Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Co si myslí čeští politici o projektu Endgame?

Obama tento projekt nezrušil ( ENDGAME: Department of Detention and Removal Strategic Plan 2003-2012 ), takže na co je potřeba možnost uskladnit cca milion lidí na území USA? K čemu potřebuje Obama tyto koncentrační tábory, o kterých málokdo vůbec ví. Svým způsobem za to může i film "Simpsonovi ve filmu", kde podobně strašidelná paranoia byla námětem filmu. To pak člověk má tendenci nadále věřit, že to je možné pouze ve filmu. Seriál South Park koncept zadržovacích táborů pro civilisty propaguje také. (www.southparkstudios.com volně díly ke koukání)

Mně se na projektu Endgame nezdá hodně věcí. Mimojiné zapojení cizích armád na relokaci populace na území USA a jiné případné policejně-vojenské zásahy. Na jejich vlastní území dovolí čínské armádě, mexické a jiných zemí zařizovat tento projekt relokace obyvatel americké vlády. A určitě také absence nároku na řádný soud

Konkrétní delší pojednání o projektu Endgame bylo přímo na stránkách americké vlády: http://www.ice.gov/doclib/pi/dro/endgame.pdf   , ale nyní se na této adrese dozvíme jen 404, že na této adrese nic není. Ale mrkneme-li se do interentového archívu, můžeme se na původní obsah podívat zde: http://web.archive.org/web/20060926163233/http://www.ice.gov/doclib/pi/dro/endgame.pdf

Kapacita pro milion civilistů v během posledních let rekonstruovaných a upravovaných zadržovacích táborů (zdroj této informace je článek "Rule by fear or rule by law" San Francisco Chronicle z 4. února 2008 na adrese http://www.sfgate.com/cgi-bin/article.cgi?f=/c/a/2008/02/04/ED5OUPQJ7.DTL ) , které by měly údajně spadat pod FEMA (jakési federální krizové centrum v podobě speciálního státního amerického úřadu, který již v praxi při hurikánu Katrina ukázal namísto humanitární pomoci pouze nasazení žoldáků Blackwaters, zvukových děl a zadržování populace bez jídla a vody za vyhlášení stanného práva v New Orleans )

K čem ten Endgame vlastně Obamovi je? Proč i toto mají Bush i Obama společné? Kdo očekává ten náhlý příliv přistěhovalců nebo nutné uvěznění velkého množství teroristů, jak se uvádí v oficiálních důvodech těchto táborů? 

Když si přečtete ten dokument z vládního serveru, zahrnuje i jak zacházet s odporem a hovoří o "riot control" prostředcích pro řízení a pacifikaci davů "nespolupracujících" civilistů. (U toho si musíte např. představit lidi, kteří se odmítají nechat evakuovat  při nějaké přírodní katastrofě, aby vám to nepřipadalo jako příprava na tvrdý represivní aparát namířený obecně vůči komukoliv na území USA po vyhlášení krizového stavu).

Projekt Endgame je realizován pod hlavičkou případné nutnosti náhlé relokace velkého počtu nelegálních přistěhovalců , ale oficiální záběr těchto nouzových aktivit relokace civilistů armádou je definován mnohem obecněji včetně explicitně zmíněné občanské neposlušnosti v reakci na ekonomickou krizi, teroristický útok či biologický/chemický útok, kde bude potřeba lidi udržovat v karanténě.

Nová doba

Pokud jde o tzv. konspirační teorie, tak vše ale zcela zapadá k plánu vyhladit lidstvo, protože je planeta přelidněná. Popravdě onen ekofašismus může mít i svou doslovnou stránku a přestože dnes se svět může jevit jen pološíleně, za pár let může být šílený úplně. Tím chci říct, že tzv. "zelená politika" se stane až opravdu náboženskou doktrínou přívrženců teorie Země jakožto bytosti Gaia. V tomto kontextu je celá operace Endgame rituálním obětováním stejně jako i 11. září zřejmě bylo podobnou událostí a jsou i války v Iráku a v Afghanistánu. Proto se datumy počátků a konců těchto válek kryly přesně s pohanskými svátky? 

