Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Tomorrowland

Víra ve Velkého Architekta je duchovní víra, stejně jako zednářská filozofie transhumanismu a zlepšení duchovních kvalit člověka. To je jedno že tomu neříkají náboženství. Máme 21. století a stále tu máme lidi posedlé jakýmsi moc neznamým dědictvím éry Babylonu a údajně Atlantidy.Kde podle jedné teorie jsou svobodní zednáři , původně templáři, rytíři kulatého stolu a v dalších formách , stejně jako rosecruciáni různé skupiny vzájemně bojující ve snaze vytvořit lepší svět. Podle jejich představy. Doslova utopii.

Malba na New World letišti v Denveru

Řekl bych, že v tomto řádu a i jiných se mísí dobré záměry s korupcí a prohnilostí stejně jako v kterékoliv jiné společnosti. ten ideál utopie.. lepšího světa (new world order) je i příběhem transformace vzkříšení ptáka fénixe z popela. Tedy (pravděpodobně jen) NĚKTEŘÍ vyšší zednáři spolu s opět některými lidmi z jiných tajných spolků spolupracují a pravděpodobně i vzájemně mezi sebou konspirují, kdo realizuje ten plán dokonalého světa.. zlatého věku.

Za těch několik let co se zabývám těmito tématy v reakci na 11. září, kdy mě začalo děsit když jsem slyšel fráze jako "buď jste s námi nebo s teroristy" jsem postupně zjistil, že pozadí politiky je velmi magické a plné okultních zájmů. Toho, co oni neusuzují jako vhodné pro veřejnost, ať už z jakýchkoliv důvodů. Ten dobrý důvod může být, že nechtěji, aby se pak svět zhroutil uvrhl v chaos, kdyby lidé znali celou pravdu. A pravděpodobně tajemství naší lidské existence..to může být onen svatý grál, kteří adepti hledají. Osvícení.

Nicméně to není žádná racionální politika ale silně nábožensky ovlivněna a spolu s představou apokalypsy ti lidé mohou akceptovat věci, které by jinak byly masovou vraždou. Ale v jejich pohledu si řekněme tato duše si přála zemřít a pokračovat dál v inkarnaci na jiném místě, aby si ospravedlnili genocidu miliónu lidí. Miliard lidí. To je důvod, proč já asi tohle řešit nepřestanu, protože s tím nesouhlasím a myslím, že to může jít i jinak a že je možné tomu zabránit zveřejněním této informace. Ale chápu, že možná můžu přeceňovat lidi, protože to opravdu paniku , rabování vyvolat může.

Pohled těchto sekt.. svobodných zednářů a dalších Osvícených je zřejmě to, že kdo nebude usilovat o osvícení je pro ně jako vždy jen takové zvíře egoistické a vlastně defektní při jejich snaze vytvořit novou bytost - nového člověka s plnou integrací dobra a zla v harmonii, člověka který v sobě probudil spícího Boha a zároveň bude ve fyzickém těle.Ale zejména v té rovině moudrosti a duchovní vyspělosti rasu lidí , kde utopický mír a vzájemná láska bude možná. Ale to je úplně to samé , o co usiloval Adolf Hitler. Dokonce se zabýval tím samým. To je úplně ten samý projekt. Lidé, kteří četli úplně ty samé knihy. Všechny tyto spolky chtějí vytvořit novou lepší společnosti na základě apokalypticky kataklizmujícího scénáře, sebenaplňujícího se proroctví.

Filozofové jako Aldous Huxley a jeho bratr Julian Huxley byli jedni z těch, co uvažovali o této dokonalé společnosti a v podstatě je to extrémní verze sociálního experimentu jakým byl komunismus.., kde naprosto vše bude zákonem vymezeno a lidé budou velmi rasisticky považováni na základě jejich genů a případně uvažování jako škodlivý pro ekosystém i blaho společnosti. Intelektuální vědecká totalita, když se dostane do rukou náboženských fanatiků a naivních snílků co si hrají na boha, pak ospravedlňuje i zabití člověka, který stejně vydýchává jedovatý oxid uhličitý a jeho geny jsou neužitečné

... toto je myslím hodně blízko sférz uvažování této elity - kombinace pohanství a vědeckého sociálního inženýrství.

Těžko takto nezasvěceně soudit motivy těchto agend, ale co si myslet o novém světě postaveném na pohřebišti toho předešlého? 3. světová válka je zdá se uměle vytvářena, protože je pro tyto lidi součástí proroctví vzniku nového lepšího světa. Pokud svobodní zednáři jeden z těchto velmi vlivných spolků měl jiné zájmy než jsem tu popsal, nedařilo by se tento záměr realizovat tak snadno a neměli by svůj moderní pomník na Denverském New World letišti umístěný , když na stejném místě je i působivá ohromná malba, kde je celý tento plán vyzobrazen. Dle těchto lidí nejsme nic jiného než zvířata k chovu a se zájmem o multikulturalismus, biodiverzitu, je na této malbě zobrazen tento projekt nové Noemovy archy, je tam také vyzobrazeno něco, co by mohlo být vyhlazování lidí chemickými a biologickými zbraněmi ("nepřítelem"). Na pozadí této masové tragédie je tam vyzobrazen nový utopistický svět harmonie všech ras a náboženství spolu s odevzdávání zbrání...všichni svorně odevzdávají zbraně na jedno místo. Již nebude mít nikdo moci nosit zbraň, pouze policie a armáda. Armáda, které bych se vsadil, že budou říkat Peace Army Soldiers. Právo nosit zbraň přitom bylo dáno v americké ústavě jako nutná výsada člověka, aby se mohl bránit před útlakem vlastního státu. S neozbrojenou veřejností se pak může jednat bezestrachu bez servítek velmi rázně a plošně.



