Napomáhání nepříteli

Pokud je posílání DVD o 11. září jako insidejob vojákům zrada a pomáhání nepříteli, tak by mě zajímalo co je pak financování teroristů v Iránu ze strany USA? Někteří Američané (Bush) nakonec financovali i Hitlera. Byly financovány obě strany konfliktu, ikdyž rodina Bushů se zřejmě přímo specializovala na podporu nacismu. Dokonce chtěli vojenským pučem nastolit fašistický režim v USA. O tom ani nemá cenu spekulovat. Tohle se stalo.

Dokonce je financovali i v době, kdy bylo USA ve válce s Německem. Ale to už si připadám jako ohraná deska, jak to furt opakuju a nikomu to nepřipadá tak zajímavý jako mně. Kupodivu Bush byl sice odsouzen za napomáhání nepříteli ale jen docela směšnou pokutou. Pak se stal senátorem. Po tom všem. To byl přesvědčený fašista. On o tom puči neuvažoval, on ho spolu s dalšími velkými lidmi z korporací přímo realizoval, ale jeden z těch lidí vše pak vyzradil, protože se na tom nechtěl podílet. To mi teda povězte jaké je zasílání DVD vojákům podporování nepřítele? Tím, že budeme říkat vojákům pravdu? 

Podporování nepřítele je zasílání peněz, zbraní, výcviku a ochrana a to je něco mnohem hmatatelnějšího než nějaké posílání konspiračních DVD vojákům jako v případě pana Marka Dice, kterého Michael Reagan navrhl za to popravit za zradu před miliony posluchačů. Nabídl se, že zaplatí rád i za ty kulky, kterými budou tito konspirační teoretici zastřelení. Více v předchozích článcích.

Autor: Jiří Míka | čtvrtek 19.6.2008 19:53 | karma článku: 17,41 | přečteno: 2231x