Opravdu jsem ztratil zájem o scifi, protože globální příběh, který se tu odkrývá,  nenapíšete. Protože se zdá, že vlastně všichni aktéři to přímo zařizující to dělají, protože prostě sami nevědí jak tomu zabránit, když to dělají i všichni ostatní, a jsou tu mocné mafie a někteří lidé skutečně nejsou moc hodní. Ale stěží lze ukázat na politika a říct, že on je příčinou problému. Že politici chtějí vyhladit lidstvo, protože je nás tu moc, a tak to lidem nechtějí říkat, aby se necukali. 

Článek londýnských Timesů z minulého týdne cituje zeleného poradce britského premiéra Gordona Browna v jeho volání po redukci počtu obyvatel Británie na 30 milionů lidí, což je přibližně poloviční počet. Každý druhý Brit by tedy musel kamsi zmizet. 

A v tomto směru mohou být tyto zadržovací tábory součástí některých z možných plánů , ne nutně nevyhnutelných. V každém případě je zatím zdá se průběžně realizován plán lidi postupně vyhladit hladem a nemocemi (kolabující ekonomikou, nezaměstnaností ale i otravou jídla a pití různými zdravotně škodlivými látkami jako je aspartame nebo HFCS). To říkám jako optimista (že jde jen o možné verze budoucnosti). Ve skutečnosti se nezdá, že se s tim dá něco dělat. 

Na Zemi skutečně je mnoho lidí. A pokud chcete realizovat utopii, řekl bych, že skončíte jako architekti nějakého Endgame projektu. 

Koncentrační tábory = Garden plot?

Někteří spekulují, že tyto koncentrační tábory nejsou určeny pro potírání vládní opozice a jejich tamější věznění či tam provedenou případnou likvidaci , nýbrž pro opačný plán. Pro plán do těchto táborů zavírat prominentní či jinak vhodné lidi, kteří budou naopak určeni k přežití zatímco všichni, kteří zůstanou ve městech, budou nějakým způsobem vyhlazeni (atomovou bombou, biologickým útokem...). 

Znepokojující je každopádně samotné toto tiché stavění takovýchto zadržovacích táborů.

Konec spekulacím, chceme fakta

Na co plýtvat finančními prostředky na stavku stovek tajných koncentračních táborů ve všech státech USA a místo toho raději nepřejít na zlatý standart, vykopat FED a já nevim, co by se ještě dalo dělat. Třeba přestat neřízeně tisknout prázdné papíry jako peníze a riskovat hyperinflaci??? Vážení, já myslel, že jsem se narodil do racionálního světa, kde až budu taky dospělák, že si budu připadat rozumně. Ale co je moc to je moc. Protože to všechno tady vypadá jak nějaký kabaret ? I televizní zprávy vypadají jakoby to natáčel Goebels, nacistický ministr propagandy. 

VIDEO: Nastupující otevřený policejní stát v USA?

Citáty na závěr

 

Účelem těchto schůzek je rozpracovat nejefektivnější způsob jak pít krev nevinným lidem, vykořisťovat je a podvracet jejich identitu.......

Byl jsem na dvou schůzkách. Jsou to velmu zajímavá setkání z intelektuální pohledu bez vlivu na aktuální politická rozhodnutí. Je tam snaha o sladění euroatlantického pohledu, jemuž evropská a americká politika čelí.

