Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Osviť se nebo zemři

To se zdá být v kostce perspektiva elit našeho světa, kterou na televizních obrazovkách moc nevídáme.

 

New age

Duchovně zabarvený termín "Matka Země" nebo "Posvátná Příroda" není v techtech Agendy 21 používaný náhodou, nýbrž se aspekt duchovna a new age spirituality prolíná mnohými texty OSN a přidružených NGO.  A o samotný koncept náboženství a víry se chce OSN postarat také vytvořením jednotného náboženství razícího, že všechna náboženství a víry jsou odrazem společné pravdy, a že toto jednotné světové náboženství bude vlastně všechna náboženství zastřešovat. Buddhismus, islám, křesťanství, hinduismus i víry domorodých indiánských a jiných kmenů.

"Gaia, naše Matka, která živila lidstvo po tisíce let v jejím lůně evoluce , umírá.

Je nyní příležitost ztransformovat lidstvo v trvale udržitelnou vzájemně provázanou společnost založenou na respektu a uctívání Země.

Je nutná radikální změna od současného směru, kompletní přeuspořádání globálního společenství.

Musí být nalezen nový nepřítel, buď skutečný nebo vymyšlený pro tento účel.

Demokracie nás zklamala, musí být rychle zaveden nový systém světové vlády , založený na environmentálních zásadách."

Kosmos Journal, http://www.kosmosjournal.org/

Tento záměr je malován pěknými barvami toho, jak OSN umožní vzájemné mírové soužití různých duchovník nauk, ale zároveň oni (např. Ted Turner, mediální magnát, zakladatel CNN, hovořící na konferenci OSN z roku 2000, viz. toto video od třetí minuty reportáže CBN News ) tvrdí, že všechna náboženství vychází ze stejné pravdy. Tímto zastřešujícím konceptem tedy jakoby vytváří Nové náboženství, není to tak?

Cíle OSN jsou tedy velmi anarchistické bořící naprosto všechny struktury a dogmata, na která jsme zvyklí. A být i možná příčinou kolapsu světové ekonomiky (rušení svobodného trhu stejně jako byl trh centralizovaně řízen v éře komunismu), který není v zájmu nikoho. Pouze těch, kteří chtějí z chaosu vytvářet Řád.

 

Lucis trust

Sám jsem se sice o New age svého času zajímal a také si myslím, že všechny duchovní nauky jsou odrazem stejné pravdy, ale toto politizované hnutí se mi dnes už moc nezdá. New Age je zřejmě toto nové celosvětové náboženství, které má být nastoleno. New Age je nicméně sféra velmi okultní a magická. Je to opravdu zvláštní, že se něčím takovým zabývá OSN a že spolupracuje s organizací, která se dříve jmenovala Lucifer Publishing Company, když ji založila okultistka Alice Bailey, žákyně Theosofické společnosti Madam Blavatské. Tato organizace existuje dodnes a jmenuje se Lucis Trust. V dnešní době mágové mají i své webstránky : http://www.lucistrust.org/en/arcane_school/talks_and_articles/the_esoteric_meaning_of_lucifer

Toto téma je velmi zamotané a nerad bych hned skákal k nějakým jednostranně odsuzujícím závěrům.Pravda je možná někde mezi

Každopádně organizace Lucis Trust má skrze společnost, kterou založila, status člena konzultanta OSN.

 

Osvícení

Hlavní teze New Age je, že je možná cesta z téhle bryndy. A to skrze osvícení.

A kdo se pro to nerozhodne ... nehodí se do nové společnosti, která se má vytrhnout ze spárů korporací. Ovšem, když to je realizováno Davidem Rockefellerem, který sám byl z velké části tvůrcem této konzumní společnosti. David Rockefeller je jednou z hlavní postav a mentorů OSN a tohoto ekologického hnutí. 

Tedy pokud by se lidé rozhodli dobrovolně překonat sami sebe a naučit se toleranci, tak nebude potřeba,aby se nikomu nic stalo. Ale k osvícení nebo minimálně cestě k osvícení myslím může posloužit vůbec i samotný tento příběh pokud je pravdivý, pak samo o sobě je dost na pozastavení. 

