Jojo, odborníci - Lidi lidme!

Podle nejnovějších expertů prý realita není skutečná a tak vlastně si můžeme představit, co chceme. A lidi by měli lidit. Zlidit všechno co najdou.To je náš tajný plán. Zlidit všechno a řídí to Putin, I všechny uklízečky v Rusku.

Jejich hlavní hrdina je tzv. Superspreaderman. Nejenže roztahuje nohy v metru, ale umí i rozšířit COVID pouze pohledem. Vědci se ani neodvažují tento virus... tuto mutaci zkoumat. Nebo variantu? Ale záleží vůbec, co slova znamenají "ve skutečnosti"?

Superšiřitel má jediný cíl. Rozšířit COVID po celém Vesmíru. A možná ... ideálně i v jiných paralelních Zemích. Je to spiknutí, jak sabotovat všechny naše plány ochránit svět před supercovidem devět. 

 

Levoproudaři

Antivaxeři jsou horší než levoproudaři. Tahle sekta když se potkala s pejskaři, tak konflikt musela řešit policie. než tam naběhli lidi, co mají vždycky pravdu. Pejskaři házeli hovna, levoproudaři argumentovali, že vlevo se jede nejlíp pomocí prodloužené tyče.

Pak tam naběhli popírači všeho.

To nezabrání dobrotě veškerenstva. Můžete zpívat. Ale jen dary

dobrodince. Našeho vůdce. To jsou ty nelepší písničky. Nebo lepší než lepší? Nadlepší?

A když už jsme u toho zdraví, co tak udělat si každý test?

Svého času měl jeden britský spisovatel jakési nadšení pro myšlenku, která začala někdy v době, kdy se narodil. Jak vylepšit člověka! 

Pravidlo vylepšování člověka znamenalo tedy vyházet všechny lidi druhé kategorie. Oni používali horší slova, kterými si tu nechci kazit tak pěkný den. 

Akorát jsem nebyl tak úplně bystrý na literaturu, takže pana spisovatele si teď nevybavím, ale stačí si píchnout góglín, a hned budu vědět!. 

Jo, on měl nápad, že by každý přišel v určitý pravidelný interval před komisi, kde trochu vykradl Červeného trpaslíka, nebo oni vykradli jeho, ale myšlenka byla, že by každý měl obhájit svou existenci. Protože vydýchává nějaký vzduch a žere. Měl by dávat i něco nazpátek. Dává? Dává dost? Ta komise měla posoudit, jestli dává dost, a pokud ne, tak pan spisovatel... eh čeština nebo teda literatura nebyl vždy můj nejlepší obor, ale tohle je jeden z nejslavnějších spisovatelů, kterého určitě znáte. Jen nevíte, kde byl Jan Ámos Komenský pohřben. Víte jen, kde umřel. 

Rouškaři

Propaganda zdarma:

Víte, že slovo "ale" je zakázáné? Ne, opravdu. Slovo "ale" může vyvolat v člověku nepříjemné pocity. Neužívejte ale. 

Jo už jsem našel to jméno - Shaw! Ne, toto. Nebo toto?

Lidi lidem! Děti dětem!

Autor: Jiří Míka | sobota 24.7.2021 15:49 | karma článku: 7,08 | přečteno: 205x