Chceme pro vás bezpečné a kvalitní diskuse, proto mohou diskutovat pouze přihlášení uživatelé.

Využijte nejrychlejší přístup do diskuse pomocí přihlášení přes Bankovní identitu.

Přihlásit / Registrovat

JZ

Děkuji za pěkný blog. Všem lidem s bipolární poruchou držím pěstičky.

Foto

Zdravím vás, s BAP žiju více než 30 let. Je to peklo a byly měsíce, které si vůbec nepamatuji, že byly. Podrobnosti by byly na dlouho, tak snad jen to, že žít se s tím dá. Nevysvetlite ostatním, jaké peklo se ve vás odehrává, ani jaká euforie vámi cloumá. A obojí vás chce zničit.

Vám palec nahoru

Foto

M39i70a 38H56o17r66o40v16á

1. 6. 2024 9:49

Dekuji, a to samé přeji i já Vám! Nemusim vysvětlovat, co za peklo si je schopen člověk prožít. Ovšem to, co se z toho naučí je nedocenitelne...Ale ta jakou cenu, ze...

Foto

Život občas hraje ... jó dost divný šachy,

když před bránou ráje umíráme strachy.

Mio, kdysi jsem četl životopis Miloše Kopeckého, který též trpěl bipolární poruchou a ty Vaše poznatky ohledně manických a depresivních stavů jsou podobné těm jeho.

Foto

M42i80a 87H45o87r88o97v81á

31. 5. 2024 22:04

Vím, že tím též trpěl (je zvláštní, že právě tímto je postihnuto mnoho umělců..:)) Někdo má mánie ve smyslu hýření, promiskuitě, atd.. měla jsem to takto, zažila jsem nádheru, o kterou se snaží třeba nějací mniši, atd..:)) Ale jsem za ten zážitek opravdu vděčná.. a co se týká pana Kopeckého, klobouk dolů, že dokázal v depresi “přepnout”, s mohl uchvátit diváky, když hrál.. Byl jistě nesmírně silný muž.

  • Počet článků 0
  • Celková karma 17,76
  • Průměrná čtenost 0x
Blog bipolární hraničářky s pokusem o humor..

O mně
Mé jméno jest Mia Horová, jsem extrovertní introvert a hodlám psát pravdu bez příkras, ovšem s pokusem o nadhled, protože, co si budeme....je to určitá cesta, jak žít s psychickými potížemi, a to ještě s grácií.