Válka proti soukromí

je potřeba upravovat zákony nové době, některé už třeba ani nepotřebujeme. na co ochrana soukromí? na co soukromí? na co kdo potřebuje soukromí a nemít pocit, že je sledován a zaznamenáván a analyzován v reálném čase počítačem na každý pohyb jeho řasy na nad okem, jestli to náhodou neznamená, že je terorista, který může vypadat, jako úplně normální člověk, protože to je jeho krytí. to jsou líhně Al Kejdy . on právě má i tak čistý rejstřík právě kvůli jeho podlému krytí jako spící agent a ten jeho pohyb řasy na oku počítač vyhodnotil jako důvod k osobnímu posouzení. pro jistotu byl zmlácen, aby přiznal všechno co ví. teď z něj potřebujeme dostat informace, co neví, že ví.

Na co je vám soukromí? Proč byla tato věc v minulosti výsadou svobodné společnosti? Tím rozdílem oproti tyraniím.

Obecně se podceňuje efekt, že ať jste paranoidní nebo ne, podvědomě si budete uvědomovat, že jste kamerou sledováni. A podvědomě se budete snažit normalizovat své myšlenky a okolím, protože podvědomě budete vědět, že nežijete ve svobodné společnosti.

Údajně se nemáte čeho bát, pokud nejste terorista.

Ale co justiční omyly?

A paranoia?

Tento software s umělou inteligencí má vyhodnocnocovat pravděpodobnost, že jste terorista na základě i takových věcí, jako je onen pohyb brvy. Gesta, pohyby, slova, výraz tváře a zejména výraz, který vypadá, že vyjadřuje potlačování nějakých emocí. Oni se s tím moc nepárají a dle jistého článku o tomto projektu to berou jako znak potenciálního teroristy, protože kdo jiný by si spiklenecky chtěl něco nechávat pro sebe. Měl nějaký divný výraz ve tváři, který vybočuje z průměru všech průměrně zprototypovaných výrazů obličejů ... prostě podezřele. Taky problém. Cynik by řekl, že software právě detekoval crimethink. A to vedlo k nutné osobní schůzce a výslechu u příslušníka bezpečnosti, který osobním pohovorem prověří, zda jde o skutečného teroristu.

To zní skoro jako ráj?

Velký bratr go HERE!!!!! Potřebujeme více kamer do xichtu stejně jako to mají ve Velké Británii. Potřebujeme, aby analyzovali každý náš pohyb.

 

Potřebujeme, aby se z rozpočtu dotace EU financoval projekt zavádění sledovacích systémů a aby se všichni u toho tvářili, že to je na zlepšování světa a jak je nám to EU prospěšné. 

Tyto kamery mají velmi schopný software, který je schopen rozpoznat základní dějství, postavy a předměty a identifikace té osoby s její složkou pomocí RFID čipu implantovaného v těle nejlíp nebo na občanském průkazu nebo pasu.

To už bude úplně dokonalé, kdy stát o nás bude vědět všechno, a my o něm nic. Pouze tu show v médiích.      

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jiří Míka | neděle 13.7.2008 8:26 | karma článku: 18,30 | přečteno: 2050x