Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Vystoupení z EU může vypadat na pevní pohled dobře, ale při podrobnějším zkoumání nedává dobrý smysl.

I kdybychom z EU vystoupili, z tlaku mezinárodních financi a nadnárodních korporací už nevystoupíme.

0 0
možnosti
PK

Jakým způsobem, po odchodu naší země z EU, budete suplovat pracovní místa, která zde zajisté zaniknou? A bavíme se o všech továrnách a montovnách po celé ČR, vlastněné západním kapitálem. Bavíme se o tom, že je to takřka 100% největších firem v ČR. Podotýkám, že tyto společnosti odejdou i s know-how. Takže. Odpovíte na tento jednoduchý dotaz?

1 0
možnosti
AG

A jakým způsobem to budeme sanovat, když tyto firmy odejdou do Asie? Zase budeme čekat,až nás někdo jiný zotročí,nebo konečně zase začneme samostatně něco dělat?

0 0
možnosti
JK

Autore, pokud jde o kvalitu západních potravin, tak to byla jednoznačná prohra. Od vstupu rapidně ubývalo na výrobcích ozančení, že to je také pro západní trh.

0 0
možnosti
RK

Další prodavač teplé vody a obchodník s lidskou hloupostí.

4 2
možnosti
Foto

Proboha, co bychom dělali v BRICS???

4 0
možnosti
Foto

Snad výběr oblíbených autorů, snad nízká úroveň relevantních znalostí, snad nízký věk a řídká zkušenost jsou podhoubím vašich velmi diskutabilních tvrzení. O všech vašich závěrech a kategorických "axiomech" se dá s úspěchem pochybovat a snadno je vyvrátit, k tomu však není prostor ani můj zájem.

Za všechny se jen zmíním o vašich tvrzeních v posledním odstavci, byť ani v tom nejste novátor. Již před lety bývalý předseda Svobodných (či jak se aktuálně jmenovali) také horoval pro opuštění EU a vstupu do (už nepamatuji jakého) uskupení etablovaného tuším v Asii. Váš návrh nahradit EU BRICSem je snad méně hodnotný než kdybyste jako spásu doporučoval nějaké společenství chránící pěstitele banánů a kávy.

Ač tvrdíte, že EKONOMIKA je vaší zálibou, nejsem si jist ani vaší znalostí obsahu a podstaty tohoto pojmu. Pevně doufám a chci věřit, že vaše podivné uskupení nedosáhne pod vlajkou podbízivých, populistických a ochotně se měnících "stěžejních" principů možnosti významně ovlivňovat tento stát. Principů a pojmů pro realitu a prospěch občanů zcela prázných, jejichž obsah a uplatnění mnohdy ani neznáte. Ostatně je symptomatické nazývání se hnutím, ačkoliv se pohybujete zcela mimo tento pojem. Je však spravedlivé přiznat, že v tom nejste sami.

5 0
možnosti
Foto

Jste VŠ vzdělání a tak byste měl mít alespoň částečně vyvinutý smysl pro posloupnost dějů. Vystoupení z EU je populisticky jistě atraktivní. Je však třeba říct, že pokud ČR se svou strukturou ekonomiky odejde (jak hlásá Váš předseda), budou na hranicích buzerace s pasy a celním prohlášením, zdraží se zboží (clo), studenti budou mít omezenou možnost studia v zahraničí atd. Jistě to na mítincích sdělujete svým voličům, že?

A - dnes jby již Brexit dopadl opačně, v Británii nejsou zahraniční pracovníci, kteří dělali to, co Britové nechtěli, řada českých lékařů se vrací do vlasti, protože podmínky pro ně tam nejsou únosné.

2 0
možnosti
AG

No a v čem jsou podmínky pro české lékaře v Británii neúnosné?

A tvrzení o tom,že by dneska hlasování o Brexitu dopadlo jinak je spíše jen věštba z křišťálové koule.

A k vystoupení z EU asi tolik. Opravdu je to hodně špatný nápad,pokud někdo nenabídne rozumnou alternativu. Jenže,co se dnes jeví jako jediné správné,může se za pár let ukázat jako ohromná chyba.

1 0
možnosti

Je zajímavé, že evropské státy, které ještě nejsou v EU, tam chtějí. Čím to asi bude?

6 3
možnosti
AK

Protože si to představují jako Hurvínek válku...

1 1
možnosti
JP

To je tak, když cucák, který nic neprožil, nic nepamatuje, nic nezná, troubí do světa svá moudra. Běžte sbírat zkušenosti do Ruska, odkud je možná ta vaše zrádná partaj placena a kam nás chcete vtáhnout.

7 4
možnosti
  • Počet článků 70
  • Celková karma 23,41
  • Průměrná čtenost 572x
Jsem učitelem angličtiny na střední škole v Praze. Také jsem místopředsedou hnutí Svoboda a přímá demokracie na Praze 4 a členem spolku Svatopluk. Popsal bych se jako národní konzervativec se sociálním cítěním. Mezi mé záliby patří mezinárodní vztahy a ekonomika. Mými oblíbenými autory jsou prezident Václav Klaus a jeho syn, Benjamin Kuras, Alexander Tomský, Petr Robejšek, Petr Hampl, Jiří Weigl, Ladislav Jakl a Ben Shapiro. Kromě mezinárodních vztahů a ekonomiky mám rád čtení knih, sledování filmů a potkávání se s kamarády u dobrého jídla a pití.

Seznam rubrik