Jak správně demonstrovat proti vládě?

Nejistota v společnosti, rostoucí ceny potravin a energií, strach ze zimy a další ženou lidi na náměstí. Má však smysl demonstrovat a případně proč, jak a s kým? 

PROČ?
Pokud jsem nespokojen s počasím, tak opravdu nemá smysl proti vládě/úřadům protestovat. Pokud však zůstanou protipovodňové stěny ve skladu, tak už máte dobrý důvod. Jakákoliv česká vláda neurčuje světové dění a má omezené možnosti. Zvažte, co je v silách vlády/úřadu a jak si vede a pak jí vystavte účet v parlamentních/senátních volbách (asi nemá cenu trestat starostu na malé vesnici za činnost parlamentních hráčů) a pokud bude třeba tak i na demonstraci.
S KÝM?

To, že někdo protestuje zrovna proti něčemu, co se Vám nelíbí, ještě nemusí být důvod přijít na demonstraci/happening toho pořadatele. Například pokud se Vám nelíbí rychlost výstavby dálnic, tak běžte podpořit happening Adolfa Hitlera  jen pouze tehdy, pokud souhlasíte s jeho finálním řešením. Věřím, že takoví lidé se snad už nenajdou. Reálně samozřejmě nenajdete dokonalou shodu, ale svým hlasem ať už ve volbách či na náměstí,  nepodporujte nikoho, s jehož názorem se shodnete jen na jedné věci a zárověň se s ním rozcházíte v nějaké opravdu důležité věci. Asi nemusím zdůrazňovat, že se svými penězmi byste měli být ještě opatrnější!!
Pokud budete mít problém se vůbec k někomu přidružit, tak si udělejte vlastní akci!! 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Michal Šindler | čtvrtek 15.9.2022 19:36 | karma článku: 11,36 | přečteno: 522x