Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

lubossula

29. 6. 2008 21:40
no

zajimave je, ze prazdniny poslancu jaksi nikomu v zaludku nelezi, ale ucitelu pernamentne:-). ale to je jedno. Vas pane kolego zdravim. P.S. nevymyslime zas neco na tema " danecek?":-)

0 0
možnosti
MJ

Martin Jirousek

29. 6. 2008 21:42
Re: no

Máte naprostou pravdu. Karma pro autora i pro váš příspěvek.

0 0
možnosti
PM

maulos

29. 6. 2008 21:44
Re: no

Vás kolego zdravím taktéž. Téma "daneček je nácek na věčné časy" nechám na Vás, nebo jste ode mne očekával fantastické recenze jeho nacistických koncertů, muzikálů či divadalních her?;-)

0 0
možnosti

lubossula

29. 6. 2008 21:47
Re: Re: no

ale, no tak. prece vite, ze az zas tak kategoricky nejsem. Ale take jeho dilo nepovazuji za nijak fantasticke, ale to jiste vy take ne... to jen trosku prehanite, aby rec nestala a trosku jste mne postiptal vidte:-) Ale jen mne napadlo pokud je nekdo nacek, tak zpravidla to je na furt? nebo jen na dva roky treba? nevim nevim, komunista taky nikdy nebude do morku kosti kapitalistou i kdyz mu firma bude vynaset:-)

0 0
možnosti
PM

maulos

29. 6. 2008 21:56
Re: Re: Re: no

Ještě k těm prázdninám. Lidem obecně leží v žaludku, když někdo nemaká a bere za to nemakání peníze... a bohužel tak někteří berou i učitele.

0 0
možnosti

lubossula

29. 6. 2008 22:03
Re: Re: Re: Re: no

no nejde o to, ze by ucitele nemakali, oni proste maji dovolenou dle zakona. Jakou dovolenou nebo co vlastne cerpaji poslanci, to se priznam netusim. Samozreje, ze muze byt otazkou, zda ucitele maji mit 8 tydnu dovolen, kdy ostatni maji 4 nebo 5. Pravdou je, ze v pripade ucitelu  si tu netroufam soudit. Ja jako pedagog - neucitel  mam tez  8.  Ale  jiz  od patku travim cas nekde mimo rodinu, kde zajistuji cinnost, na kterou proste nejsou penize, aby ji zajistoval nekdo jiny a nekdo to proste udelat musi:-). A konkretne ja jsem zastance, ze v pripade zarizeni, kde pracuji, by stacilo dovolene mene. Napriklad ja mam jeste i dovolou z lonska, asi dva dny, proste jsou skolska zarizeni, ktera o prazdninach nezaviraji, spise naopak.. a pak je problem tu dovolenou cerpat. 

0 0
možnosti
LH

ant.

1. 7. 2008 23:16
...i poslanci mají dovolenou ze zákona...

...a na rozdíl od učitelů jich je jen 200, takže nejsou tak vidět...a nestávkují za lepší mzdové ohodnocení - to si určí sami..;-)...jinak nemám nic proti učitelům, stejně jako skoro každý jsem se setkal s učiteli, kterých si dodnes vážím, ale i s učiteli, jejichž jméno jsem - v lepším případě - zapomněl...jen mi trochu vadí, že když brali 85% průměrné mzdy, tak byli zticha (nebo ještě nadšeně budovali socialismus) a nyní, kdy jsou na tom podstatně lépe (123% průměrné mzdy), tak řvou , jako by umírali hlady....asi jen "shodou okolností" patří mezi řvoucí ti méně schopní (čti: neschopní)... a na závěr - kdo si myslí, že pedagogická fakulta patří mezi ty nejtěžší, tak ať udělá čárku - nebo vykřičník...;-)

0 0
možnosti
PM

maulos

2. 7. 2008 8:12
Re: ...i poslanci mají dovolenou ze zákona...

!!! :-P

0 0
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2300x
Vyloupl jsem se v roce 1981. V současné době pracující v telekomunikacích a fotovoltaice (www.terms.eu)