Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pořady s Dukou jsem neposlouchala, ale obecně se domnívám, že dávat pravidelný prostor jedné osobě, byť i jen tříminutový, je pro posluchače únavné, protože po určité době se již jen opakuje, ale na to jsou určeny kostely a nikoliv rozhlas

0 0
možnosti

Fráterník Oldřich Mazal pokračuje, ne již v rádiu, ale na blogu i dnes i včera a bude pokračovat dále v šíření svých bludných a paranoidních desilusí, tak jako druzí, ale bohužel se Mu nedaří být první, ale prokázal jsem dobrou vůli a podepřel jsem Vaši karmu, nebo takovým jako jste Vy, se nemá odporovat !!

0 0
možnosti
Foto

Rituálně zabité zvíře. Ochlokracie pozapomněla, že se dovolává křesťanských hodnot při konfrontaci s islámem.

0 0
možnosti

Možná je ten důvod mnohem prozaičtější.

Pan kardinál brojil proti konsumu a proti osobním půjčkám a zadlužování rodin. To se samozřejmě nemohlo líbit obchodním řetězcům, natož představitelům bank z půjček žijících. A ti mají peníze na to, aby odstavili kohokoli.

2 0
možnosti

J10o83s35e16f 95P87o21t76r

4. 1. 2015 21:45

Článek o náboženství, o církvi , o morálních otázkách, problém, který zvedá obyvatele české kotliny a moravských úvalů ze židle.

Ale protože, jak je zde vidět, jsme lidé vysoce nábožensky založení (tím myslím i věřící na ateistickou víru), ale kromě toho také racionálně hodnotící, dál jsem si práci a spočítal jsem ohodnocení diskuzí souhlasících s článkem a nesouhlasících ( černé a červené body v relaci na souhlas či nesouhlas s článkem) a to od příspěvku 2.1.2015  16:20 a zjistil jsem že,

217 hodnotitelů diskuze souhlasí s článkem a 81 hodnotitelů nesouhlasí s duchem článku.

Co vy na to,  příslušníci ateistické víry ?

0 0
možnosti

Ono totiž jde o princip, není vůbec podstatné, že jde o pana kardinála a Duku . Celé náboženské vysílání přesunují do méně výhodných časů a na méně poslouchané stanice. Prý pro širší kulturní souvislosti ( nechal jsem si z rozhlasu poslat oficiální vyjádření). Jedná se velmi nebezpečný multikulti projev. Zítra totiž mohou z rozhlasu vyloučit jakýkoliv pořad se zahrádkáři , protože přeci zeleninu a ovoce kupujeme v super,hyper marketu. Pozítří zakážeme jakoukoliv zmínku o dobrovolných hasičích - máme přeci profesionály , a tak to bude pokračovat. Až přijdou islamisti ......  . Je to skrytá příprava, takže je to do budoucna nebezpečné i pro ateisty. Začali tím nejlehčím , církev má velmi mnoho odpůrců , tak to zkusíme zde !!! To projde hladce .Typicky bolševický postup. Rozpoutat třídní nenávist !!!!!

4 2
možnosti

Nevím, proč by  představitel jedné politicko-mocensko-ideologicko-ekonomické skupiny měl mít v celostátním rozhlase nějaká priviliegia. Jenom proto, že se opírá o nějaké starověké či středověké filosofie, které vždy upravuje podle toho, kam až věda postoupila a zahnala jej dále? Přece lidé by měli žít slušně a spořádaně i bez těchto filosofií a rádoby nabádavých promluv, které stejně v tomto světě nic nezlepšují. Je snad v Polsku, na Slovensku,v Irsku atd. atd. méně zločinů či vražd jenom proto, že nikým nevolení zástupci ř. k. církve tam významně zasahují do chodu státu? Prostě to tady nechci, stačí mi ten bor..l co dělají volitelné či volené politické strany, které přeci jenom mohou lidé volbami trochu ovlivnit.

3 3
možnosti

Nechápu, jaké privilegium je 3 minutový program. Mnohem menší spolky dostávají svůj prostor také. Od toho je veřejnoprávní médium.

Onen slušný a spořádaný život, který popisujete má v různých kulturách úplně různý význam (pro nás to asi není zahalování se, či pravidelná meditace). Pokud  tedy v Česku, Polsku či Irsku platí a morální hodnoty poctivost, pracovitost atd., hádejte, komu za to vděčíte. Nezávisí na tom, že jste atheista, hodnoty převzaté do naší společnosti jsou od křesťanské církve.

0 0
možnosti

Pokial viem a občás som nútěný povinnostmi jazdít večier autom a tak poslúcham rádio a v tej dobe po 22 hodině je na Raiožurnále ČR dajaký poriad kdě sa hodinu slintá o viere.

Žial je to k něposlúchaniju a tak som vždy nútěný túto inakšej obľúbenú stanicu preladít.

Tam by predsa mohel žvatláť v rámci tehoto vysielanija a tak čo sa rozčuluje? 

Ja sam ho poslúchať němóžem, lebo podľa jeho obtlústlej vizáže aj jeho hlasového prejava, najmá zabarvenija hlasu si vždy predstavím prekrmeného vepřa.

1 3
možnosti
Foto

Jen jestli si ty slavné církve nezadělávaly na prušvih už pěkných pár století. Asi to není otázka posledních 100 let, že? Kdyby Duka plácal v rozhlase jen moudra stran církve a zejména pouze ke svým ovečkám, budiž. Ale on se téměř v každém svém rozhlasovém projevu lehce otřel i o aktuální politiku a rozdával moudra, jak ten či onen problém vyřešit. A to už mu tak nějak nepřísluší. Přitom je docela jasná hranice mezi duchovním a politickým plácáním.

4 1
možnosti

Kdyby lidi měli možnost mluvit do toho co se má vysílat tak by všechny sdělovací prostředky náhle oněmněly a pokud se nemýlím tak v televizi je pořad cesty víry což myslím postačuje k ukojení věřících. Rovněž se mi nelíbí když se tady někteří soustavně otírají o komanče a přitom nevidí že skutečné zlo je někde úplně jinde takže schválně kolik komančů nachytali reportéři při zlodějině a kolik ostatních politiků, policajtů, soudců a ministrů a jiných darebáků ?

3 2
možnosti

Ale dost často ti jmenovaní jsou bývalými komanči.

1 0
možnosti
  • Počet článků 307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2386x
Jsem taková bílá laboratorní myš, která se v práci zabývá genetikou a molekulární biologií, ve volném čase si listuje historií, sleduje nějaké to sci-fi, fantasy a vůbec všelijaké podivnosti. Občas sportuju, ale moc to nepřeháním, pokud zrovna není nějaký závod na 10km. Kromě toho hltám politiku, což je - uznávám - divná záliba, ale nějak si nemůžu pomoct.