Lisabonská smlouva bude schválena navzdory referendu v Irsku

Řekl tak její autor Valéry Giscard d'Estaing dle londýského deníku Telegraph . EU si prý nemůže dovolit ztrácet čas získáním všech hlasů a tato referenda nemají vliv na politiku Evropské unie. Lisabonská smlouva tedy bude tak nebo tak schválena, ať se bude dít teď cokoliv. Tím nám EU nenápadně, že brzo bude čas na utahování obojků.

Vyjádřil se, že obecně by i tímto směrem směřoval příští prováděná rozhodnutí, protože 27 států je údajně již příliš na hledání úplné shody. Tedy nic pro černé ovce, kteří by to rádi jinak než nutně mít stejně jako všichni ostatní.

Většinou mám spoustu špatných zpráv právě za velkou kaluží, ale Evropa/EU je svatá asi jako John McCain, humanitární bombardér. Nemá rád mučení a říká, že waterboarding je ilegální, ale hlasuje proti jeho zákazu. Myslí si, že je správné bombardovat vesnici, když si myslíme, že se tam možná ukrýva nějaký terorista...

EU dělá přesně to samé co USA v těch věcech, co mi teď na USA vadí, snad jedině kromě válčení. Kromě tedy NATO, které tvrdí, že bychom měli uvažovat o preventivním použití jaderných zbraní. To už jsme slyšeli od USA. EU zavádí také biometriku stejně jako USA, kamery, Británie je vůbec asi nejobsetější stát kamerami na světě, EU vyvíjí snahy cenzurovat internet, rozuměj závadný ilegální obsah, např. teroristickou propagandu, ale jdou na to i od lesa stejně jako v USA se cílí na blogery a chtějí blogery nutit se registrovat a obecně jakákoliv stránka, že by měla být registrovaná stejně jako musí získat licenci televizní stanice. To byl návrh zákona, který nevím, jak dopadl. Asi nedopadl, když už jsem se konkrétně o tomto návrhu nedoslechl.

Ale má se to tak, že podobně jako u nepřijatého Patriot Act 2 je ten zákon pak znovu překládán v jiné formě, často rozdrobené spolu s jinými zákony anebo kompletně celé přepsané ale v principu to samé. A tím má být Lisabonská smlouva po nechválené euro ústavě jak sám pan autor Lisabonské smlouvy přiznal dle článku Telegraph, který tuto informaci uvádí z Irish Times. Řekl, že jen přeorganizovali stránkování smlouvy apod. aby záměrně zmátli ostatní, že je to nová smlouva. Je opravdu zarážející, že toto on sám přiznává. Asi cítí, že už je načase, aby se začali chovat nadřazeně a do očí nám říct, že nás podvádějí a my s tím nemůžeme nic udělat.

Některým se jeví EU jako návrat komunismu a je to možné, jejich filozofie a texty zákonů tak působí. Stejně jako OSN a její programy. Jejich filozofie že jednolitvé rasy je nutné šlechtit jako zvířata a mít od každé rasy harmonicky stejnou míru zastoupení. Vzít tohle doslova tak to hovoří o vyhlazování škodné?! Potřebujeme více černochů a tady potřebujeme aby 5000 bělochů uvolnilo místo 2400 vietnamcům a 2600 arabům. Obzvlášť když tvrdí, že přemnožený člověk způsobuje globální oteplování. 

Anebo to takto nemysleli? Mysleli to tak, že je to naopak právo a záruka, která nám bude udělovat rovnost mezi rasami? Nicméně tyto texty OSN jsou protknuty zájmem o biodiverzitu a povolování a zakazování aktivit mající špatný vliv na životní prostředí. Nějaká komise bude rozhodovat o tom, jaké aktivity mají vliv na životní prostředí a jaké z nich a v jaké míře je možné povolit. Celosvětově povolit/zakázat nějakou aktivitu.  Prostě omezovat lidskou činnost a volný trh.

A také snaha dávat vládu lidi skrze NGO, nevládní organizace. Organizace jako je CFR, Trilaterální komise, World life fund , nechat těmto nevládní organizacím nastarost například vzdělávání. Ale NGO nemusí být jen nějaké hodné spolky humanistů, ale i gangy filantropů, filozofů, okultistů, čehokoliv... a tím nám dát svobodu, tím že odpovědnosti státu převedou na NGO, jenže tím nás zbaví možnosti transparence a klasických postupů a systémů dohledů na vládu by se najednou dělo úplně novým revolučním způsobem. Naše elita je normální banda revolucionářů, chce zbořit současný systém a vytvořit úplně nový. Krok za krokem.

Z historie víme, že takové věci se strašně rády zvrhávají stejně jako komunistická utopie zrušení třídního rozdílu, která přitom stejně k ničemu takovému nevedla . 

Mimochodem platba za příchozí hovory, nápad EU, dobré, že? To zní velmi progresivně.

Autor: Jiří Míka | středa 2.7.2008 8:36 | karma článku: 20,40 | přečteno: 2498x