Ale možný scénář také je, že všichni, kdo odmítnou osvíceni budou masově vyhlazováni v koncentračních táborech a stejně tak ti, kteří budou proti New Age bojovat. Barbara Marx Hubbardové ve své channelované knize napsala poselství, že budou odstraněni defektní lidé ("defective seeds") ve "velkem ocisteni". Navozuje to silné asociace k eugenice a vytváření dokonalé rasy. To je bohužel realitou. Pouze je otázka, jestli bude celá věc využita tímto způsobem. Manipulací. Lidmi, kteří mají v plánu masové vyvraždování lidí ohromným konfilktem ale i hladomorem , chaosem... "Ordo Ab Chaos" či jak se říká syntéze chaosu, vytváření řádu z chaosu.Magická poučka Zedníků. Otázka, kterou bychom si zřejmě měli položit, je zda se považujeme za součást oněch 500 milionů lidí, kteří mají toto přežít. A tu by si měli položit i ti, kteří tento plán realizují - sama elita. Oni hrají divadlo, ale my je nemusíme nechat to udělat po jejich. V tom je ten vtip. Můžeme se dohodnout.Není potřeba nikoho trestat nebo lynčovat, že měl v plánu masově vyhlazovat lidi. Každý jsme nějaký. S nějakou minulostí. Hitler měl také své dětství a příčiny, znásilnění otcem. To o čem zde hovořím není nic jiného než pokračování vlády aristokracie, která je vysloveně posedlá genetickou kvalitou sebe a deformováním kvality plebsu , jejich úmrtnost jako dobytka. Lidé jako George Bush jsou typičtí malomyslní lidé ochotní udělat cokoliv pro vidinu moci. S nimi není těžké manipulovat, ale možná to ani Bushe už nebaví. Ale jeho životní filozofií je potěšení ubližovat  slabé . Bojí se dobra a proto milerád poslouží jako kat. Přitom ale ve výsledku se stejně mlátime my jen mezi sebou. Oni si v klidu dál popíjí ve svých rezidencích. Vědí, že vždy mohou být v bezpečí. Pouze před lidmi a zradou ve vlastních řadách jsou zranitelní. Proto touží po absolutní kontrole a poslušnosti. Naprostém bezpečí... pro sebe. My budeme odevzdávat DNA a rentgeny nás bude svlékat do naha. Kdykoliv nás bude moci bezdůvodně prohledávat policista.

 

Vybízím tedy aristokratickou elitu,  ať si to rozmyslí s tím vyhlazováním. Pane Schwarzenbergu! Možná máte rád disciplínu a prostý lid Vás uráží, ale baví Vás to? Být na koni? Tajně se setkávat s elitou.. Bilderberg group. O čem jste si povídali? Jak jste to myslel tím, že být u toho média, že by to ti lidé neřekli? Nebylo by hodnější nás zasvětit, než nám to bude předloženo jako hotová věc? Nepovídali jste si také o dolaru? Myslíte si, že patříte mezi těch 500 milionu vyvolených, kteří mají přežít? Jste si jistý, že Vás neodkopnou. Ovšem s Vaším původem možná ne. Ale mnoho těch, kteří jsou spíše unešení tou new age utopií než že by měli původ, myslíte si, že patříte mezi těch 500 milionů? Víte toho hodně...A systém, který jste vybudovali nemá slitování před nikým, protože vaše bratrství je zkažené.. je ochotno kohokoliv obětovat i vlastních řad a ještě z toho mít rituální potěšení, jak tím posvětili onu Věc. 

NEIMANENTIZUJTE ESCHATON!!!

Immanentize the eschaton

From Wikipedia, the free encyclopedia

Jump to: navigation, search

To immanentize the eschaton means trying to make the eschaton (the transcendent, uncreated, spiritual, or future; the end of days, to trigger the apocalypse, see eschatology) in the immanent (within the limits of possible experience) world. More recently, it has been used by conservatives as pejorative against what they perceive as utopian schemes, such as socialism, communism, etc. It has also been used by Christian libertarians to criticize George W. Bush and the neo-conservative movement.[1] In all these contexts it means "trying to make that which belongs to the afterlife happen here and now (on Earth)" or "trying to create heaven here on Earth."

http://en.wikipedia.org/wiki/Immanentize_the_eschaton

The phrase has been much used by Discordians. It is cited in the Principia Discordia, and is referred to fifteen times in The Illuminatus! Trilogy, the first of which is the first line of the novel, "It was the year when they finally immanentized the Eschaton."

