Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Lidstvu jedna věc chybí ke štěstí

A to zemřít. Zkráceně řečeno: málo umíráme. Máme sice mnoho válek, ale ani to nepomáhá.Snad vědci vynaleznou nějaký lék na člověka, aby ho domestifikoval a harmonizoval s okolím, ostatními životními druhy a ekosystémem. A v tomto směru se člověka chová jako virus. To je názor OSN, trvale udržitelného rozvoje.Planeta se musí znovu zazelenat, ale kvůli tomu bohužel musíme hodně lidí drasticky vyvraždit, totiž vy ste snad chtěli odporpovat právu zvířátek?

Zvířata mají také prostor na to co si dělaj oni a člověk by je v tom neměl omezovat a spíš by člověk měl omezit sám sebe. V některých případech i svou vlastní existenci a dobrovolně vyšel vstříc společnosti a řekl "Já mám špatné geny, jsem odpad nezasloužím si žít. Sterilizujte mě i celou mou rodinu. Jen nám nedávejte už ten jed do pitné vody, protože nám to vůbec nechutná."

A jestli nebyli popraveni, žijí tam dodnes. A píjí nadále fluorizovanou vodu.

Nucená sterilizace

Compulsory sterilization programs are government policies which attempt to force people to undergo surgical sterilization. In the first half of the twentieth century, many such programs were instituted in many countries around the world, usually as part of eugenics programs intended to prevent the reproduction and multiplication of members of the population considered to be carriers of defective genetic traits.

...

After World War II, public opinion towards eugenics and sterilization programs became more negative in the light of the connection with the genocidal policies of Nazi Germany, though a significant number of sterilizations continued in a few states until the early 1960.

The Oregon Board of Eugenics, later renamed the Board of Social Protection, existed until 1983, with the last forcible sterilization occurring in 1981.[7] The U.S. commonwealth Puerto Rico had a sterilization program as well. Some states continued to have sterilization laws on the books for much longer after that, though they were rarely if ever used. California sterilized more than any other state by a wide margin, and was responsible for over a third of all sterilization operations. Information about the California sterilization program was produced into book form and widely disseminated by eugenicists E.S. Gosney and Paul B. Popenoe, which was said by the government of Adolf Hitler to be of key importance in proving that large-scale compulsory sterilization programs were feasible.[8]

Eugenika

Jedním z prvních a nejhorlivějších propagátorů sociálního Darwinismu byl Darwinův bratranec Francis Galton, který v roce 1883 poprvé použil termín eugenika, jako název pro vědu o tom, jak pomocí genetiky zlepšit kvalitu rasy.

Přelomovým rokem se stal pro eugeniky rok 1912, kdy Londýnská univerzita uspořádala první Mezinárodní eugenický kongres, kterého se zúčastnilo tři sta nadšených přívrženců z celé Evropy i Spojených států amerických. Mezi účastníky patřil i vynálezce telefonu Alexander Graham Bell, rektoři Harvardovy i Stanfordovy univerzity a také Winston Churchill. Debatovalo se o tom, jak zabránit méněcenné populaci v rozmnožování a jak podpořit porodnost u rasově kvalitních obyvatel.

http://cs.wikipedia.org/wiki/Eugenika
opravdu byl problém Hitler a USA nás zachránili, když to bylo právě USA, které bylo spolupůvodcem myšlenky vyhlazování méněcenných ras?
přijnejmenším by se dalo spekulovat, jestli by nebýt jich vůbec k 2. světové válce došlo. trošku optika, kterou se na to téma WW2 skoro nikdy nekouká.

"It is better for all the world, if instead of waiting to execute degenerate offspring for crime, or to let them starve for their imbecility, society can prevent those who are manifestly unfit from continuing their kind…Three generations of imbeciles are enough."
— Supreme Court Justice Oliver Wendell Holmes, Jr., in Buck v. Bell, 1927

OSN - vítězství nacistů a jejich příprava na převzetí celosvětové moci

From UNESCO Its Purpose and Its Philosophy:
Julian Huxley

bratr Aldouse Huxleyho


[Italicised text is original emphasis and bolded text is added by author.]

"Taking the techniques of persuasion and information and true propaganda that we have learnt to apply nationally in war, and deliberately bending them to the international tasks of peace, if necessary utilising them, as Lenin envisaged, to "overcome the resistance of millions" to desirable change. Using drama to reveal reality and art as the method by which, in Sir Stephen Tallent's words, "truth becomes impressive and living principle of action," and aiming to produce that concerted effort which, to quote Grierson once more, needs a background of faith and a sense of destiny. This must be a mass philosophy, a mass creed, and it can never be achieved without the use of the media of mass communication. Unesco, in the press of its detailed work, must never forget this enormous fact." - 60

Zde je deklarováno používání propagandy pro "dobrou" věc

...

