Nééé, proč zrovna Šípková !!!

StarDance - fenomén dnešní doby. Již utichl rozruch kolem udílení vyznamenání naším „panem“ prezidentem a je tu další vzrušení.

Vykopli Šípkovou ze StarDance… Jak to??? Jak je možné, že zrovna Olinku??? Je tak skvělá....

Následující řádky jsou jen a jen můj subjektivní náhled na tento pořad a jeho aktéry. Nejsem odborník přes tanec, spíše ráda nahlížím do lidské psychiky.

Všichni, kdož se rozzuřili tím, že Olga Šípková musela odejít ze soutěže, by si možná měli uvědomit, že StarDance není soutěž, ale zábavný pořad. Má to jen málo společného s tanečními soutěžemi. Vůbec nic nemám proti Olince, je jednička v aerobiku, je skvělá, jednička na světě, ale je příliš „technická“, taková strojená. Má dokonale zvládnuté kroky, je krásná, elegantní, ale chybí mi tam něco lidského, něco, co by mě bavilo. Proto jsem i její odchod včera předpověděla, můj muž je mým svědkem.

Lidé, kteří hlasují pro odchod ze soutěže nebo pro setrvání, se chtějí bavit. Proto také tak daleko vystoupal Lukáš Pavlásek v minulé sérii. Jeho „pobyt“ na parketě (nedá se tomu říkat tanec) byl tak děsivý, že se jistě polovina národa u obrazovky červenala, ale druhou polovinu národa to bavilo. Nevím, jestli to Lukáš pojal jako komické číslo, nebo se příroda rozhodla mu dát jiné přednosti než taneční. Lidi prostě těší neštěstí druhého.

Prosím, vy, kteří jste velmi "neklidní" z odchodu Olinky, nechte svoje nervové buňky v klidu… Je to jen zábavný pořad… Nejde o život… Bavte se elegancí žen a mužností mužů… Jsou tam i obdivuhodné exempláře… :o)

Autor: Michaela Sazamová | neděle 30.10.2016 18:54 | karma článku: 22,52 | přečteno: 1261x