Proč vlastně volíte Topolánka, Paroubka, Kalouska a jim podobné?

Marně si lámu hlavu proč vlastně volíte Topolánka,  Paroubka, Kalouska a jejich lidi? Vždyť vám přece jasně dokázali, že jim o váš prospěch vůbec nejde. 

Napsal jsem již pár důvodů proč jsou tito pánové naprosto nedůvěryhodní a taky jsem za to schytal hromadu negativních ohlasů. Viz mé předchozí texty a diskuse k nim.  Přemýšlím, proč vám vlastně uvedení lidé vyhovují?

A) Asi jim opravdu důvěřujete. To si jen těžko umím představit. Protože přece nemůžete mít tak strašně omezené rozumové schopnosti.   

B) Máte z jejich činnosti nějaký osobní prospěch. Třeba jste například napojeni na státní penězovod a jste tedy placení z našich daní. A oprávněně se bojíte, že lidé jako já ze Strany Svobodních Občanů by vám ten penězovod přiškrtili.

C) Ve své duši jste stále nevolníky a ani si to neuvědomujete.  Posloucháte a bránite své pány bez rozmyslu. Neumíte si představit, že byste se mohli rozhodovat sami za sebe.

D) Nejaký jiný důvod?

Sdělte mi prosím proč vám Topolánek, Paroubek, Kalousek a jejich lidé vyhovují natolik, že si je opět zvolíte za své poslance? Opravdu mě zajímá čím si vaši důvěru zasloužili. Děkuji za vaše odpovědi.

Vilém Mikula

 

 

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Vilém Mikula | sobota 8.8.2009 8:00 | karma článku: 16,93 | přečteno: 977x
  • Další články autora

Vilém Mikula

Chybí tu zpětná vazba.

18.3.2013 v 20:13 | Karma: 12,93

Vilém Mikula

Že by se konečně ledy pohnuly?

14.3.2013 v 17:14 | Karma: 18,06