Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Konec diskuze, domluvte, dopište a jdeme se věnovat něčemu podstatnějšímu ;-)

0 0
možnosti

Vůbec Vám nedochází podstata problému. Nejde tolik o to, zda měl být pan Brady letos oceněn, to může být věc názoru. Nepřijatelné je vázat ocenění na setkání příbuzného s Dalajlámou a skandální je ještě před setkáním s Dalajlámou pana Bradyho na předání vyznamenání do Prahy pozvat, zopakovat to jeho manželce, a za pár dní to zrušit. Velmi ostře se k tomu vyjádřil i předseda Ústavního soudu Pavel Rychetský.

0 0
možnosti

Hodně lidí přišlo ve 2. světové válce o příbuzné, někteří všelijaké hrůzy přežili a nikdo si už na ně kromě vlastní rodiny nevzpomene. I z naší rodiny takoví byli. Vlastně by měl být vyznamenaný celý národ za ta válečná muka. Ale raději už příště žádná vyznamenání a muka.

0 0
možnosti

Tady uz v teto chvili ani nejde o to co pan Brady dokazal. Poradny prusvih je to co se tu kolem toho (ne)vyznamenani udalo. Stahnout vyznamenani jen protoze se nekdo z rodiny sesel s Dalajlamou. To jsou komunisticke praktiky. Proti tomu jsou virozy a jine prezidentovy eskapady jen drobnosti.

3 0
možnosti

Ale to stáhnutí se přece nestalo.

0 0
možnosti
Foto

Být ověšen medailí či nějakým vyznamenáním z rukou kohokoliv z dnešních vrcholných politiků mi přijde jako zneuctění čehokoliv dobrého, co slušný a poctivý člověk kdy vykonal.

0 0
možnosti

Víte vy všichni pitomci či nepitomci zde jak to s tou nominací nejpravděpodobněji bylo? Už si někdo z vás spletl v něčem nominaci samotnou s návrhem na nominaci? Bradyovi jsou již starší pár s jistě více či méně krkolomnou češtinou, někdo z hradu jim volal a právněpolitickou hantýrkou jim oznámil,že pan Brady bude zařazen na seznam návrhů na nominaci,ale oni si to vysvětlili jako že dostane medaily či bude na seznamu nominovaných! Pan Ovčáček to řekl dobře,pan Brady nikdy na seznamu nominovaných nebyl,jednalo se pouze o návrh na nominaci. Po lopatě: nějaká jména jsou na seznamu těch co madaile nakonec dostanou, někdo je na seznamu nominovaných,ze kterého se teprve vybero kdo ano a kdo ne(tudíž být na seznamu nominovaných neznamená medaile obdržet) a pak máme návrh na nominace,kde pan Brady jistě figuroval. Toť celé,nemyslíte?

2 3
možnosti

Myslím, že panu Bradymu se svou mizernou češtinou nesaháte ani po kotníky. O úrovni nemluvě.

Určitě po 65 letech v Kanadě mluví a rozumí perfektně. Takže ty Vaše zcestné úvahy jsou k ničemu.

5 2
možnosti
Foto

"Velká čtyřka" co poslala poníženou omluvu Číně je obdobou Velké čtyřky Mao - ce tunga. Takové máme vedení státu! Těmhle sekundujete? Zemanovi, co se v Číně učí lidským právům? Mohl by se přiučit, jak převálcovat tanky bezbranné studenty v roce 1989 na náměstí Nebeského klidu... Měl byste napsat oslavný článek na čínskou metodu dodržování lidských práv, to by byl úctyhodný počin Rv

2 1
možnosti
Foto

Pane Svobodo, zařadil jste se mezi Zemana a jeho hradního kašpara, tam patříte.

2 1
možnosti

pan Svoboda je jen tlachal.O jeho pohledu by se dalo diskutovat,pokud by dodal prameny, odkud čerpal. A navíc by to muselo být důvěryhodné. p.Svoboda je do té doby pouhý tlachal a lhář

3 0
možnosti

nejsem novinář, který zdroje musí zveřejňovat. ostatně s internetovým vyhledávačem umí pracovat každý, doufám že i vy! rozhodně jsem neprolezl městskou knihovnu, to je snad jasné každému,že? toto je váš problém, vnímáte pouze média, která se vám podbízí či nabízí a informace si neověřujete. důvod napsání článku byl ten,že když jsem chtěl vědět kdo je pan Brady,zjistil jsem rozpor mezi skutečností a udávanými údaji našimi médii-toť vše,ten rozpor tam je,uvedl jsem jaká,tak nebuďte líná a taky si to najděte,ať si naučíte informace ověřovat! ;-)

2 0
možnosti

Teď problesklo zprávami, že vyznamenání má dostat i Daniel Hůlka ;-D

Tak te ́d se vyřádíte pane Svobodo ;-D;-D

1 0
možnosti