Poradí mi někdo koho mám volit?

Blíží se předčasné volby a přemýšlím koho budu volit. Masmédia mi nabízí jen pár vyvolených stran, které se prý jediné dostanou do parlamentu. Kterou si mám vybrat?

KSČM volit nebudu protože si nepřeji třídní boj.

 

Topolánka z ODS volit nebudu protože jasně dává najevo, že bude zastupovat zájmy pana Romana z ČEZu, nikoli zájmy voličů.  

 

Paroubka z ČSSD volit nemohu protože nás všechny chce ještě více zadlužit, což by nás dovedlo k totálnímu zhroucení ekonomiky ČR.

 

Pana Topolánka ani pana Paroubka nezajímá jak přehnaně veliké daně platíme, zajímá je jen kterým spřáteleným firmám ty naše daně přerozdělí. (Liší se jen v tom, že každý má trochu jiný seznam spřátelených firem.)  

 

KDU ČSL volit nechci protože do poslední chvíle není jasné ke které výše uvedené straně se nakonec přidá.

Nepřeji si ani zvolení TOP09 kvůli přátelským vztahům Kalouska se Šťávou. (Kalousek prosazuje, abych ze svých daní Šťávovi zaplatil ušlý zisk ze kšefování s krví, kterou jsem daroval zdarma ve prospěch nemocných. Fuj.)

 

Stranu zelených nepodporuji protože si nepřeji ekologické daně  a poplatky a tím i všeobecné zdražení. Na ekologii se to nijak neprojeví, protože stejně ODS a ČSSD přerozdělí vybrané peníze ve prospěch svých známých. Viz jednání vrcholových politiků a manažerů ČEZu na jachtě v Itálii.

 

Malé, takzvaně nezvolitelné strany, předemnou masmédia raději nezmiňují, takže ani nevím jak blízko či daleko jsou od zvolení. Pokud to risknu a dám některé malé straně hlas (například SSO), tak bude nejspíše můj hlas přerozdělen ve prospěch některé z výše uvedených stran. To si ale nepřeji.

 

Také nemusím jít volit vůbec. Jenže to je přesně to, co pravicovým i levicovým papalášům nejvíce vyhovuje:

 

ABY VOLIČI REZIGNOVALI NA SVÉ PRÁVO ROZHODOVAT O SVÉ BUDOUCNOSTI.

 

Poradí mi někdo koho mám volit? Skutečně platí, že kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by se pravicoví i levicoví papaláši dohodli na jejich zrušení?

 

Vilém Mikula      

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Vilém Mikula | úterý 4.8.2009 6:00 | karma článku: 21,46 | přečteno: 1095x
  • Další články autora

Vilém Mikula

Chybí tu zpětná vazba.

18.3.2013 v 20:13 | Karma: 12,93

Vilém Mikula

Že by se konečně ledy pohnuly?

14.3.2013 v 17:14 | Karma: 18,06