Bývalá kongresmanka USA je nadále vězněna Izraelem. Média mlčí.

Cynthia McKinney, kandidát na prezidenta USA s několika obdobími působení v americkém kongresu, je již několik dní zadržována izraelskou armádou, protože se spolu několika dalšími lidmi na lodi pokoušela dopravit Gaze humanitární pomoc. 

Cynthia McKinney

Jaký to zločin! Nebo není vrcholem pokrytectví toto považovat za zločin? Budeme opět raději důvěřovat izraelské verzi jaká je Cynthia McKinney teroristka a jak tam jistě pašovala nějaké ďábelské zbraně?

Je velmi zvláštní, že o tom světová média včetně našich mlčí, ale o mouše, kterou zabil Barack Obama , se snad dozvěděl i Yeti. 

Ovšem C. McKinney se v pátečním článku iránské Press TV podivuje, proč Washington nad touto událostí mlčí.

Pokud Barack Obama myslel svá slova o pomoci Gaze vážně, nechová se podle svých slibů. Stejně tak Izrael. 

Proč se to nehodí do novinových titulků? Když Irán měl údajně unést v mezinárodních vodách americké námořníky, byla z toho aféra na celé týdny. Když nyní Izrael údajně v mezinárodních vodách unesl loď donedávna amerického politika, nemluví se o tom skoro nikde?

Paradoxně článek z izraelského deníku Haaretz potvrzuje verzi paní McKinney, podle které byla spolu s ostatními členy Free Gaza Movement na palubě izraelskou armádou unesena v mezinárodních vodách.  

Záznam jejího telefonátu z 2. července 2009 byl uveden v článku deníku Raw Story.

Izraelský mluvčí v článku Haaretz situaci komentuje nutností sjednání tohoto přesunu humanitární pomoci skrze izraelské úřady přes izraelsko-palestinskou hranici. Jinými slovy - Gaza není svobodná země a od vítězství Hamasu ve volbách přitvrdil Izrael blokádu.

Tak nebo tak na tomto případu asi vidíme praxi pro-izraelské cenzury, kde jsou zájmy a pak také vyšší zájmy, a to je to, co je důležité. Nepohněvat si vyšší zájmy .

Šéf izraelské diplomacie letos novinářům i sdělil úžasnou větu : "Věřte mi. Američané příjmou každé naše rozhodnutí." Ano, tento dvojí metr k přístupu k Izraeli, zdá se, nemůže být více a více do očí bijící. 

Někteří možná budou rádi, když si Cynthii raději nechají? Vždyť ona je stejně jen komplikační teoretik

Jméno Cynthia McKinney je poměrně známé pro její silnou kritiku Bushovy administrativy a již nebyla znovuzvolena na kongresmanku, když v jednom rozhovoru řekla, že by si přála vyšetřování událostí 11. září. Ovšem v době než nakonec vyšetřovací komise vznikla, kterou dlouhou dobu Bushova administrativa nechtěla zrealizovat, protože to by prý bylo "plýtváním prostředků".

Nicméně je poměrně normální, že po každé tragédii následuje vyšetřování, bylo tomu tak u havárie raketoplánu NASA, i obyčejných havárií letadel a například i kvůli orálnímu sexu Billa Clintona v úřadovně Bílého domu. Ale kdo chtěl vyšetřovat teroristické útok 11. září, které překvapily celý svět, ten musel být asi šílený blázen. Proč vyšetřovat bezprecedentní selhání všech ochran?

No, nicméně Cynthia McKinney, tehdy působící v am. kongresu, v rozhovoru pouze na dotaz odpověděla, že si přeje vyšetřování, ale média z ní udělali konspirační teoretičku pouze za tuto jednu větu. 

Více viz video níže:

Pryč s pravdou! Ať žije pravda!

S útoky 11. září se to má zdá se stejně jako z Izraelem. S pravdou je to čím dál jasnější. Pravda je jiná než ta oficiální protlačovaná v masových médiích.  Přát si vyšetřování útoků 11. září 2001 je šílenství, chtít dopravit humanitární pomoc Gaze je zločin.

Proč se Obamova administrativa nepokouší izraelskou blokádu oslabit nebo zrušit, jak Obama slíbil? Protože to byly pouze slova a Barack Obama je jeden z největších lhářů na světě. Lhal naprosto ve všem. Ani v jedné věci nesplnil svůj slib. Ani v jedné jediné. Lhal naprosto ve všem včetně Gazy a jeho slíbené pomoci Palestincům.

Autor: Jiří Míka | neděle 5.7.2009 19:50 | karma článku: 17,86 | přečteno: 2113x