Nelidští a netolerantní xenofobové

Jen jeden malý vzkaz všem, kteří plošně nálepkují většinu národa nelidskými a netolerantními xenofoby:

My jsme lidští. Ale nejsme blbci. Poznáme rozdíl mezi pokornou prosbou o azyl potřebných a vydobytím vstupu někoho, kdo azyl ve skutečnosti nepotřebuje, jen se chce mít líp.

Také jsme tolerantní. Ale nejsme blázni. Kdyby šlo o jednoho, dva, řekli bychom: Štvete nás, ale když už jste tady... Ale půjdete do práce a budete se chovat tak, jak je u nás zvykem. Jenže když jde o miliony takových, kteří naše pravidla hry odmítají se slovy - nás je mnoho?

Nejsme xenofobní, jen se přirozeně obáváme, když vidíme váš přístup k problému. Čili jsme lidští a tolerantní, ovšem nejsme ochotni nechat kohokoli, kdo z naší země nepochází, rozhodovat o základní změně naší kultury. A je jedno, zda jde o Merkelovou nebo slavnou komisi EU.

Nečekejte od nás násilím vynucené dobrovolné podvolení. Nikdy v historii naší země to nefungovalo a netrvalo dlouho. Vždyť jde o zem a způsob života nejen nás, ale zejména našich potomků.

Vy jste si na sebe vzali odpovědnost za naše životy, když jste se nechali zvolit. A Vy jste svou činností nebo naopak nečinností tuto situaci způsobili. Vy nesete vinu a Vy nesete povinnost to napravit. Platíme Vám více než 50% toho, co vyděláme, tak řešte. A měli byste rychle, protože nám jednou dojde trpělivost.

Autor: Michal Seidl | úterý 26.1.2016 16:27 | karma článku: 37,66 | přečteno: 1146x