To je myslím tento velký plán Nového věku, kde USA hraje roli iniciátora tohoto světového konfliktu, ve kterém budeme bojovat my proti sobě, netušíc, že nás do vzájemné nenávisti někdo zmanipuloval.
Nejvýstižnější je asi hra šachy, shodou okolností zednářský symbol kdekoliv vidíte na zemi šachovnicový motiv dlaždiček černých a bílých. Je to partie, která je hrána, kde figurky jsou celé národy a jsou použity tahy promyšlené  mnoho tahů dopředu. Cílem je světová vláda, kde jejich pohoda bude pohodou všech zemí a lidí na světě. A všichni budou šťastní a sfetovaní drogami, aby jim náhodou nedošlo, že šťastní a svobodní nejsou a že je všechno úplně jinak než si mysleli, že bude. Že komunismus ani žádné jiné utopie nedopadnou dobře, protože lidský faktor vždy ukáže, že se celá věc zvrhne a utopie se nedostaví. Jen sluníčková společnost, kde kdo nebude sluníčkový, bude rovnou popraven nebo poslán na "léčení".

Ať už cokoliv, plány mohou být vždy působivé, ale pokud jsou diskutovány o nás bez nás, nic nezaručuje, že nově vzniklá společnost bude skutečně svobodná, že nebude důvod se bát útlaku ze státní nebo jakékoliv jiné řídící nebo výkonné moci. Centrálně řízené osvícení podle mě není možné

Jestli by měl vzniknout lepší svět, musel by vzniknout neplánovaně, a ne takto řízeně. Takto se to spíš jeví jako  ohromné divadlo. A cesta k němu vyvražděním většiny populace nepůsobí nijak důvěryhodně, ať je to myšleno sebevíc s dobrými zájmy.

Autor: Jiří Míka | neděle 31.8.2008 13:42 | karma článku: 15,67 | přečteno: 2028x
  • Další články autora

Jiří Míka

Jak na elitním diskuzním serveru NYX chybí diskuze

Server NYX bývá popisován jako elitní, protože pro přístup do diskuzí je nutné získat schválení. Mezi uživateli je mnoho odborníků z různých oborů včetně zaměstnanců České televize a jiných médií.

9.12.2023 v 20:06 | Karma: 14,72 | Přečteno: 656x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Moc velký reset na tak malý zájem masmédií

Všiml jsem si, že masmédia o Velkém resetu zároveň zmiňují konspirační teorie. Vlastně jsem nenašel snad ani jediný, který by je nezmiňoval. Tak počkat. Takže by o tom jinak ani nereportovali?

4.6.2023 v 4:18 | Karma: 20,59 | Přečteno: 441x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Hon na Ševčíka

Pan Ševčík se měl připlést k demontraci, když šel náhodou okolo. Spustila se démonizace a volání po jeho odvolání jako děkana VŠE. V demokratické zemi za to, že šel okolo demonstrace. Indikuje mi to směřování k povědomé totalitě.

16.4.2023 v 16:12 | Karma: 35,70 | Přečteno: 1074x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Reklamy - státem schválená propaganda

Až stát zakáže reklamy a marketing jako takový, pak mu budu věřit, že chce bojovat s manipulacemi. Vládní návrh na potírání "dezinformací" se hájí potíráním škodlivých manipulací. Ale reklamy si dokonce sám zadává.

5.1.2023 v 21:28 | Karma: 19,35 | Přečteno: 377x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Korporace, banky i politici protlačují koncept metaverse

Jsme opakovaně upozorňováni, že dojde ke změně podstaty člověka - jeho propojení s digitálním světem spolu s genetickými modifikacemi a augmenty lidského těla. Od náhradních končetin po implantovaný mikročip.

28.8.2022 v 23:36 | Karma: 6,59 | Přečteno: 310x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

To je antisemitská i Bible? Část republikánů odmítá zákon na ochranu Židů

5. května 2024  15:58

Americká Sněmovna reprezentantů velkou většinou schválila návrh zákona zaměřeného proti...

Izrael zavřel hraniční přechod do Pásma Gazy. Humanitární pomoc tam končí

5. května 2024  14:36,  aktualizováno  15:52

Izraelská armáda v neděli oznámila, že po ostřelování uzavírá hraniční přechod Kerem Šalom, určený...

Policie obvinila řidiče kamionu za smrtelnou nehodu na D1, hrozí mu až šest let

5. května 2024  15:47

Karvinští kriminalisté obvinili litevského řidiče kamionu, který v sobotu narazil do osobního auta...

Sabotáže a jiné útoky. Rusko chystá Evropě perné chvíle, varují tajné služby

5. května 2024  15:40

Tajné služby v různých evropských zemí varují vlády, že Rusko plánuje sabotážní akce napříč...

10 nejčastějších podvodů na internetu: Dokážete ochránit sebe i svou rodinu?
10 nejčastějších podvodů na internetu: Dokážete ochránit sebe i svou rodinu?

V digitální éře, kde technologie proniká do všech aspektů našich životů, se také zvyšuje riziko podvodů. Od falešných e-mailů a inzerátů až po...