"There are thus two tasks for the Mass Media division of Unesco, the one general, the other special. The special one is to enlist the press and the radio and the cinema to the fullest extent in the service of formal and adult education, of science and learning, of art and culture. The general one is to see that these agencies are used both to contribute to mutual comprehension between different nations and cultures, and also to promote the growth of a common outlook shared by all nations and cultures." - 60


Centralizované řízení médií a filmové produkce ve smyslu "výchovy a vzdělávání"

http://www.knowledgedrivenrevolution.com/Articles/200806/20080616_UNESCO_5_Media.htm

Planeta se zazelená přírodními rezervacemi, které začnou pokrývat většinu míst

Právě proto bude většina z nás muset zemřít. Planeta pak bude schopna pojmout maximálně 500 milionu lidí. Na většina míst mimo města bude většinou čirá divočina jako za starých časů. Člověk se přemnožil a člověk musí být zkrocen a ochočen. Aby se rozhodlo, kdo si zaslouží žít, k tomu nám pomůže genetická analýza, jak moc je onen člověk rasově/geneticky kvalitní a jestli je tedy přínosem pro společnost.

Sebevraždy labilních poseroutků jsou vítány, takové bysme ve Spartě házeli ze skály už po narození.

Toto je poselství, růžky, které vystrkuje OSN potažmo EU a NAU. Světová vláda s prioritou biodiverzity, člověka žijícího v harmonii s přírodou. Přírodní rezervace pro vlastní potěšení bohatých. Trvale udržitelná poroba pro plebs.

To jsou moje pocity a vyhledané informace po shlédnutí dokumentu End game, jež do této OSN agendy vkládá roli Bildeberg group.

 

http://video.google.com/videoplay?docid=1397211403198113214

http://sector.ynet.sk/pub/non-911/Alex.Jones.-.Endgame.vlozene.titulky/Endgame.CZ.avi

Autor: Jiří Míka | neděle 22.6.2008 12:22 | karma článku: 17,45 | přečteno: 2780x
  • Další články autora

Jiří Míka

Jak na elitním diskuzním serveru NYX chybí diskuze

Server NYX bývá popisován jako elitní, protože pro přístup do diskuzí je nutné získat schválení. Mezi uživateli je mnoho odborníků z různých oborů včetně zaměstnanců České televize a jiných médií.

9.12.2023 v 20:06 | Karma: 14,72 | Přečteno: 656x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Moc velký reset na tak malý zájem masmédií

Všiml jsem si, že masmédia o Velkém resetu zároveň zmiňují konspirační teorie. Vlastně jsem nenašel snad ani jediný, který by je nezmiňoval. Tak počkat. Takže by o tom jinak ani nereportovali?

4.6.2023 v 4:18 | Karma: 20,59 | Přečteno: 441x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Hon na Ševčíka

Pan Ševčík se měl připlést k demontraci, když šel náhodou okolo. Spustila se démonizace a volání po jeho odvolání jako děkana VŠE. V demokratické zemi za to, že šel okolo demonstrace. Indikuje mi to směřování k povědomé totalitě.

16.4.2023 v 16:12 | Karma: 35,70 | Přečteno: 1074x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Reklamy - státem schválená propaganda

Až stát zakáže reklamy a marketing jako takový, pak mu budu věřit, že chce bojovat s manipulacemi. Vládní návrh na potírání "dezinformací" se hájí potíráním škodlivých manipulací. Ale reklamy si dokonce sám zadává.

5.1.2023 v 21:28 | Karma: 19,35 | Přečteno: 377x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Korporace, banky i politici protlačují koncept metaverse

Jsme opakovaně upozorňováni, že dojde ke změně podstaty člověka - jeho propojení s digitálním světem spolu s genetickými modifikacemi a augmenty lidského těla. Od náhradních končetin po implantovaný mikročip.

28.8.2022 v 23:36 | Karma: 6,59 | Přečteno: 310x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Usnul za volantem a srazil lidi na chodníku. Pro ženu a dítě letěl vrtulník

5. května 2024  19:10,  aktualizováno  19:48

V Kostelní Lhotě na Nymbursku vjel v neděli odpoledne řidič osobního auta na chodník, kde srazil...

Čínský prezident přiletěl na návštěvu Francie. „Vítali“ ho naštvaní Tibeťané

5. května 2024  16:57,  aktualizováno  19:44

Do Paříže přiletěl čínský prezident Si Ťin-pching, který v pondělí zahájí dvoudenní státní návštěvu...

Stát pomocí AI zkouší šetřit práci úředníků. Propouštění nechystá

5. května 2024  19:30

Umělá inteligence (AI) postupně získává své místo napříč resorty, kde zejména slouží k automatizaci...

Ukrajina je na ruskou letní ofenzívu připravená, zaútočí příští rok, míní USA

5. května 2024  19:05

Sledujeme online Ukrajinská armáda je připravena zahájit v příštím roce další ofenzívu proti ruským okupačním silám....

Získejte ZDARMA dětskou opalovací kosmetiku Lirene
Získejte ZDARMA dětskou opalovací kosmetiku Lirene

S příjemnými hřejivými pocity ze slunečních paprsků k nám ale míří i nebezpečné UV záření. To na nás působí celoročně, a proto je důležité sebe i...