovat finále mistrovství světa na...

Rusové poprvé nasadili novou houfnici. Malva pálí na charkovské frontě

3. června 2024  10:34

Rusko v bojích na Ukrajině zřejmě vůbec poprvé nasadilo svoji zbrusu novou houfnici 2S43 Malva....

U Eiffelovky leželo pět rakví. Francouzi padlí na Ukrajině, stálo na nich

3. června 2024  10:28

Zaměstnance nejznámější pařížské památky v sobotu ráno vyděsil podivný nález. U paty Eiffelovy věže...

Řehka glosuje armádní dění. Kritiku snesu, ale vím, kde bydlíte, uvedl video

3. června 2024  10:25

Náčelník Generálního štábu armády ČR Karel Řehka na sociální síti X nahrál video, které má sloužit...

Nerudová vstoupila do hnutí STAN. Čelí nechutné kampani, řekl Rakušan

3. června 2024  8:52,  aktualizováno  10:20

Danuše Nerudová vstoupila do Hnutí STAN. Vít Rakušan to oznámil na tiskové konferenci, která měla...

  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1595x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik