Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Vazeny pane Šimone Mičo. Jako laik na organizaci evroparlamentu, opravdu nevim podstatu vaseho clanku. Obcane budou volit sve predstavene a urcity pocet se dostane k vytouzenemu mistu, jako clen tohoto kolosu. Neznam pocet poslancu za CR.

Mne vsak zajima, v jake podobe oni budou prosazovat zajmy CR kdyz je jich jen hrstka. Take politicke zazemi techto nasich poslancu dava mam dalsi zmenseni sily pri rozhodovani.

Ta sestava z voleb nam predklada silu poslancu ze statu s velkym poctem obcanu. Ten "handikap", zdali je tak provadeno, nam dava male "chance" neco prosadit.

Zde pronesu moji "vizi" na obsazeni tohoto kolosu pro uspesnou praci pro Evropu.

Za prve, volby do teto nizsi casti Parlamentu by mely stat na volbe do "evropskych politickych stran"!!!!! Pisi nizsi, protoze cely system bez Senatu je politicky velmi nebezpecny. Ty strany by mely mit pred volbou program a obcane vsech statu by volili presne jako voli doma. Voli program a tim voli sve zastupce, kteri berou tento program jako svuj. Tim se politika Evropy muze zmenit a tim obcane budou znat cil EU.

Jestli tomu tak neni, volime jen pro poslance pro jeho slusne penize a slunecne dny ve Strasburgu. Pekne mesto!!! Obcane CR nebudou moci po urcite dobe ani vsechny poslance vyjmenovat presto, ze NAS reprezentuji.

Ach jo....., musim jit do pravidel obsazeni tohoto kolosu. Jinak to nejde.

0 0
možnosti
PK

Měsíční plat českého europoslance při sečtení všemožných náhrad, činí něco přes 400 000 Kč. Není divu že lidé jako Kolaja, Peksa, Niedermayer budou zuby nehty bojovat za zachování EU, budou říkat, jak je to všechno skvělé, za co všechno té Unií vděčíme a kde bychom bez ní byli. Toto je doložitelné jejich hlasováním v Evropském parlamentu. Jejich motivací je pouze osobní prospěch, osudy jejich voličů je vůbec nezajímají.

Zdroj: https://blog.idnes.cz/mica/eurovolby-se-blizi.Bg24050282

Abych vám pravdu řekl, nikde jsem nezaznamenal, že by Ivan David vykonával funkci Europoslance zdarma. A už vůbec jsem si nevšiml, že by v EU parlamentu, udělal něco pro ČR. Takže Mičo, buďte prosím tak hodný a pokud hodláte někoho kritizovat, pak objektivně. Nikoli na rozkaz vůdce Okamury.

Děkuji.

3 0
možnosti
HH

A přitom se tam nejvíce tlačí Konečná, Mach a další, kteří to chtějí rozložit zevnitř za 400k měsíčně...jako soudruh Ransdorf kdysi...a ani tam nechodil jen to pumpoval...

0 0
možnosti
MK

Autore, vaše strana SPD brojí proti EU kde jen může a vytrvale usiluje o vystoupení z této. Proč tedy vlastně kandidujete?

S tímto schizmatem běžte do Miči.

6 2
možnosti
LC

Jasně, euroskeptici by neměli do EP kandidovat. Snad by se jim to mělo zakázat. Kdyby jich nebylo, joj to by se nám budovali zářné zítřky.

3 0
možnosti

P73e97t57r 87Č14e13r73n18ý

9. 5. 2024 14:48

Jasně, zatímco Mach s Majerovou tam kandidují z čistého altruismu

8 0
možnosti
LS

Vy už teda nejste členem Trikolóry? Nyní jste místopředseda místní organizace SPD. Opravdu? Jako teoreticky možný volič Trikolóry by mě zajímalo, proč jste otočil kabát?

4 0
možnosti
Foto

Proč Vaše SPD kandiduje do Evropského parlamentu, když chce z EU vystoupit? To přeci můžete udělat jen tak, že zde vyhrajete volby a uděláte Czechxit. Není to tedy jen o prebendách z té nenáviděné EU?

7 0
možnosti
MV

V plánu zřejmě rozvrat zevnitř... uvidíme.

4 0
možnosti
  • Počet článků 70
  • Celková karma 23,41
  • Průměrná čtenost 572x
Jsem učitelem angličtiny na střední škole v Praze. Také jsem místopředsedou hnutí Svoboda a přímá demokracie na Praze 4 a členem spolku Svatopluk. Popsal bych se jako národní konzervativec se sociálním cítěním. Mezi mé záliby patří mezinárodní vztahy a ekonomika. Mými oblíbenými autory jsou prezident Václav Klaus a jeho syn, Benjamin Kuras, Alexander Tomský, Petr Robejšek, Petr Hampl, Jiří Weigl, Ladislav Jakl a Ben Shapiro. Kromě mezinárodních vztahů a ekonomiky mám rád čtení knih, sledování filmů a potkávání se s kamarády u dobrého jídla a pití.

Seznam rubrik