Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RB

Rich Bitch

10. 5. 2008 1:23
Jiste, zakoupime zlevnene listky

a posleme venkovany hromadne na balet ci do divadla. Ha, to uz tady bylo!!!

0 0
možnosti
PM

maulos

10. 5. 2008 21:33
Re: Jiste, zakoupime zlevnene listky

první část článku je sociální pohled což jsem bral jako ironii...

0 0
možnosti
PF

Pasingr Fr.

9. 5. 2008 16:52
odbory

Váš návrh na dotování  vstupenek "hodnotných" představení není nový, to již dělalo ROH. Zakoupilo vstupenky a se slevou je prodávalo (rozdávalo) členům.

0 0
možnosti
OZ

ovoce.zelenina

9. 5. 2008 16:35
Jen poznámka

na jedné straně Leoš Mareš se chlubí, že za den vydělá 100 tisíc, já bych mu dal 200,- nebo nic, na druhé straně pražská kultura živí cca 300 Slováků-umělkyň a umělců, při tom čeští herci pláčou, že je divadlo neuživí a zbytek má obsazeno slovenská lobby, za třetí požadavky umělců drze přesahují plat robotníků, kteří se fakt nadřou, jednok druhému, nemá to vnitřní logiku ani kulturní projev navenek. Možná bych povolil dotovat klasiku, základ vzdělání, jako Bach, Beethoven, Dvořák,Smetana, Verdi a pod. To, co přesahuje základ.vzdělání, by si divák musel dokázat také zaplatit, pokud by se diváci nenašli, tak postižení klaunové by si museli najít jiná zaměstnání, nebo by mohli obveselovat Paroubka na Staroměstském náměstí, co, je milionář, jistě by rád, jsa lidumil, přispěl.

0 0
možnosti
JN

Hail Eris

9. 5. 2008 16:50
Re: Jen poznámka

dotovat jeden zanr je ten nejhorsi nesmysl Rv

0 0
možnosti
JN

Hail Eris

9. 5. 2008 16:33
dotovat kulturu je nesmysl

dotovat kulturu je nesmysl - krome specialnich zalezitosti jako je pece o pamatky ci veci primo souvisejici se vzdelavanim, jako jsou knihovny atd

ale dotovat divadla, kinematografii atd? naprosty nesmysl, at uz jakoukoliv formou. jednak nelze nijak objektivizovat, co si dotace zaslouzi, a druhak se kultura umi uzivit sama - at uz ta komercni popkultura, ktera vydelava miliony, tak i spousta alternativnich veci, ktere jsou mnohdy vytvareny i bez ohledu na jakykoliv zisk

kazdy si muze vybrat - pripadne i zaplatit, co se mu libi

0 0
možnosti
PJ

patockajan

9. 5. 2008 17:48
Demagog píše ze sjezdu

Dotovat kulturu je nesmysl, protože si to myslí Hail Eris.

Hail Eris naproti tomu exaktně objektivizoval, že smysl má dotovat památky nebo knihovny, leč důvody, proč tohle ne a ono ano, nám nehodným upřel.

Jak správně sdělil Hail Eris Urbi et Orbi kultura se umí uživit sama, argumentem je opět to, že to to tvrdí Hail Eris a ten to musí vědět.

0 0
možnosti
PJ

patockajan

9. 5. 2008 16:11
Mo(u)drá slova

Váš návrh na to, podřídit kulturní aktivity tržním principů a poptávce konzumentů bouřlivě schvaluji a dokonce bych ho rozšířil.

Rovněž školství bych vymanil ze státního područí a plně svěřil poptávce po tom, co děti a studenti chtějí. Nechceš matematiku a chceš raději kurs pornotvorby s ukázkami? Jistě! Jsi zákazník, co platí. Kdepak nějaké mínění akreditačních komisí a tzv. odborníků! Ať školák rozhodne, co ho baví!

Totéž v případě vědy. Žádné nesmyslné kutění brýlatých tzv. odborníků v laboratořích, pěkně budete dělat, co zákazník chce. A zákazník chce žrát, bavit se a mít se dobře. Kdo mu neumí vyhovět, ať jde prodávat do hypermarketu.

Správně, modrý hochu, vidíš to pěkně placatě, to má lid rád!

0 0
možnosti
JN

Hail Eris

9. 5. 2008 16:34
Re: Mo(u)drá slova

dnes je nejaky sjezd demagogu? :-)Rv

0 0
možnosti
KK

kontrola_nemocnych

9. 5. 2008 15:50
divadlum nas*/rath

at se zivi ze vstupneho. holt bude muset Suchy a dalsi vykukove zacit zit skromneji, nebo vice a lepe organizovat sve podnikani. ja jim ho dotovat nehcci. pokud se svym podnikanim neuzivi at jdou delat neco jineho. jejich misto radi zaplni jini co nyni nedokazou diky tomu ze narozdil od vyvolenych nemaji dotace existovat )jelikoz dotace narusuji prirozene konkurencni prostredi).

0 0
možnosti
KK

kontrola_nemocnych

9. 5. 2008 15:48
podnikani je velmi krusny zpusob obzivy

neustaly boj o penize a zakazniky. chceme taky dotace :)

0 0
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2300x
Vyloupl jsem se v roce 1981. V současné době pracující v telekomunikacích a fotovoltaice (www.terms.eu)