Čtvteční zamyšlení aneb, kdo to vlastně řádí na tom východě ?

Tak jsem v posledním týdnu opět četl nespočet čláků o tom, jak jsou Češi a Bulhaři tendečními a rasistickými národy. Prakticky nic nového. Ovšem poslední z článků pana Víta Hassana ve mne popudil hluboké zamyšlení...

Pan Vít Hassan ve své blogu: http://hassan.blog.idnes.cz/c/212151/Semena-a-plody-nenavisti-moje-reakce-na-clanek-Frantiska-Matejky.html vzhledem i jménem řekl bych Arab píše o tom, že je to extrémně tolerantní člověk. Při čtení této věty jsem si vzpomněl na rozhovor v rádiu Vltava, kde nějaký profesor, specializující-se na blízký východ mluvil o tom, jak jsou tyto národy velmi tolerantní, slušné apod.

Tak tedy nevím. Všichni na tom východě jsou slušní, tolerantní, civilizovaní... Ptám se tedy, kdo na tom východě pálí vlajky Evropskýh států (coby v demokracii snad ta nejhorší forma urážky jakéhokoliv státního zřízení). Kdo tam volá po svaté válce proti Evropě ? Kdo jsou ti, kteří kamenují ženy a děti ? Kdo jsou ti obyvatelé východu, kteří vraždí své sestry, za to že se zamilovaly do bezvěrců ?

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Vladimír Maryška | středa 28.9.2011 17:49 | karma článku: 18,30 | přečteno: 1004x