Trvale udržitelný rozvoj je převlečená eugenika a lidé nepoučitelní

Já jsem blázen, pokud mi vadí přidávání sterilizantů do pitné vody? Zajímavé, že někteří lidé tyto praktiky obhahují. A pak je také velká skupina těch, kterým je to jedno. 

Přece nezáleží na tom, kolik je na planetě lidí. Navíc tvrzení o tzv. přelidnění se zdají být také blábolem, protože původní predikce strašení populačním růstem v 70tých letech se ani nepotvrdily

Ale to je vedlejší. Přesto bohužel někteří lidé věří, že je v pořádku resp. nutné zlo zabíjet lidi s nekvalitními či přemnoženými geny, pokud se "situace s přelidněním zhorší" nebo "aby se nezhoršila". V tomto případě formou sterilizace či nuceného potratu či jinými skrytými socioinženýrskými formami regulovat počet lidí na planetě. Myslím, že ale v základu špatně je samotná snaha o regulaci počtu lidí.

Něco, co by mělo lidem otevřít oči jako hrůzný nápad, je schvalováno jako "nutné zlo".

Není snad důležitější než strach z našeho biologické přežití to, jestli zůstaneme lidmi? Obzvlášť, když přelidnění není možná vůbec žádný problém? 

Ikdyž teď mám namysli jen názory internetové. Nemusí tedy vypovídat o skutečných názorech většiny lidí díky internetové anonymitě, která umožňuje klidně i v komentářích a diskuzních fórech blafovat. Normální člověk ani nemusí vědět, že lidé, kteří před lety deklarovali své záměry v knize Ecoscience, jsou nyní u moci a otevřeně nyní slyšíme z masmédií zprávy o nutnosti redukovat populaci.

Bude tedy nyní stát (potažmo NGO, Veolia , ...) realizovat své záměry tajně přidávat do pitné vody sterilizanty, jak v knize Ecoscience z roku 1977 v mnoha stránkách popsali ti, co jsou dnes u moci , i spolu s návrhy na úpravu legislativy? V této veřejně dostupné knize současný šéf pro vědu Bílého domu píše o nucených potratech geneticky nezdravých jedinců a legislativě, která to má umožňovat.

Pomalu přemýšlím, jestli není čas na emigraci. Lidé, kteří souhlasí se svou likvidací. To je fakt na mě moc.

Z logiky věci je přeci jasné, že přidávané sterilizanty do pitné vody, se týkají všech lidí. Nikoliv jen těch "ostatních", ale i těch, kteří takové praktiky sami schvalují, ale představují si u toho asi černou populaci nebo jiné rasy či etnika (třeba i pouze podvědomě a za rasisty sami sebe nepovažují?).

Ale kupříkladu článek londýnských Timesů cituje zeleného poradce britského premiéra Gordona Browna v jeho volání po redukci počtu obyvatel Británie na 30 milionů lidí, což je přibližně poloviční počet. Každý druhý Brit by tedy musel kamsi zmizet.   

Více podrobností k tématu:

Plán nucené sterilizace něco nejapně připomíná

O nucené sterilizaci hovoří kniha současného poradce Baracka Obamy pro vědu a člena vládní Rady pro výzkum a technologie USA. Můžete ho ale častěji slyšet hovořit v souvislosti s globálním oteplováním, ale ... celý článek

Autor: Jiří Míka | sobota 18.7.2009 11:45 | karma článku: 18,54 | přečteno: 2283x