P34e91t32r 79Č77e30r52n45ý

9. 5. 2024 14:48

Jasně, zatímco Mach s Majerovou tam kandidují z čistého altruismu

Foto

Proč Vaše SPD kandiduje do Evropského parlamentu, když chce z EU vystoupit? To přeci můžete udělat jen tak, že zde vyhrajete volby a uděláte Czechxit. Není to tedy jen o prebendách z té nenáviděné EU?

MV

V plánu zřejmě rozvrat zevnitř... uvidíme.

MK

Autore, vaše strana SPD brojí proti EU kde jen může a vytrvale usiluje o vystoupení z této. Proč tedy vlastně kandidujete?

S tímto schizmatem běžte do Miči.

LC

Jasně, euroskeptici by neměli do EP kandidovat. Snad by se jim to mělo zakázat. Kdyby jich nebylo, joj to by se nám budovali zářné zítřky.

LS

Vy už teda nejste členem Trikolóry? Nyní jste místopředseda místní organizace SPD. Opravdu? Jako teoreticky možný volič Trikolóry by mě zajímalo, proč jste otočil kabát?

PK

Měsíční plat českého europoslance při sečtení všemožných náhrad, činí něco přes 400 000 Kč. Není divu že lidé jako Kolaja, Peksa, Niedermayer budou zuby nehty bojovat za zachování EU, budou říkat, jak je to všechno skvělé, za co všechno té Unií vděčíme a kde bychom bez ní byli. Toto je doložitelné jejich hlasováním v Evropském parlamentu. Jejich motivací je pouze osobní prospěch, osudy jejich voličů je vůbec nezajímají.

Zdroj: https://blog.idnes.cz/mica/eurovolby-se-blizi.Bg24050282

Abych vám pravdu řekl, nikde jsem nezaznamenal, že by Ivan David vykonával funkci Europoslance zdarma. A už vůbec jsem si nevšiml, že by v EU parlamentu, udělal něco pro ČR. Takže Mičo, buďte prosím tak hodný a pokud hodláte někoho kritizovat, pak objektivně. Nikoli na rozkaz vůdce Okamury.

Děkuji.

HH

A přitom se tam nejvíce tlačí Konečná, Mach a další, kteří to chtějí rozložit zevnitř za 400k měsíčně...jako soudruh Ransdorf kdysi...a ani tam nechodil jen to pumpoval...

  • Počet článků 61
  • Celková karma 18,98
  • Průměrná čtenost 575x
Jsem učitelem angličtiny na střední škole v Praze. Také jsem místopředsedou hnutí Svoboda a přímá demokracie na Praze 4 a členem spolku Svatopluk. Popsal bych se jako národní konzervativec se sociálním cítěním. Mezi mé záliby patří mezinárodní vztahy a ekonomika. Mými oblíbenými autory jsou prezident Václav Klaus a jeho syn, Benjamin Kuras, Alexander Tomský, Petr Robejšek, Petr Hampl, Jiří Weigl, Ladislav Jakl a Ben Shapiro. Kromě mezinárodních vztahů a ekonomiky mám rád čtení knih, sledování filmů a potkávání se s kamarády u dobrého jídla a pití.

Seznam rubrik