Černoška má řešení rasismu - izolujme černé od bílých

Možná je to řec jak z dob, kdy se řešila pleť lidí, ale černoška co zaplatila tisíce za dovolenou bez bílých, navrhuje jako řešení segraci. Přísnou a slepou segregaci. 

Podle jejího názoru bílá pleť utlačuje každého, koho potká, takže řešením je (dle jejích slov) segregovat společnost na černé a bílé.

Z mého pohledu je tohle samozřejmě blbost, ale tohle je moderní americký levicový mainstream.

Ano. Řešením je prý segregace. Temné časy, kdy lidé s jinou než bílou pokožkou byli nuceni sedět ve specifických místech autobusu, a byli očividně diskriminováni. Řešením je prý návrat k tomuto chování. (Ikdyž asi trochu naruby) To vám řekne tzv. liberál. 

Nácek řekne, že oba by měli mít právo si dělat, co chtějí, ale to je jen nacistická návnáda. Správné je přikazovat, kdo kam může, a nemůže. 

Samozřejmě mainstream jako ČT nebo Český rozhlas takhle otevřeně (zatím?) nehlásá, že bychom měli zavést otevřenou a přísnou segreaci, jak navrhuje tato hostka liberálního média Vox, ale minimálně se snaží například cenzurovat všechna negativa spojená s takovým tím levicovým smýšlením lásky a pravdy. Aby to vypadalo, že skutečně jim jde o nějakou toleranci kohokoliv. Asi tomu sami věří. Nebo věřil bych sám, že dost lidí se skutečně nechá tímhle zmatlat, že prostě ostatní nevidí.

Například když levicoví agresivní lidé napadnou novináře, tak to systematicky cenzurují, jak se jim úspěšně daří v případě Andyho Ngo. Toho napadli aktivisti Antifa a údajně mu způsobili trvalé poškození mozku záměrnou snahou ho mlácením poškodit. O tom nebyl na Českém rozhlasu nebo v jiných láskyplných médiích jediný článek.

Než mělo v Polsku dojít k útoku na jiného novináře. Tentokrát "extrémní pravicí".

Samotný titulek Českého rozhlasu zní "Takhle dopadnou ti, kteří se vzepřou náckům". Protože nezávislost. Protože pravda. Protože láska. Ano, láska. Té jsou liberálové obzvlášť plni. A je to vidět na každém kroku. Na každém poškození mozku, které svým násilím na lidí s jiným názorem jejich úderná nesouvisející praxe praktikuje. 

Pravda a láska očividně znamená nenávist a lži. Sproté lži. Pouze lži a nenávist. Proč se zastávat násilných lidí, Český rozhlase? Proč podporovat poškozování mozku vědomou snahou o tom neinformovat?

Když zazní A, mělo by zaznít i B. Jinak je to zaujaté a dobré.. tak leda do podplálení do kamen.

Tento odkaz:

https://www.irozhlas.cz/zpravy-svet/vratislav-polsko-homofobie-fasismus-novinar-nasili-lgbt-napadeni_1907252119_lac

vs cenzurovaná už starší informace o útoku na konzervativního novináře (všechna česká média o tom musela vědět, když o tom vím já, kterej programuju, a zabývám se na plný úvazek úplně jinou činnosti, a za tohle já ani placenej nejsem.... tedy vědomé rozhodnutí tuto informaci cenzurovat je evidentní):

https://thehill.com/hilltv/rising/454712-conservative-journalist-andy-ngo-says-antifa-attack-resulted-in-brain-injury

Oba útoky jsou plně srovnatelné. O tomu druhém znepokojivě informovala dokonce i americká levicová média typu CNN, která v reportážích začala prehodnovat aktivity Antifa. ČT a Český rozhlas se rozhodly tuto informaci plošně cenzurovat.

P.S. Pokud jsem nějaký článek přehlédl, tak se případně omlouvám za zavádění nepravostí, ale ani samotný fulltext search na ct24 nenašel jediný výsledek. A pak dojde k napadení nějakého novináře XY v Polsku a najednou je to důvod k zpravodajství. Nikoliv však útoky extrémní levice.

Jen takový příklad každodenního zaujatého zpravodajství. Včetně ignorace tvrzení, že hrubé údery do hlavy trvale poškozovat mozek nejsou nahodilé nýbrž záměr.

Člověk aby se dnes bál nácků i moderních levičáků.. bravo.

Autor: Jiří Míka | sobota 27.7.2019 1:38 | karma článku: 31,06 | přečteno: 1354x