 

Because the Gnostics believed they — and they alone — had figured out God's plan in the here and now, they tended to be very, very smug and more than a little annoying (except when they were on the rack, which tended to make them a lot less smirky). It also inclined Gnostics to argue that heaven could be established here on earth, that through material or political means they could perfect the inherently imperfectible.
http://article.nationalreview.com/?q=ODQ5Y2ZiNjAzMjdlNDAwMTk2MTgxNGVlYTE1Nzc5YjQ=

 

 

 

Před imanentizováním konzultovat s ostatními!

Což vede k jednoznačnému závěru. Agenda Bushů a Hitlerů a sněhurka se pokouší imanentizovat eschaton (a je to zřejmě jejich záměr pro rok 2012) a my jim v tom musíme zabránit.

 

 

 

Kdy a kde se zmínky o tomto hnutí prvně objevily, a co tomu předcházelo?

„Přípravy“ byly dlouhé, a příznivci New Age se odvolávají již na Junga, Maslowa, Rogerse a další. V polovině 60. let se vážně začalo v Esalenu, ale také ve skotském Findhornu. Počátkem roku 1976 popisovala Marilyn Fergusonová ve svém bulletinu „hnutí, které nemá jméno“. Skutečný začátek se dá datovat do roku 1980. „Jsme na samém počátku pochopení svého místa ve vesmíru, svých neuvěřitelných možností. Vědecký výzkum vyzývá: je-li naše paměť tak schopná, jak ukazují výzkumy, naše uvědomování si tak bohaté, naše mozky a těla tak citlivá, můžeme-li změnit svoji fyziologii na úrovni buňky, jestliže jsme zdědili takovou evoluční virtuositu - jak to, že pracujeme a učíme se tak nedobře? Když máme takové možnosti, proč nejsme daleko bystřejší?“ ptala se v knize Spiknutí vodnářů (The Aquarian Conspiracy: Personal and Social Transformation in the 1980s, Tarcher 1980) Marilyn Fergussonová. Podrobně zmapovala nejdůležitější oblasti, procházející tehdy ještě jaksi neviditelnou (v jejím slovníku „konspirovanou“) transformací – tedy školství, medicínu, vědu, politiku, sociální vztahy atd. Jiným mezníkem bylo vydání knihy Fritjofa Capry Tao fyziky, a ještě předtím Dancing Wu li Masters (1979) od Gary Zukava.



Jaké jsou kořeny New Age?

Jak vyplývá z výše uvedeného, šlo o jakési postupné probouzení vědců, psychologů, jógínů, umělců a dalších, kteří často vycházeli z vlastní, často původně negativní zkušenosti (např. těžká dopravní nehoda, úmrtí v rodině atd.), na kterou jim alopatická medicína a tehdejší psychologie nedokázala dát smysluplnou odpověď. Se závanem „svobody“ ve formě odporu proti válce ve Vietnamu (a establishmentu vůbec), který se projevil také hnutím hippies, a ve filmu, v poezii, literatuře a výtvarném umění, a také ve snaze být praktický (vznik a rozvoj jógových, ale i zenbuddhistických center), a který „postihl“ i některé osvícenější vědce samotné, se začal prosazovat zcela nový společenský trend, jenž pak dostal nálepku Nový věk.

http://marek.blog.respekt.cz/c/1932/Co-to-je-hnuti-New-Age.html#t2

Nové způsoby učení 3.
http://www.ceskaskola.cz/Ceskaskola/Ar.asp?ARI=103669&CAI=2125
Třetí část ukázek z deváté kapitoly z dosud nepřeložené knihy Marilyn Fergussonové Spiknutí vodnářů (The Aquarian Conspiracy: Personal and Social Transformation in the 1980s, Tarcher 1980), která je o učení v jeho nejširším smyslu. Dnes tato témata: Transformace učitelů, Nový rozvrh, Mimo školu...

Mojí vírou je, že obraz Boha je možné vidět v každém koutu stvoření, včetně nás samotných, ale jen lehce. Dle mého chápání to, jak se Bůh zjevuje ve světě, lze nejlépe popsat metaforou hologramu.

Al Gore - Earth in Balace 

Top Scientist Advocates Mass Culling 90% Of Human Population
Fellow professors and scientists applause and roar approval at elite's twisted and genocidal population control agenda
http://www.prisonplanet.com/articles/april2006/030406massculling.htm

 

The choice is: do you wish to become a natural Christ, a universal human, or do you wish to die?

People will either change or die. That is the choice.

There have always been defective seeds. In the past, they were permitted to die a 'natural death'.

