Londýn dneška - ukázka slabosti západního světa

A nejen Londýn, ale i další města Velké Británie (VB) jsou v plamenech, plná lidí, jež pouze zneužívají a využívají slabosti, přehnané rozvážnosti či neopodstatněné humanity představitelů VB. Ti rabují obchody, demolují restaurace a vše co jim přijde pod ruku. Tak si asi ochránci lidských práv, kteří by nejraději žili ve světě bez hranic, multikulturní svět představují.

Jak je vidět, různé kultury v jednom městě nefungují jako obohacení života v místě, ale spíše jsou jako časovaná bomba. Což jsme mohli vidět i při nepokojích ve Francii v roce 2005. Rozhodně ne nepodobná situace té dnešní ve VB.

Podle fotografií – ač jsem nikde nenašel správné označení oněch živlů – jedná se o očividně o NEpůvodní obyvatele ostrovů. Což je zřejmě zakázané zmiňovat. Ale jak jsem již uvedl, ve Francii se také jednalo o řádění přistěhovalců. Kdo tedy právě teď ničí starou dobrou Anglii? Rozhodně ne ti, pro něž je vlastí, milovanou rodnou zemí. Jsou to ti, kteří k této zemi nemají jiný, než parazitní vztah. Nemají ten správny, který se buduje po generace.

Proč ještě nebyla povolána armáda? Proč rabující a demolující delikventi nejsou ve sprše gumových projektilů? Zkrátka proto, že tyto živly moc dobře vědí, že se jim téměř nic nestane. Budou snad muset hradit škody, které působí? Budou za ně pykat? NE. To je jedna z velkých chyb našeho „moderního světa“. Je příliš měkký a slabošský. A jako všechny velké kultury, státy či jiná uspořádání lidí žijících pohromadě, postupně degenerovali, slábli  - dostaly se pak ke slovu vždy ty kultury, které měly tvrdá pravidla, tvrdé zákony a ty byly také náležitě tvrdě vymáhány.

Proto i my bychom měli mít na paměti, že každá rozdílná kultura zde (v ČR) ve větším než malém množství, může být právě onou časovanou bombou. Měli bychom si více vážit naší kultury, našich hranic a oželit raději přejezd přes hranice bez kontrol než se vystavovat rabování, zločinu a hřání si hadů na prsou. Zpřísnit imigrační politiku a zkrátka tvrdě postupovat proti porušování našich, leč málo tvrdých, zákonů. Protože pak bychom mohli dopadnout přesně tak, jako ve VB.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Michal Pokorný | úterý 9.8.2011 18:02 | karma článku: 37,47 | přečteno: 2430x