Klaus se bojí represe!

Dnes se Klaus vyjádřil o tom, že "represivní aparát má potenci zlikvidovat politický systém". Takže jásejme! Ještě není všechno ztraceno! Máme naději!

Regiony ČR, vysoky-chlumec.cz

Klaus dnes řekl, že se represivní složky opět vymanily z kontroly volených zástupců lidu. Tím míří přesně do černého. Je to tak, i když možná se jen vymaňují. Tak doufejme, že se to povede. Naštěstí ještě existují policisté a státní zástupci, kteří nejsou pod kontrolou "volených zástupců lidu". Tato kontrola je přesně to, co poctivý politik nikdy nemůže chtít!

Je to jinak, než tvrdí Klaus. Volení zástupci se vymanily z kontroly lidu. Politici si dělají, co chtějí a myslí si, že jim všechno projde. Přesně podle výroku Kristýny Kočí: "My máme policii, oni mají soudy." To je podle nich kontrola volených zástupců lidu. Po dnešním rozhodnutí Nejvyššího soudu o imunitě uplacených poslanců je vše opět zřetelnější. Ale takto to nejde do nekonečna. Tento "politický systém - kleptokratury", ve kterém jsou provázáni politici, soudy, policie, státní zástupci i Nejvyšší soud, se musí změnit.

Klaus se toho bojí, tak se mu nedivme, že teď takto komentuje dění kolem sebe. Vždyť se zatýká v okruhu jeho blízkých a on už je nemůže amnestovat...

Autor: Michal Klusáček | středa 17.7.2013 19:45 | karma článku: 26,05 | přečteno: 881x