Chceme pro vás bezpečné a kvalitní diskuse, proto mohou diskutovat pouze přihlášení uživatelé.

Využijte nejrychlejší přístup do diskuse pomocí přihlášení přes Bankovní identitu.

Přihlásit / Registrovat

Foto

12ti člennou porotu schvalovaly obě strany. V čem je tedy problém?

Pokud budete takto zpochybňovat soudy v zahraničí, tak kdo dle Vás má rozhodovat? A chystáte se na totéž i u nás doma? To se jako fakt ucházíte o naše hlasy?

JL

Pane Flasko. Prosim, nedelejte zavery neceho, cemu nerozumite.

Kdyz uz pominu duvody prosekuce, cely zaverecny postup s se soudcovskou pobitku porote je nenormalni. Porota byla cele svatky doma (memorial day) a mela moznost o vsem diskutovat s kymkoliv. (pochpitelne tajne) To je nepripustne. Porota MUSI zacit ihned po skonceni soudu a je oddelena od verejnosti nez vynese rozsudek. Ma jen moznost pozadat soudce o extra dokumenty.

Odvolani je na poradu. Cely proces bude preskouman a je mozne i ten pripad byt projednavan Nejvyssim soudem. Ceskym obcanum muze byt ukazkou az se soudcovska rozhodnuti ohodnoti. Vse se znalosti americkeho prava.

JZ

Vymyslet si neexistující globální spiknutí je spíš případ pro psychiatra. Ovšem, výrok typu, jestliže ve volbách nezvítězí můj kandidát, budou nepokoje, je za hranou.

JL

Pane Šimone Mičo. Psat v ceskem tisku o Donaldu Trumpovi je velmi nevhodne. Pisi to v cestine bez posudku. Ziji v te krajine 56 let, ale nemohl bych hodnotit Trumpa kladne ci zaporne. Musite si uvedomit moji osobni naklonost k jeho zivotu. Kladnemu ci zapornemu. Mel prvni manzelku ze Zlina a tim jsme byli spolurodaci. Dva syny a jednu dceru zanechala Ivana svemu muzi, s kterych budovali ten jeho business. Dvakrat skrachoval a dvakrat se znovu postavil na nohy.

Jeho politicke problemy a vse co s tim souviselo, prislo v den ohlaseni jeho kandidatury na prezidenta USA. Vyjmenovani tech narcenich a zaveru jeho opozice, muzete si vyhledat sami na internetu. Doporucil bych i nekolik knih, ale ty jeste nejsou prakticky dopsany.

Odsouzeni v New Yorske sini je problematicke a take politicke. Zase necham na kazdem si najit, proc a s jakym vysledkem to bude resene.

Jeho hesla a take jeho ciny v prezidenstvi, podrazdilo opozici do takove miry, ktera jiz sama ukazuje jeho silu. Uvidime jeste kroky te opozice zda ten jejich kandidat nebude vymenen, aby volby v listopadu byly trochu prijatelne.

Snad v zaveru me poznamky par vet tem pisalkum v ceske doline. Prosim nepiste ty vsechny bachorky, ktere najdete v mediich. Nemuzete vedet tu spravnou stranku. Osobni usudky vyplyvaji jen z tech negativnich zprav. Ty kladne se malo kdy dostanou na povrh. Snad jen jednu mohu rici. Press vsechny problemy v jeho hospodareni, nikdy a to opakuji, nikdy nebyl odsouzen a vlasne ani predveden k soudu, za jeho praktiky v jeho businessu. Verte, mit 50 miliardovy business, jste stale gavermentu na ocich.

PN

Pred dvema roky bylo jasne, ze Trump nebude kandidovat na prezidenta, protoze ho Deep state nenecha. Pokud nebude ve vezeni, muze mit autonehodu, nebe na nej nejaky "liberalni demokrat" spacha atentat. nebo budou opet zfalsovane volby.

