Přátelé, děkuji Vám

Po hladkém průjezdu amerického konvoje Pobaltím a Polskem přišla na řadu Česká republika. Prokremelská propaganda zdatně podporovaná místními bolševiky a pátou kolonou vytvořila iluzi, že se snad budou muset američané českými hájí a lukami prostřílet. Že se matky pluku budou vrhat vlastními těly pod kola obrněných vozů a za každým kandelábrem se bude schovávat Vyvadil s molotovým koktejlem.

Opak byl pravdou. Spojence vítali tisíce lidí, protestujících se objevilo pár. Každá vesnice má odjakživa obecního blázna, a tak je výskyt pár pošuků zcela normální. Zajímavé bylo složení demonstrace v Praze. Mezi několika důchodci se objevilo 5 známých "osobností".

soudruh Filip - estébák, komunista, práskač a donašeč. Obdivovatel jednoho z nejodpornějších režimu v hitorii lidstva.  KLDR je vředem lidské civilizace a peklem lidské důstojnosti. Měl by se tam odstěhovat.

soudruh Ransdorf - jediný bolševik, který se dožil komunismu - v práci nic nedělá, chrápe a bere za to nekřesťanské peníze. Dluží kam se podívá, dluhy nevrací. Občas někoho přejede autem.

soudruh Jakeš - ikona československé předlistopadové komunistické "inteligence". Důkaz, že když komunisti chcou, tak i úplně blbej švec může být generálním tajemníkem UV KSČ. Jeho legendární projev "taková Hanka Zagorová či jako kůl v plotě" zůstanou navždy absolutními perlami českého humoru. Za jeho šéfování se na hranicích střílelo, proč není zavřený nevím.

Vyvadil - Až mi jeho líto. Stoupající hvězda české páté kolony zažila tragický týden. Poté co si sám udělil hodnost velitele, zcela bezelstně jmenoval správcem své odbojové buňky na facebooku proamerickým vtipálkem. Ten jeho  záškodnickou buňku naprosto rozložil. Už se chudák viděl s medajlí od Vladimira Vladimiroviče, teď spíše připomíná název jednoho filmu s Luďkem Sobotou.

Přítomnost těchto individuí dokazuje, že protestujícími jsou komouši, bývalí estébáci, obdivovatelé represivních režimu a poloblázni. K vidění bylo i pár anarchistů, ti z toho vyrosotou až je přestanou živit rodiče. Naprosté většině občanů průjezd americké armády nevadil, naopak. Kremelská propagandistická bublina se rozplynula jako Lavrovova lež.

Průjezd armádou zažila před časem východní Ukrajina. Ruskou armádou. Kus země jim ukradli, část vydrancovali a vypálili, sestřelili holandské dopravní letadlo. Zůstalo po nich 6000 nevinných mrtvých ukrajinců. Americkou armády přivítalo desetitisíce českých občanů, i s koláči a slivovici. Jedinými oběťmi jsou zatím n.....í komouši a proruští pošuci.

Tomu říkám good job boys!

 

 

 

 

Autor: Michal Triska | pondělí 30.3.2015 2:15 | karma článku: 25,67 | přečteno: 697x
  • Další články autora

Michal Triska

Že vám není hanba

27.3.2015 v 23:30 | Karma: 24,51

Michal Triska

Chystal Zeman proruský puč?

11.3.2015 v 21:32 | Karma: 27,01

Michal Triska

chystal Zeman proruský puč?

27.12.2014 v 20:50 | Karma: 0

Michal Triska

omyl paní Šabatové

9.9.2014 v 0:25 | Karma: 39,43