Topolánek nesahá Grossovi ani po kolena.

Všichni víme, že Topolánek i Gross (tak jako všichni papalaši) prodávají hluboko pod tržní cenou státní majetek (a tedy majetek voličů) svým kamarádům.

Oba sice vypadají jako, že neumí počítat do pěti, ale Gross je přeci jen o několik tříd lepší. Shrňme si to. Gross prodal neznámý státní majetk neznámé osobě za cca 80 milionů Kč v hotovosti pomocí triku s akciemi.  Vše je "legální" a Gross je nadosmrti zabezpečen. Topolánek "prodal" státní ČEZ panu Romanovi (skutečně si dělá s ČEZem co chce a určuje ceny elektřiny jaké chce) za ušmudlaný výlet k moři. Topolánek si ani nedokázal vyjednat peníze v hotovosti... A ještě se přitom nechal hloupě vyfotit. Jasně to ukazuje, že Topolánek je vlastně děsně neschopný člověk...Už jenom proto by neměl být zvolen...

Zatímco Gross prodal svoji čest relativně draho, Topolánek to udělal za hrst skleněných korálků. Opravdu chcete volit papaláče z ODS a ČSSD? Vždit přece vidíte, že se dokážou dohodnout pokud jde o to jak podvést voliče.

Ano, já se chci jako kandidát za Svobodné (prý se namá používat zkratka SSO) v JČ dostat mezi ty vlky v parlamentu. Proto, abych jim mohl skřípnout prsty, které strkají do státní pokladny. Chci se státním majetkem hospodařit ve prospěch voličů a ne s ním kšeftovat ve prospěch svůj nebo svých kamarádů. Opravdu se nepotřebuji tlačit ke korytu. Jsem výzkumník v NASA a na rozdíl od svých kolegů výzkumníků a vědců v Čechám mám slušný plat. Chci hlavně odstrčit od koryta všechny ty Kalousky, Topolánky, Paroubky, Bursíky a jim podobné.

Vilém Mikula

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Vilém Mikula | pátek 7.8.2009 6:31 | karma článku: 20,16 | přečteno: 2075x
  • Další články autora

Vilém Mikula

Chybí tu zpětná vazba.

18.3.2013 v 20:13 | Karma: 12,93

Vilém Mikula

Že by se konečně ledy pohnuly?

14.3.2013 v 17:14 | Karma: 18,06