Budou sluníčka internovat utečence do koncentráků?

Stále něco žvaní o přerozdělování aniž by brali na vědomí tu jednoduchou pravdu, a totíž že uprchlíci chtějí pouze do Německa, Británíe nebo Švédska. I kdyby všechny evropské země uposlechly velkou náčelnici 

a dávaly azyl všem co o sobě řeknou že utíkají ze Sýrie, přes háfo zemí kde se neválčí a nic jim nehrozí, ale kde nejsou tak štědří, tak tam nezůstanou, leda že by je i naši bojovníci za práva uprchlíků zavřeli a dali jim koule a řetězy na nohy. A i tak by se občas dostali ven. Lidská vůle je nezlomná.

Nechápu proč si takové Maďarsko otrocky dělá zlou krev, a nechce pouštět vlaky s migranty. Proč jim brání opustit Maďarsko, kde nechtějí zůstat? Česko už udělalo alespoň jeden rozumný krok, nechce držet utečence v Česku násilím. To není řešeni pro žádnou stranu, ani řešením pro Německo. Stejně se tam dostanou i když je Češi na chvíli dají do sběrných táborů. 

A pokud budou Merkelová a sluníčka zvát, a vytrubovat do světa že my na to máme, a vítáme vás, tak proč by tomu musely ostatní státy EU otrocky bránit, aby se německá vláda dělala hezká, že oni berou vše, a ti výchoďáci s nima tak nelidsky zacházejí. V tom duchu píšou v západních novinách.

To že v Calais na ně mají zeď a dráty,ba i psy, to je OK. Teď se dočítám že jim chtějí to jejich uprchlické městečko vylepšovat, a stavět pro ně lepší ubytováni. To jako že se to tam bude rozrůstat pro ty co se budou věčně pokoušet se dostat do Británie? A pak je budou Francouzi nadosmrti živit, jen je budou hlídat aby se do Británie dostalo co nejmémě lidí? Kocourkov hadr. 

Díky této servilnosti vůči Německu, když špinavou práci za ně dělají "ti na východě", brání jim jít do Němec jen proto aby pak se vesele psalo o tom jací jsou Maďaří náckové, podívejte co těm chudinkám dělají, to my jsme jiní, my je bereme. Ale rádi by teď ty vlaky vraceli, ale už si nakadili do huby. NECHTE JE ODEJÍT KAM CHTĚJÍ! Stejně tam půjdou i když je budete zadržovat, přece je nezavřete na doživoti!  Nanejvýš je budete mít na chvili pod zámkem, což stojí peníze a ztráta prestiže ve světě. A Německo bude to hodné.  A já bych řekl s Krylem - nasrat, joo, nasrat. Ale stejně se do toho Německa dostanou tak jako tak.

Zrovna čtu jak Cameron neudržel nátlak, a díky fotce utopeného chlapečka kývl na přijímání uprchlíků. Takže teď už to půjde šmahem. Dveře do Evropy jsou dokořán. A DOČÍTÁM SE I NA DAILYMAIL, KTERÉ NENÍ MOC SLUNÍČKOVÉ, JACÍ JSOU TI MAĎAŘI BARBAŘI, CO TO TĚCM CHUDÁKŮM DĚLAJÍ, MÁ TOHLE MAĎARSKO ZAPOTŘEBÍ? NECHTE JE JÍT DO ZEMÍ ZASLÍBENÝCH, KDE JE ZVOU.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Milan Zavala | čtvrtek 3.9.2015 19:01 | karma článku: 38,88 | přečteno: 1895x