Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Jediny zpusob jak vyhrat 3. svetovou valku je ji zacit

To je zrejme myslenka v pozadi soucasne svetove politiky naseho pritele USA. Jenze to se zda se je pouze zasterka jako soucast planu doslova ztransformovat spolecnost na Zemi a vyhubit pri tom 95% lidi. Zabit tak dve mouchy jednou ranou. Zeptejte se Teda Turnera, nebo Al Gora, ci Davida Rockefellera ti Vam reknou, ze mate zemrit. Kdy nam navrhnou, ze v zajmu boje proti globalnimu oteplovani mame spachat sebevrazdu nebo, ze to prijdou udelat za nas? Jasne a zretelne tito lide rekli, ze celkova populace utopisticke Zeme nema presahovat 200 az 500 milionu lidi. Na teto planete je skoro 7 miliard lidi dle jejich vlastnich slov "zroutu jidla". To nezni jako od cloveka, ktery chce budovat spravedlivou society pro vsechny.

Council for Foreign Relations (CFR), hypervlivny thinktank

David Rockefeller stal za zrodem OSN a take vzniku eugenickych instituci vcetne tech co doputovaly do Nemecka. Myslenka eugeniky, jejiz soucasti je rizeni porodnosti, ale i slechteni.

Problem 11. zari je, ze jde zrejme jen o vrcholek ledovce. Me by to osobne bylo celkem jedno, jestli to byl podvod, ale problem je to co s tim vsechno souvisi.

A zda se, ze i manie kolem globalniho oteplovani. Tato zelena agenda a OSN se zda byt jeste vetsi hrozbou nez nejaky Hitler v USA.

Myslenky eugeniky, zakazu obcanu nosit zbrane, modifikace jidla, zakazy vitaminu, Codex Alimentarius, povinne upravovani vsech zvirat rustovymi hormony, jedy a drogy v pitne vode, praskovani mest biologickymi zbranemi (desitky let se takto praskovalo nad mesty Velke Britanie, to je oficialni informace), ekologicke zakony, ktere povedu ke kolapsu ekonomik a narodnich hospodarstvi, chudobe a hladomoru po celem svete a obzvlaste v tretich zemich a 3. svetova valka... to vse a dalsi s cilem zabit vetsinu populace v zajmu zdravejsi a spravedlivejsi spolecnosti, protoze podle nich toho neni mozne docilit se 7 miliardami lidi.

Tim chci rict, ze tito lide v pozadi jsou dost mozna naprosto sileni. Ale oni si to o sobe nemysli. To je problem silenstvi. Kazdy si mysli, ze ma pravdu. Ma to tak zrejme kazdy. V mentalite techto lidi jsou prvky nabozenstvi, viry ve forme zajmu o pohanstvi. Al Gore a stejne tak rada lidi v OSN zastava nazor, ze planeta Zeme je zivy organizmus - Gaia, ziva myslici bytost.

Ja s touto tezi nemam zas takovy problem, ale jsou duvody si myslet, ze oni to cele berou z uplne jineho konce. Je to pro ne pouze agenda, na ktere postavit totalitni spolecnost, ktera bude povazovat, tedy my, uctivat Gaiu za svou Bohyni. Svet, kde priroda ma vetsi dulezitost nez clovek, kde clovek je pouze sluzebnik Zeme.

U okultismu hrozi a je realne, ze lide v pozadi opravdu neuvazuji racionalne, ale v souladu se svou virou a opravdu veri, ze tim, ze zabijou 6 miliard lidi, vytvori lepsi spolecnost.

Jednim z nastroju ma byt udajne Codex Alimentarius

Controversial EU vitamins ban to go ahead

http://www.timesonline.co.uk/tol/news/world/europe/article543055.ece

A controversial new EU regulation that has threatened to outlaw thousands of mineral supplements and bankrupt health food stores across Britain was upheld this morning.

The European Court of Justice approved the Food Supplements Directive even though the court's own Advocate-General advised that the Directive was invalid under EU law.

Vitamin controls backed by Europe

http://news.bbc.co.uk/2/hi/health/4670971.stm

The European Court has decided to tighten rules on the sale of vitamins and minerals.

The proposals could ban around 200 supplements from sale and put restrictions on the upper limits of vitamin doses.

----------

However, manufacturers of products already on the market will have until the end of December 2009 to change any of the banned ingredients to ensure that their product can continue to be sold in the future.

