Detektivka 11.zari a tajemny investor softwarove firmy PTech

V detektivkach se zpravidla na zacatku zajimate o tom, kdo s kym co , treba prave nejblizsi pribuzni podezreleho koho hledate jsou lidi , ktere by jste asi nejvice chteli vyslechnou, pokud by teda dobrovolne chteli. No jenze , no vlastne jsou primo v americe, na obede v Bilem dome. dokonce v situaci, kdy je zakazano vzletnout vsem letadlum* je jim pak dovoleno odletet z USA kam si preji a nikdo se po nich neshani.

Nemluvi se o milionu veci a pokud treba mluvime o 11. zari tak co by stalo za zminku a jako u skutecne detektivky je to docela zajimave, totiz to jak se rozchazi kroky oficialniho vysetrovani s tim jak se klasicky vysetruji pripady a ostatne staci se podivat dnes v televizi, enbo zitra nebo kdykoliv tam jde inspektor Rex nebo Kolombo (Kolombo me docela hodne bavil jeden cas.. jinak tenhle zanr moc nemusim. mimochodem me docela zaujalo, ze ten herec Kolomba je byvaly agent CIA. nebo aspon jsem cetl v nejakem clanku MF Dnes nebo neco takoveho. o tom se hadat nehodlam :) ale to me tehdy docela zaujalo, ikdyz tyhle veci co tady pisu jsem tehdy vubec neresil, tak me to zaujalo trosku jinym zpusob nez me zaujalo ted, kdyz jsem si na to vzpomnel )

Zpet k detektivce

No pan Bush vyhlasil, ze budou hledat ty, kteri teroristy financovali, jenze vysetrovani teto veci vedlo do jsite softwarove firmy PTech.

Magicky PTech, dodavatel softwarovych reseni pro prakticky veskere statni urady vcetne FBI, CIA, Bileho domu, NASA, Pentagonu, a dalsi a dalsi a dalsi a samozrejme armady a vseho, statnich uradech..proste dost citilivych systemu, do vsech systemu.

Doslo k tomu ovsem ne na zaklade vysetrovani, ale toho, ze se jednou nahodou koukal zamestnanec firmy Ptech na televizi a videl, ze hledany terorista na obrazovce je hlavnim investorem firmy, ve ktere pracuje, tak to oznamil uradum. To vedlo k razii ve firme, ktera se stala predmetem vysetrovani a cely projekt zrusen statnich uradu pro vysetrovani financnich zalezitosti preveden na vysetrovani v Homeland security, ktery ve vysetrovani nepokracoval.

Vysetrovani bylo zastaveno. Firma tvrdila, ze toho cloveka neznala, ale ze pusobil pratelsky a ze investoru maji spousty a tento clovek neni jediny clen islamske teroristicke organizace (coz informace na zaklade zabavenych dokumentu pri razii), jenze tento clovek byl tzv. angel investor , ktery vlastni umoznil zalozeni te firmy.

http://www.computerworld.com/securitytopics/security/story/0,10801,77682,00.html

Tak proc se treba nevysetruje tato firma? Da se to smest ze stolu s tim, ze je vlastne jedno, kdo koho financoval? Zastavit vysetrovani , protoze tady prece vinik byt nemuze a oni asi fakt jen nevedeli, ze ma neco s teroristy. Jeden z nejhledanejsich teroristu dle medii.

Ja myslim ze vinikem je zahradnik Bileho domu.

No kazdopadne je otazkou trosku souvislost s tim, co jsem uvedl tucne. Totiz, a nemyslete si, ze si tu snad u toho jen honim triko ale pokud tady jsou systemy odvisle od nejake firmy, jejiz sef jisty Zaid nebo Zahid, nejaky arab nebo muslim nevim tvrdi, ze oni s terorismem nemaji nic spolecnyho a ten clovek, co umoznil vznik te firmy byl jakysi uder z nebes, kdy zlo pomohlo dobru. Ja tomu nerozumim, nerozumim nicemu z te oficialni teorie.

Jisty svedek z 11. zari, tvurce jineho softwaru, co je namet na samostatny clanek, tvrdi, ze tato firma muze souviset s cvicenim 11. zari a tim kdo zajistoval pridavani virtualnich unesenych letadel na radar. I v oficialni zprave komise je zminka o fantomech.

Tim jsou mysleny body na radaru virtualnich unesenych letadel spolecne se skutecne unesenymi fyzickymi letadly .

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jiří Míka | sobota 8.3.2008 1:21 | karma článku: 14,76 | přečteno: 1317x