EEP - Elektronická evidence politiků

Nepřijde Vám, že nás mají za úplné pitomce? Jednou se bohužel stane, že propuštěný blázen usmrtí dítě před školou a stát chce hned „očipovat“ a mít pod dohledem všechny děti. Místo aby „očipoval“ a dohlížel spíše na ty blázny.

A tak je to se vším. Naposledy EET spolu s kontrolním hlášením.

Takže všichni podnikatelé kradou (někteří možná ne, ale kdo je má mezi ostatními poznat). Stát tak málo vybere na daních a musí se zadlužovat. Proto prý musíme opustit princip důvěry státu v občana a nastolit princip kontroly. A panečku jaké kontroly.

Tedy nevím, kde si Babiš myslí, že jsem posledních 25 let žil. Vážně totiž pochybuji, že by stát byl dnes v tomto stavu, protože kradla majorita běžných občanů. Naopak myslím, že je za stávající situaci zodpovědná celkem dobře vymezitelná minorita.

Kolik miliard ročně asi uteklo a utíká při korupci a předražených státních zakázkách? Kolik miliard ročně uteče na nehospodárném nakládání s „veřejným“ majetkem? A tak dále a dále. Čili komu je třeba přestat věřit a začít kontrolovat na prvním místě?

Člověku se zdá, že nás mají prostě za pitomce. Že pitomce je třeba mít trvale pod kontrolou a naopak, že pitomce ke kontrole není vhodné pouštět. A konečně kdo to všechno platí? Mě tahle sranda stojí suma sumárum 13 tisíc měsíčně.  

 

Autor: Michal Seidl | úterý 2.2.2016 21:34 | karma článku: 31,15 | přečteno: 936x