----------

Do konce prosince 2009, ano, protoze toto datum ma byt datum zmeny Codexu Alimentarius z doporucene normy v celosvetovou legislativni upravu, ktera se stane pro staty zavaznou povinnosti a podle odborniku povede ke smrti nekolik miliard lidi na jinak predchazatelne nemoci. Take se ma stat povinnym geneticke modifikace jidla i upravy rustovymi hormony dobytka a jinych zvirat.

To je New world order, vse je uplne rizeno. Nebudete jist nic co neni povoleno a v tom mnozstvi co je povoleno, uz dnes se skoro nedaji sehnat geneticky neupravovana semena. Navic k temto semenum se vztahuje licence a take i poplatky za onu licenci - uzivani techto semen.

Svet trapi nedostatek jidla, ale tyto mozky jsou nazoru, ze problem neni v nedostatku jidla, ale v definici jidla.

 

Problemy s jidlem vyresim tim, ze bude Komise, ktera bude rozhodovat o tom, co a kolik budeme jist.

Mozna ale tomu budeme tleskat az dojde na dobu, kdy nedostatek jidla postihne i nas, a budeme radi za Komisi, ktera rozhodne o tom, jake minimum a maximum latek muze a musi clovek jist, aby se svet vyporadal s nedostatkem jidla. Nedostatek jidla, ktery bude zpusoben opatrenimi proti globalnimu oteplovani.

Problem -> reakce -> reseni

Vytvorime problem -> media na povel zacnou sirit paniku a ridit tak reakci verejnosti -> nabidneme reseni pripravene jiz nekolik let predtim

Proto o Codex Alimenatarius nikde neslysime. Dozvime se o tom az bude vhodny cas. Zrejme v prosinci 2009.

Stejne jako se vubec nemluvi o New World Order, nebo o Severoamericke unii (obdoba Evropske unie sdruzujici Kanadu, USA a Mexiku v jeden superstat s novou menou Amero) . Pritom neni to snad ani mesic, co jsem cetl clanek v novinach, ze New World Order je nutny pro reseni krize globalniho oteplovani. V jinem nedavnem clanku psali, ze New World Order bude potreba pro vyreseni financni krize USA.

A pritom co my vime o New World Order, o kterem politici rikaji jen stripky informaci a predstav, a pak uz jen alternativni media pred timto varujici?

Kazdy kdo se snazi o tom diskutovat, vznaset otazky, narazi na naprostotu ignoraci. Ne vyvraceni, ale naprostou ignoraci a zesmesnovani.

O Severoamericke unii a Amero se rika, ze je to konspiracni teorie a media o tom nechteji mluvit, az na nektere vyjimky. Bush se tomu vysmal, ze je to konspiracni teorie. Ale pritom uz jsou ocividne hotove i navrhy minci Amero, viz obrazek.


Duvod je podle me prosty: nebudou o tom mluvit stejne jako o odebirani lidskych prav za podezreni z terorismu nemluvili pred 11. zari 2001, ale az po te udalosti. Po vytvoreni problemu, ktery zpusobi dostatecny chaos a emoce, ve kterem je snadne protlacit cokoliv . Az nastanou problemy s jidlem, lide budou vnimat Codex Alimentarius jako reseni jejich problemu. A ti co ne se s tim budou muset smirit stejne jako s kazdym novym zakonem.

Podstatna je ta iluze smysluplnosti. Musi byt nejaka pohadka, jinak nepujdou lidi do prace, budou se srotovat na ulicich, demonstrovat. Diky pohadce pak ti, co se jim neco nezda, budou pusobit jako blazni, co nechapu, ze Saddam ma zbrane hromadneho niceni a je akutni hrozbou pro Zapad, a tak je potreba na nej resp. na jeho zemi zautocit. Bez te pohadky by to jinak byla normalni agrese. Lide potrebuji iluze. Klidne i iluze, kterym nebudou verit, ale potrebuju mit alespon ty iluze.

Stejna iluze je podle me predstava, ze USA je nejnebezpecnejsi zemi na Zemi. Tato iluze neni ani tak urcena pro normalni poslusne lidi, ale pro disent, aby veskerou svou pozornost venoval jednim smerem. I kritici antiamerikanismu se snazi tuto iluzi upevnovat.

O OSN se rika, ze je bezzube, nebo snad i nejaka alternativa k imperialnim choutkam USA, jenze OSN je mozna nebezpecnejsi v tom, ze oni jsou pripraveni na dalsi krok, a pak ve vhodny cas prijdou se svym resenim - sveta bez valek a nasili, svet narysovany a vypracovany cela desitileti - jednotna svetova vlada. Ted by s tim nikdo nesouhlasil, ale o tom to je. Musi byt vhodny cas. Az se bude svet utapet v 3. svetove valce, nedostatku jidla a zkolabovanych ekonomikach, tak na konci teto krize muze prijit OSN se svym navrhem jednotne svetove vlady, nove ere lidstva bratstvi, lasky a eliminace valek. Ovsem zadny clovek nebude mit povoleno nosit zbrane. Zbrane budou moci mit pouze ozbrojene slozky armady a policie.

Konkretni pripravy zakonu pro jednotnou svetovou vladu uz jsou vypracovany, muzete si je i precist na internetu primo na strankach OSN a jinych. Vse je pripraveno a pripravano, aby v okamziku vyhlaseni New World Order jiz bylo naprosto vse legislativne a koncepce vyreseno a zavedeni Noveho svetove poradku, tak bude jiz pouhou ceremonialni formalitou.

Jinak nedavno jsem natrefil na propagandistickou stranku prave pro tuto jednotnou svetovou vladu (zrejme prvni vlastovka prezentace verejnosti, ktera bude postupne stupnovat):

http://www.voteworldgovernment.org/

Autor: Jiří Míka | čtvrtek 1.5.2008 19:01 | karma článku: 24,88 | přečteno: 4008x
  • Další články autora

Jiří Míka

Jak na elitním diskuzním serveru NYX chybí diskuze

Server NYX bývá popisován jako elitní, protože pro přístup do diskuzí je nutné získat schválení. Mezi uživateli je mnoho odborníků z různých oborů včetně zaměstnanců České televize a jiných médií.

9.12.2023 v 20:06 | Karma: 14,72 | Přečteno: 656x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Moc velký reset na tak malý zájem masmédií

Všiml jsem si, že masmédia o Velkém resetu zároveň zmiňují konspirační teorie. Vlastně jsem nenašel snad ani jediný, který by je nezmiňoval. Tak počkat. Takže by o tom jinak ani nereportovali?

4.6.2023 v 4:18 | Karma: 20,59 | Přečteno: 441x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Hon na Ševčíka

Pan Ševčík se měl připlést k demontraci, když šel náhodou okolo. Spustila se démonizace a volání po jeho odvolání jako děkana VŠE. V demokratické zemi za to, že šel okolo demonstrace. Indikuje mi to směřování k povědomé totalitě.

16.4.2023 v 16:12 | Karma: 35,70 | Přečteno: 1074x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Reklamy - státem schválená propaganda

Až stát zakáže reklamy a marketing jako takový, pak mu budu věřit, že chce bojovat s manipulacemi. Vládní návrh na potírání "dezinformací" se hájí potíráním škodlivých manipulací. Ale reklamy si dokonce sám zadává.

5.1.2023 v 21:28 | Karma: 19,35 | Přečteno: 377x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Korporace, banky i politici protlačují koncept metaverse

Jsme opakovaně upozorňováni, že dojde ke změně podstaty člověka - jeho propojení s digitálním světem spolu s genetickými modifikacemi a augmenty lidského těla. Od náhradních končetin po implantovaný mikročip.

28.8.2022 v 23:36 | Karma: 6,59 | Přečteno: 310x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Al-Džazíra končí v Izraeli, rozhodla vláda. Televize se chce bránit

5. května 2024  13:28,  aktualizováno  15:25

Izraelská vláda jednomyslně schválila ukončení činnosti katarské televizní sítě Al-Džazíra v zemi....

Evropa potřebuje migrační pakt, míní Jourová. Je špatný, reagovala Pošarová

5. května 2024  14:47

Místopředsedkyně Evropské komise Věra Jourová uvedla, že Evropa nezvládá migraci a proto potřebuje...

Izrael zavřel hraniční přechod do Pásma Gazy. Humanitární pomoc tam končí

5. května 2024  14:36

Izraelská armáda v neděli oznámila, že po ostřelování uzavírá hraniční přechod Kerem Šalom, určený...

Nemít nohu nevadí. Hendikepovaní soutěží s „normály“, občas je i drtí

5. května 2024  14:05

Ty příběhy přináší téměř každý podobný závod a dá se očekávat, že je bude mít i právě skončený...

Chcete, aby vaše děti měli v dospělosti bohatství? Přečtěte si, jak na to!
Chcete, aby vaše děti měli v dospělosti bohatství? Přečtěte si, jak na to!

Správné finanční návyky a dovednosti vznikají právě v dětství. Mnoho dětí je přijímá přirozeně od svých rodičů, kteří jsou pro děti velkým vzorem....