Blogování je fajn, ale ...

Blogujete několik hodin denně, pročítáte různé diskuse a zapojujete se do nich se svými názory? Myslíte na to, o čem byste chtěli psát "dnešní" blog? Honí se vám hlavou spousta nápadů a myšlenek? A už jste si položili otázku, zda náhodou nejste na blogu závislí?  

Závislému člověku se říká "závislák." Je-li člověk závislý, chce se za každou cenu nabažit předmětu nebo činnosti, na které je závislý, vytlačuje a zandebává své přátelé, své koníčky a jiné běžné činnosti. 

Dnes je to přesně týden ode dne, kdy jsem si založila blog. Denně bloguju i několik hodin. Pročítám nové články, které mě zaujmou především svým titulkem a perexem a taky pročítám diskuse k těmto článkům. Musím říci, že bloguju ráda. 

Taky zrovna, když nezaměstnávám hlavu jinou činností přemýšlím, o čem bych chtěla psát. To, že chci vůbec neřeším. To je úplně jasné.

Když bloguju, ztrácím pojem o čase a nestíhám běžné věci. Lednice pomalu zeje prázdnotou, v jednom koši se hromadí prádlo na vyprání, ve druhém na vyžehlení.  Maso bylo na oběd tvrdé, protože jsem ho dala pozdě do trouby.

Syn přijde ze školy domů a první věta po:"Čau mami" je "Bože, ty zase bloguješ?"  
"Jo a co má být?" divím se. Ještě ho zajímá, jak dlouho u toho počítače sedím. Neodpovídám. Chce mě vyšoupnout, aby mohl na internet, myslím si. 

"Matko, ty jsi ZÁVISLÁK, měla bys s tím něco začít dělat." 
Zavírám blog a přemýšlím ...

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Kateřina Matušková | čtvrtek 15.5.2014 12:20 | karma článku: 10,02 | přečteno: 347x