Zbigniew Brzezinski (jeho odpověď na dotaz, jestli by mohl přiblížit obsah schůzek skupiny Bilderberg)

Pravda musí zůstat utajena a masy musí mít takové učení, které je úměrné jejich nedokonalému rozumu Albert PikePokud si nikdo nestěžuje, znamená to, že jsme udělali něco špatně. Condoleesa RiceŠkoly by měly být továrny, kde budou děti, jako syrové produkty, tvarovány a formovány do konečných produktů - vyráběny jako hřebíky a specifikace pro výrobu budou přicházet od vlády a průmyslu Elwood CubberlyVojáci jsou jen hloupá zvířata, která budou využita jako pěšáci zahraniční politiky Henry Kissinger


Autor: Jiří Míka | neděle 29.3.2009 23:55 | karma článku: 22,10 | přečteno: 3948x
  • Další články autora

Jiří Míka

Jak na elitním diskuzním serveru NYX chybí diskuze

Server NYX bývá popisován jako elitní, protože pro přístup do diskuzí je nutné získat schválení. Mezi uživateli je mnoho odborníků z různých oborů včetně zaměstnanců České televize a jiných médií.

9.12.2023 v 20:06 | Karma: 14,72 | Přečteno: 656x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Moc velký reset na tak malý zájem masmédií

Všiml jsem si, že masmédia o Velkém resetu zároveň zmiňují konspirační teorie. Vlastně jsem nenašel snad ani jediný, který by je nezmiňoval. Tak počkat. Takže by o tom jinak ani nereportovali?

4.6.2023 v 4:18 | Karma: 20,59 | Přečteno: 441x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Hon na Ševčíka

Pan Ševčík se měl připlést k demontraci, když šel náhodou okolo. Spustila se démonizace a volání po jeho odvolání jako děkana VŠE. V demokratické zemi za to, že šel okolo demonstrace. Indikuje mi to směřování k povědomé totalitě.

16.4.2023 v 16:12 | Karma: 35,70 | Přečteno: 1074x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Reklamy - státem schválená propaganda

Až stát zakáže reklamy a marketing jako takový, pak mu budu věřit, že chce bojovat s manipulacemi. Vládní návrh na potírání "dezinformací" se hájí potíráním škodlivých manipulací. Ale reklamy si dokonce sám zadává.

5.1.2023 v 21:28 | Karma: 19,35 | Přečteno: 377x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Korporace, banky i politici protlačují koncept metaverse

Jsme opakovaně upozorňováni, že dojde ke změně podstaty člověka - jeho propojení s digitálním světem spolu s genetickými modifikacemi a augmenty lidského těla. Od náhradních končetin po implantovaný mikročip.

28.8.2022 v 23:36 | Karma: 6,59 | Přečteno: 310x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Záchranka na maratonu ošetřila 13 běžců po kolapsu, do nemocnice nemusel žádný

5. května 2024  13:30

Záchranáři na Pražském mezinárodním maratonu ošetřili dosud 13 běžců, vesměs po kolapsu....

Al-Džazíra končí v Izraeli. Hrozba pro bezpečnost, shodla se vláda

5. května 2024  13:28

Izraelská vláda jednomyslně schválila ukončení činnosti katarské televizní sítě Al-Džazíra v zemi....

Vláda odvolala velvyslance v Rusku, řekl Lipavský. Inaugurace Putina bude bez Česka

5. května 2024  12:59,  aktualizováno  13:25

Vláda odvolala českého velvyslance v Rusku Vítězslava Pivoňku, řekl v neděli v diskusním pořadu...

Malostranský zápisník: Když nevíš, kudy kam, majzni soka Putinem!

5. května 2024

Premium Jak odvrátit pozornost od kočkopsího tandemu Vondra-Niedermayer? Kdo zase znásilnil českého...

10 nejčastějších podvodů na internetu: Dokážete ochránit sebe i svou rodinu?
10 nejčastějších podvodů na internetu: Dokážete ochránit sebe i svou rodinu?

V digitální éře, kde technologie proniká do všech aspektů našich životů, se také zvyšuje riziko podvodů. Od falešných e-mailů a inzerátů až po...