Diskuse

Větry z Kremlu

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
J

jarno3

20. 12. 2011 8:54
Pane autore,

zajímalo by mně, zda jste  se stejným mravním rozhořčením komentoval i veřejné  producírování senilního uslintaného aristokrata po sněmovně s plackou "Putine, ke mně! Na místo!" ?;-D;-D;-D

3 0
možnosti
1

1absolutus

20. 12. 2011 9:20
Re: Pane autore,

;-DR^

0 0
možnosti
MM

strycek-Joe spol. s r.o.

20. 12. 2011 7:53
K úmrtí žadového důchodce státníci kondolence neposílají

, proto ČR nic neobdržela. V KLDR zemřel státník, který dlouhá léta vykonával funkci, to je něco jiného, pane Martišovský.

7 0
možnosti
MM

captain cook

20. 12. 2011 8:08
Re: K úmrtí žadového důchodce státníci kondolence neposílají

ale houbelec! Havel nebyl zadny radovy duchodce, jakkoliv vrele by sis to pral, ale byvaly prezident statu, navic prezident s nimz meli Rusove behem jeho uradu osobni styk. To prezidentstvi mu uz nikdo nikdy neodebere.

Je zvykem ve slusne zapadne demokraticke spolecnosti, ze k ex-prezidentum se pristupuje s respektem. Kreml a jeho obyvatele ale nepredstavuji slusnou zapadni demokracii.

Dukaz ze zase kecas a vymyslis si je v tom, ze Havla nejen jako osobnost, ale jako ex-prezidenta verejne uznavaji a kondolence k jeho umrti vyjadruji ruzni predni svetovi statnici, soucasni i ex.

Staci umet cist noviny - a tim nemyslim jen Halo a Mladeho Komsomolce.

3 0
možnosti
O

OliveraKatarina

20. 12. 2011 7:24
Putin a Medveděv se zachovali velice správně !!!

Proč by měli  vyjadřovat farizejsky lítost nad smrtí  člověka, který je nenáviděl a  všude pomlouval ??   Taky nekondoluji Dáši, když  žádnou ztrátu necítím a  o nebožtíkovi mám velmi špatné mínění.  [>-]

9 0
možnosti
MM

captain cook

20. 12. 2011 8:11
Re: Putin a Medveděv se zachovali velice správně !!!

3.pad komu/cemu Dáše

Jinak jsem presvedcen, ze Dáša se pres to prenese, ze se ji nejaka nula neozvala s kondolenci. A nam zas nevadi jake mineni o neboztikovi mas. Slunce zitra vyjde bez ohledu na tve mineni o Havlovi.

3 0
možnosti
1

1absolutus

20. 12. 2011 7:23
A takto vznikají fámy.

A vyvolává se nenávist mezi lidmi, ale za to vy autore nemůžete. Vy akorát

nejste odolný všudypřítomnému mediálnímu tlaku a tak píšete, jak píšete. Nabyl jste přesvědčení, že to jsou myšlenky z vaší hlavy, ale opakujete pouze mediální klišé, které přináší médiím zisk. Vy máte iluzi, že je to pravda a media mají zase čtenost a peníze. Snad časem (není to nutné) pochopíte, zatím si vás řadím do papouškující většiny bez názoru. Pěkný den.:-)

5 0
možnosti
OK-F

Otto Katz - feldkurat

20. 12. 2011 8:22
Re: A takto vznikají fámy.

Pane učiteli ale Vy si musíte vybrat! Oranžového nazi nebo Kreml, tak nějak to nejde, POCHopitelně,  dohromady!!!

0 0
možnosti
MM

captain cook

20. 12. 2011 7:18
Havel je urcite rad

ze Rusove jeho umrti ignoruji a ze mu na pohreb neprijede zadny rusky vysoky papalas ronit falesne krokodyli slzy.

Ve svem zivote rozeznal co je bullsh*** a co uprimne ferove, solidni jednani. Vedel, ze toho druheho by se od ruskeho vedeni nikdy nedockal a o to prvni nestal.R^

 Jen at si Putin a Meda zustanou v teple Kremlu, vzdyt o ne v Cesku zadny slusny Cech nestoji.

5 0
možnosti
PSI

Pavel Skeptik IV

20. 12. 2011 7:20
Re: Havel je urcite rad

VR^

0 0
možnosti
R

realya

20. 12. 2011 7:03
Taková ta diplomatická kondolence

nemá v podstatě nic společného s osobou zemřelého politika. Státnící tím ukazují, jak jim záleží na vztazích s tou kterou zemí. Takže pokud ruská věrchuška truchlí za lumpa Kima a smrt bývalého českého prezidenta okázale ignoruje, dává tím najevo opovržení státem ve kterém žije zřejmě nejvíc rusofilů na světě (v absolutních i relativních číslech). Dávají nám tím najevo, že jsme pro ně nedostatečně poslušná kolonie. Bohužel to naše obdivovatele všeho ruského k rozumu nepřivede.

7 0
možnosti
PB

Barkynson

20. 12. 2011 9:17
Re: Taková ta diplomatická kondolence

Promiňte a to mluvíte jen o Rusku nebo máte na mysli celý svět?Byl byste tak hodný a napsal mi alespoň jeden stát tohoto světa, kterému skutečně připadá naše republika něčím zajímavá?Soudit svět podle počtu zaslaných kondolencí mi příjde poněkud přinejmenším podivné...Máte snad pocit, že Rakušané nebo němci, kteří své kondolence již řádně zaslali nás berou jinak než obyčejný postkomunistický póvl??

0 0
možnosti
ZS

strnadz1

20. 12. 2011 6:31
Není se co divit

Není ani žádný důvod, proč by měl Kreml za V. Havla truchlit. Nebyl to v žádném případě jejich přítel, spíš naopak. Ve všech zahraničněpolitických otázkách zaujímal V. Havel opoziční stanovisko oproti Ruským zájmům, i když mu stačilo mlčet a myslet si své. Byl to jeho názor, měl na něj právo, ale rozhodně tím zájmům republiky neprospíval. Za jeho vlády a díky jeho vlivu došlo k ohromnému ochladnutí vztahů s Ruskem a přerušení téměř veškeré hospodářské spolupráce. Mnohé firmy na to doplatily a jejich místa na Ruském trhu zaujali jiní. Proč by tedy mocné Rusko mělo truchlit, že zemřel jeden z jeho odpůrců, co kdysi dělal prezidenta jedné bezvýznamné zemičky ve střední Evropě?

6 0
možnosti
PSI

Pavel Skeptik IV

20. 12. 2011 6:47
Re: Není se co divit

Já bych si Havla dovolil trochu nepřesně citovat. někdy kolem r. 91: Pokud chcete pomoci Východní Evropě, pomožte Rusku a vytvořte něco jako Marshallův plán. Dejte Rusku peníze na nákupy zboží ze států východního bloku. Pomůžete všem!

Holt, každý si nepřátelství představuje jinak!

To bylo ještě předtím, než si ruská "věrchuška" to svoje hospodářství rozkradla a na svou ochranu si musela dosadit pluk. Putina, jinak by je Rusáci opravdu vybili!!! Rv

2 0
možnosti
  • Počet článků 101
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1968x
zakonzervovany konzervativec

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy