Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dále jsem se dočetl v mnohých článcích, že pan Brady si prožil utrpení v koncentračních táborech a dokonce pochod smrti! No, zde bych se pozastavil. Internace zmíněného člověka probíhala v tzv.pobočným táborem Gliwice, jednalo se o pracovní tábor s mírným režimem, vězni zde vyráběli železniční kola a opravy vlaků. A pochod smrti, při kterém pan Bra

dy uprchl? Vím že jakékoliv pochody vězňů, při nichž došlo k vysokým ztrátám na životech, se nazývají „pochody smrti“, ale o pravý Pochod smrti, díky němuž tento název vznikl se nejednalo. Vlastně ani o pochod pravým významem se nejednalo. Transport byl převážně vlakový, ale v úseku, kde sovětské letectvo, tak zvaní „hloubkaři“ rozbombardovalo koleje, museli vězni pár kilometrů pěšky.

Zdroj: http://michsvoboda.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=561719

mírným... pár. kilometrů...;-(

jestlii tohle čtou tví rodiče, prarodiče, tak aby šli ostudou kanálama. Máš privilegium. Seš první na blogu, u koho by mi nenapadlo ti Vykat.

A mezi námi.... balast z toho děláš ty... absolutné nejde o tyhle věci! Jde o princip slova, které má mít váhu! A které král nemění. Za prvé ze sebe činíš pavlačovou paňmámu, která nemá rozhled a o všem ví líp, a za druhé, jak je vidět, ani svému prezidentovi tedy moc nevěříš.... Zřejmě ne! protože jinak bys tady nepřehodnocoval stylem jalově přízemním , jestli a jak na stupnici jsou ty zásluhy velké...a mají být oceněny ... Tedy do toho mluvíš prezidentovi? Trochu si to v kebuli urovnat.

4 1
možnosti
MS

Vy jste zatím asi nejlepším modelem-důvodem, proč jsem tento článek tvořil! Hrát lidem na city, oponovat morálními hodnotami, ječením když se někdo dotkne histrorických událostí které Vám nehrají do karet! A zaútočit na pudové vnímání nedotknutelnosti rodiny Vaší oběti! Styďte se milá, či spíše nemilá dámo! Jak souvisí vnímání mojí rodiny s touto záležitostí? Jedná se o vyprovokování, či zastrašení? Vždyť jste mi ničím rozumným neoponovala, zatím jste se pohybovala v dosti obecné rovině, co by člověk měl a neměl. Překrucujete fakta a vkládáte do mých myšlenek pofidérní závěry. Vykonstruovanost jako střep. Tohle na lidi funguje? Doufám že nemáte humanitní vzdělání, jelikož to by jste se měla potom držet spíše plotny! ;-) (doufám že jste emancipovaná feministka-ať to tu lítá)

2 4
možnosti

A víte kdo to je cynik? To jste Vy, jen to neumíte ani napsat.

Ubohý článek...

3 2
možnosti
MS

Má povaha je spíše sarkastická ;-)

0 0
možnosti
PP

P37e45t42r 66P90r26a78u65s

23. 10. 2016 14:49

Co je pan Brady zač? Je to člověk, jemuž se prezident rozhodl udělit státní vyznamenání. Uznal , že jeho zásluhy jsou dostatečné. Nemá tedy cenu hledat na pana Brady špínu. Nic z toho, co uvádíte totiž není důvodem, proč nakonec pan Brady vyznamenání nedostane. Nikdo na něj za poslední týden nenašel nic, co by mohlo být důvodem ke změně prezidentova rozhodnutí. Krom toho je vaše "investigativní" snaha odporná a čeština mizerná.

3 1
možnosti
BV

Pane Prausi.

máte to "volako pomatené". Prezident se rozhodl NEDAT Bradymu vyznamenání!

2 1
možnosti
VR

Tak nad takovými "giganty", kteří již vyznamenání od Miloše Zemana obdrželi, jako jsou ministr totalitní komunistické vlády Toman, "umělec" František Ringo Čech nebo ten režisér, co si přišel pro státní vyznamenání ve flísce, pan Brady hodně vysoko vyčnívá!

7 0
možnosti
Foto

Tak tohle je hnus... 8-o Jak můžete tohle vůbec vypustit do světa, nechápu. RvRvRv Styďte se, takhle znevažovat oběti holocaustu. Nechutné. Ach jo, kam ten svět spěje...

5 3
možnosti
MS

Víte co vůbec znamená holokaust? Mohlo by to být systematické vyvražďování židů? Ano je, ale přesto pan Brady přežil, proč? Jelikož nebyl v koncentračním táboře, ale byl v pracovním táboře, kde se nevyvražďovalo, ale pracovalo. Ano, za otřesných podmínek, plných příkoří, týrání, nemocí a hladu! Všecjny, kdož prošel takovým peklem uznávám a mají moji hlubokou úctu, včetně pana Bradyho! Článek jsem napsal právě z těchto důvodů, co nyní předvedla paní/slečna Klímová a to: semletí pátého přes deváté, vybráním nejhoršího z hrozného, semletí do jednoho pytle! Srozumitelněji řečeno, lidé bez znalosti historických souvislostí a bez znalosti konkrétních termínů a jimi používaných výrazů přispívají k úplné přeměně historických událostí a matou veřejnost, své potomky a dokáží se dohadovat s okolím, věříc ve svojí svatou pravdu! Přitom tvrdí něco, co prostě není pravda...

2 5
možnosti
JO

Na to se dá jedině citovat:

"S pozdravem Nepište mi a pokud možno nepište vůbec, Ladislav Stroupežnický."

4 1
možnosti
Foto

To, co jste napsal, je zjevne kadrovy posudek, ktery si dela prezidentska kancelar na kazdeho kandidata, ktereho se chysta dekorovat. Notabene, pevne doufam, ze jejich posduky jsou mnohem mnohem mnohem odbornejsi a ne typu toho Vaseho: "ja sice o kandidatovi nic nevim, pana neznam, ale neco o nem musim napsat ....". Pokud vsak pominu toto, vubec nechapu, proc jste vlastne svoji napsal? Spor zde bezi o neco naprosto jineho, takze tema, ktere jste nacal, vubec nikdo z jedne ci druhe strany nerozebira a ma zustat za dvermi Hradu, tak pana Bradyho jen lidsky urazite snizovanim jeho zasluh, ackoliv (jak jste sam napsal), o nem nic nevite? Vite, to ze mate doma pocitac napojeny na Internet, jeste neznamena, ze ho musite za kazdou cenu pouzi jen proto, abyste "nezustal pozadu" a ziskal par lajku/karmy ... :-(

12 1
možnosti
MS

ani mi tak nezajímá politické pozadí problematiky, jako mediální zveličování a rádoby humanistický balast, jež je spíše nežádoucím pro pana Bradyho, alespoň po té technické a věcné stránce věci, ovšem uznávám, byť se s tím nestotožňuji, všechny tyto jmenované nežádoucí jevy vytváří podhoubí pro politickou absorbci problematiky, kterou právě vy všichni řešíte!

0 0
možnosti
JR

J51o28s65e61f 13R37o77h91a72n

22. 10. 2016 23:28

Autor clanku se snazi o objektivni pohled na pana Brodyho. Bohuzel si o nem nic poradne nenastudoval. Snazi se spojit utoky na Zemana (projevy zhnuseni nad chovanim prezidenta) s oduvodnenim, ze pan Brody prozil neco jineho, nez se prezentuje. Nebudu tohle rozebirat, protoze autor nepochopil, ze pricina zhnuseni vuci Zemanovi je jina - zmena jeho puvodniho rozhodnuti udelit panu Brodymu vyznamenani za jeho celozivotni obhajovani lidksych prav (ne za to, ze prezil koncetracni tabor). Zmena, ktera je podlozena nizkym lidskym pudem - mstou - kdy synovec pana Brodyho se svobodne potkal s nositelem nobelovy ceny za mir, zatimco nasi statni predstavitele se z toho podelali a psali "slib vernosti" Cine...

Bude lepsi, kdyz Zeman radeji zadne vyznameni nebude udelovat. Kazdy rok je to je cim dal vetsi fraska a ostuda.

16 1
možnosti
MS

vycházíte pouze z mediálních zmínek a novinářských úvah. napadlo vás, že politika je složitější mechanismus než jen černá/bílá? Jinak nesnažím se o objektivní pohled, ale pouze o objektivnější v rámci možností! Naši novináři vychází vychází z faktů, jež ani mnohdy nejsou fakty, ale spíše tvrzení a vyprávění po 50 a více letech. co dodat...

1 8
možnosti
TB

Když pominu, že váš článek je plný hrubek a gramatických provinění, tak vaše názory z vás dělají naprostý odpad společnosti. S hlubokou lidskou lítostí jen mohu litovati toho, že "jen" tyto pracovní tábory již dnes neexistují, protože bych vás do něj velice rád poslal, vy ubožáku!

17 2
možnosti
MS

...a tímto tvrzením si myslíte, že se lišíte od těch, které odsuzujete? Není to paradoxní a naivní představa? :-D ...Demokracie není pouze pravicová záležitost tíhnocí západním směrem, ale o otevřenosti, byť i názorové roztříštěnosti a s tím spojeným i prostorem k diskuzi, kterou jsem svým článkem otevřel a jsem za to rád. A nyní vy? Odsuzujete mě a posíláte do pracovního tábora...co jste vy zač?

1 7
možnosti
JD

J18a69n 42D70o46s44t49a48l

22. 10. 2016 22:56

Vazeny pane, za prve by bylo pekne, kdyby vas prispevek nekdo precetl a opravil spoustu preklepu, ktere obsah degraduji, aniz by se jim kdokoliv zabyval.

Za druhe ani vy nezpochybnujete, ze je prezident Zeman schopny vyskrtnout kandidata na vyznamenani jenom pro zlepseni obchodni bilance s Cinou. Tento fakt muze kdokoliv okecavat, jak chce, sle stale to bude CR tlacit do blata poroby. Toz asi tolik k vasemu snazivemu spisku.

13 1
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3744x
Pragmatik, lehký demagog, technoid, hudební producent a názorový podivín........

Seznam rubrik