Ty minule byly dost podezrele, protoze nejakou dobu v prubehu zcitani hlasu vedl Trump a vypadalo to jako hladne viezstvi. Pak se stal "zazraak", coz je statisticky nesmysl, a najednou se krivky ziskavani hlasu zmenily. Trumpovy hlasy stoupaly jako pred tim, ale Bidenovy najedou vyrazne rychleji. V momente, kdy resetovaly scitaci stroje, tak u Bidena byla singularita proste sklon krivky pocet hlasu v zavislosti na case se zlomove zmenil. To v principu neni mozne. Jo, vysvetlenou bylo jak pro 5 lete deti, ze se zacaly scitat korespondencni hlasy a volici demokratu jsou ukazneni a kvuli COVIDu volili bezkontaktne (korespondencne), zatimco volicum republikanu je to jedno, protoze jsem bezohledni a volili tedy ve volicskych mistnostech. Dobra pohadka.

JZ

Mno, existuje cosi jako senátní zpráva o ruských machinacích ve prospěch tohoto trumpa. Dá se najít pod heslem Russian active measure campaigns atd. Je to ovšem pro lidi kteří umějí číst. Je to v pěti svazcích a podepsáni jsou pod tím všichni významní republikánští senátoři

Závěrem té zprávy je mj. to, že důležití volební pomahači tohoto trumpa byli v roce 2016 přímo napojeni na ruské agenty. Dále i to, že ruská rozvědka považovala zvolení tohoto trumpa za klíčový ruský zájem a zcela mimořádnou příležitost

PN

Asi jste cetl neco neexistujiciho. Zaver byl, ze si to demokrate vycucali z prstu a cele to bylo vymyslene. Jinak se Putin nechal slyset, ze nechape, proc by mel podporovat Trumpa. Ono to totiz melo svou logiku. Putin rekl, ze i kdyz je Hillary Clinton nepratelska k Rusku, tak je konsistentni a s tim se da pracovat, protoze je predvidatelna. Daleko hure se pracuje s lidmi jako je Trump, kteri predvidatelni nejsou. Ale take rekl, ze je to vec USA a at si zvoli koho chteji, Rusko s novym prezidentem bude pracovat at uz je to kdo chce.

OD

O81t16a 92D64v19o46r97a67k

3. 6. 2024 15:53

Máte poměrně jednoduché vidění světa. Ale to je asi v té vaši partaji duševních gigantů normální

LP

A vy ho máte složité. Tak určitě.

Tak schválně. Přišla válka na UA jako blesk z čistého nebe, nebo jí něco předcházelo ?

JP

Čím horší americký prezident, tím lépe pro Rusko. Není divu, že Rusko a jeho lidé po celém světě podporují Trumpa.

PN

Obama byl extremne mizerni prezident, ale ospaleho Joea netrumfuje nikdo. Je to pro Rusko az takova pecka, ze je v USA prezidentem Biden?

FD

P44e46t97r 35Č29e19r83n88ý

3. 6. 2024 21:06

Snad vám jde učení angličtiny lépe než psaní blogů, protože tohle je váš snad nejhorší "výkon" Jak je ve vaší (kolikáté už) partaji obvyklé, používáte "výrazy a termíny", jejichž význam neznáte, i když jste přesvědčen, že ano

  • Počet článků 70
  • Celková karma 23,41
  • Průměrná čtenost 572x
Jsem učitelem angličtiny na střední škole v Praze. Také jsem místopředsedou hnutí Svoboda a přímá demokracie na Praze 4 a členem spolku Svatopluk. Popsal bych se jako národní konzervativec se sociálním cítěním. Mezi mé záliby patří mezinárodní vztahy a ekonomika. Mými oblíbenými autory jsou prezident Václav Klaus a jeho syn, Benjamin Kuras, Alexander Tomský, Petr Robejšek, Petr Hampl, Jiří Weigl, Ladislav Jakl a Ben Shapiro. Kromě mezinárodních vztahů a ekonomiky mám rád čtení knih, sledování filmů a potkávání se s kamarády u dobrého jídla a pití.

Seznam rubrik