We, the elders have been patiently waiting .. to take action to cut out this corrupted and corrupting element in the body of humanity.

Out of the full spectrum of human personality, one fourth is electing to transcend ... one fourth is destructive [and] the are defective seeds.

Now as we approach the quantum shift from the creature-human to the co-creative human -- the human who is the inheritor of god-like power .. the destructive one fourth must be eliminated from the social body.
Fortunately, you are not responsible for this act.
We are.
We are in charge of God's selection process for planet Earth. He selects, we destroy.
We are the riders of the pale horse, Death."

Barbara Marx Hubbard, členka Římského klubu (Club of Rome) ve své knize Happy Birth Day, planet Earth. V tomto textu o plánu vyhlazovat lidi údajně channelovaným od nějakých bytostí je zajímavé si uvědomit, že členem Club of Rome je také Václav Havel. Není to tedy jen tak nějaký channelovaný text z nějakého blogísku, ale od člověka velmi aktivního na půdě OSN.

http://globalspirit.org/

Autor: Jiří Míka | úterý 28.10.2008 9:00 | karma článku: 14,39 | přečteno: 2717x
  • Další články autora

Jiří Míka

Jak na elitním diskuzním serveru NYX chybí diskuze

Server NYX bývá popisován jako elitní, protože pro přístup do diskuzí je nutné získat schválení. Mezi uživateli je mnoho odborníků z různých oborů včetně zaměstnanců České televize a jiných médií.

9.12.2023 v 20:06 | Karma: 14,72 | Přečteno: 656x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Moc velký reset na tak malý zájem masmédií

Všiml jsem si, že masmédia o Velkém resetu zároveň zmiňují konspirační teorie. Vlastně jsem nenašel snad ani jediný, který by je nezmiňoval. Tak počkat. Takže by o tom jinak ani nereportovali?

4.6.2023 v 4:18 | Karma: 20,59 | Přečteno: 441x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Hon na Ševčíka

Pan Ševčík se měl připlést k demontraci, když šel náhodou okolo. Spustila se démonizace a volání po jeho odvolání jako děkana VŠE. V demokratické zemi za to, že šel okolo demonstrace. Indikuje mi to směřování k povědomé totalitě.

16.4.2023 v 16:12 | Karma: 35,70 | Přečteno: 1074x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Reklamy - státem schválená propaganda

Až stát zakáže reklamy a marketing jako takový, pak mu budu věřit, že chce bojovat s manipulacemi. Vládní návrh na potírání "dezinformací" se hájí potíráním škodlivých manipulací. Ale reklamy si dokonce sám zadává.

5.1.2023 v 21:28 | Karma: 19,35 | Přečteno: 377x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Korporace, banky i politici protlačují koncept metaverse

Jsme opakovaně upozorňováni, že dojde ke změně podstaty člověka - jeho propojení s digitálním světem spolu s genetickými modifikacemi a augmenty lidského těla. Od náhradních končetin po implantovaný mikročip.

28.8.2022 v 23:36 | Karma: 6,59 | Přečteno: 310x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Poslance SPD jsem zbil já, přiznal se 17letý mladík. Došlo k dalšímu ničení

5. května 2024  11:22,  aktualizováno  20:49

Drážďany v sobotu zaznamenaly další předvolební útok. Tentokrát šlo o stánek protiimigrační...

Strach z migrace i rebelie proti levici. Mladí Němci se přiklánějí k AfD

5. května 2024  20:15

Čekali byste, že mladí Němci volí hlavně Zelené nebo jiné levicové strany? Omyl Roste podíl těch,...

Méně teorie a faktů, více praktických znalostí. Blíží se reforma školních osnov

5. května 2024

Premium Ministerstvo školství chystá změnu toho, co a hlavně jak by se měli žáci na základních a středních...

Usnul za volantem a srazil lidi na chodníku. Pro ženu a dítě letěl vrtulník

5. května 2024  19:10,  aktualizováno  19:48

V Kostelní Lhotě na Nymbursku vjel v neděli odpoledne řidič osobního auta na chodník, kde srazil...

10 nejčastějších podvodů na internetu: Dokážete ochránit sebe i svou rodinu?
10 nejčastějších podvodů na internetu: Dokážete ochránit sebe i svou rodinu?

V digitální éře, kde technologie proniká do všech aspektů našich životů, se také zvyšuje riziko podvodů. Od falešných e-mailů a inzerátů až po...