MTV varuje sve divaky pred policejnim statem v USA

Iluminati si nedokazou ohlidat ani svou nejznamejsi hudebni stanici.

Toto je treba rozdil, co by se v Cine stat nemohlo. Teda stalo se lonii, ze se nekdo v Cine naboural do televizniho vysilani a vlozil tam protistatni vysilani, ale jinak tam je cenzura kompletni.

U nas v demokracii o cenzure rozhoduje neviditelna ruka trhu a tlak investoru, vlastniku. Jinak si v podstate muzete delat a rikat cokoliv, ale pokud nechcete prijit o misto, je vzdy jistejsi nebyt rebelem, nebyt prilis kriticky.

Nekdy ale uniknou a podari se protlacit extremne kriticke veci.

Evidentne s temito spoty souvisi web http://think.mtv.com

Na teto strance MTV apeluje na verejnost, aby se zapojila do aktivismu (sireni informaci, sepisovani petic). Po mem zbeznem pruzkumu jsem si vsiml, ze se tato stranka stava platformou pro sireni konspiracnich teorii ale take demystifikace muslimu.

Zrejme je opravdu hodne lidi vcetne antiamericke komunisticke MTV, kteri si mysli, ze v otazkach osobni svobody je o cem diskutovat.


Mezitim Lou Dobbs, uvadec zprav CNN, novinar, redaktor a byvaly viceprezident CNN, majici svuj vlastni porad na CNN druhy nejpopularnejsi po Larry King Live. Ten pred nekolika dny byl hostem ultraparanoidniho radia Alexe Jonese, kde hovoril o revoluci a ze tato revoluci by nemela byt nasilna. Predstavte si nejakou ceskou popularni televizini osobnost, ktera by hovorila o revoluci? Samozrejme blazni se najdou, ale situace kdy takhle vyznamne medialni osobnosti hovori takto kriticky proti vlade a vyjadruji skutecne znepokojeni nad osobni svobodou a New World Order. Lou Dobbs je asi jedina osoba v televizi, ktera nejenze kritizovala, ale vubec v televizi mluvila o planu Severoamericke unii a nove mene Amero, o planu sjednotit Kanadu, USA a Mexiko v jeden superstat s vlastni menou. Tema, o kterem se vubec nemluvi, a jednani probihaji zady ke kongresu a verejnosti.. (CNN, youtube )

Co tim chci ukazat je, ze kritika mizeni svobody je podle me na miste a jestli to nekdo povazuje za antiamericke, tak tady ukazuju to jak je Amerika sama v tomto smeru rozpolcena.

Na zaver ukazka dvou spotu MTV v ramci zminene kampane:

Server think.mtv.com je komunitnim serverem typu digg, youtube, blogu a koordinace aktivismu mezi jednotlivymi staty. Obsah stranek je plny ruznych typu reakci, nazoru a obrazkovych a video prispevku ale hned z hlavni stranky jsem mel moznost shlednout nekolik filmu jako je tento:

http://think.mtv.com/044FDFFFF00E1599500170098DA2A/

Pro zajimavost. Nasledujici je spot MTV na Australia Video Music Awards 2007, ktery pouziva iluminatsky/zednarsky symbolismus (vse-vidici-oko jako vrcholek pyramidy) .okultni symboly jsou zvlastni motiv pro kampan:

Kdyz jsem ted navstevil stranku http://www.mtvawards.com.au , kam jsem byl zaveden z linku uveden me cekal trosku sok. to je zase dalsi mily motiv pro kampan

Autor: Jiří Míka | sobota 15.3.2008 0:12 | karma článku: 17,87 | přečteno: 2250x