Diskuse

deviant

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Stará kára

21. 8. 2011 10:31
"Negativní reakce jindy mlčících jsou toho důkazem."??????

Že by pánové Klaus či Jakl byli "jindy mlčícími"??   Pochybuji.  A my ostatní jsme s klidem a bez problémů mlčeli dále.  Nevím, proč by mě měl vzrušovat jeden průvod Prahou.

Debility odborářů mě štvou mnohem víc. Ani jim neupírám právo na debilní pochod.

0 0
možnosti
L2

Lanta 2OO4

21. 8. 2011 9:01
I já jsem podle vás deviant?

21 let (od svých dvaceti - pozn.) žiju v monogamním svazku s mužem,kterému jsem 100% věrný. Pracuji,odvádím poctivě daně a ctím zákony téhle země...

Jsem podle vás tedy deviant i já a to jen proto,že mám doma místo ženy muže? Pokud ano,pak no commentRv

0 0
možnosti
ZH

haek

21. 8. 2011 13:53
Re: I já jsem podle vás deviant?

Deviace=odchylka od normy. Takže ano. Jinak samozřejmně s homosexuály problém nemám, mám mezi nimi i přátele. Ovšem, dle mého názoru, je registrované partnerství chyba.

0 0
možnosti
D

duhacenzor3

21. 8. 2011 7:26
Já necítím

hrdost nad pochody (cenzurováno), tím méně nad současnou multikulty a politkorektní cenzurou, která je přesně stejná a hovadská jako byla komunistucká cenzura, co jsem jako mladý zažil. Cítím hrdost nad tím, že máme alespoň presidenta, který dokáže jít proti proudu povinných levicových názorů. A cítím spokojenost, že homosexuálové mají AIDS, časem bude po problému.

0 0
možnosti
VH

Stará kára

21. 8. 2011 10:33
Re: Já necítím

Opravdu víte, jakou cenzuru jste zažil? Myslíte, že by existovaly diskuze na blogu?

0 0
možnosti
S

sampis

21. 8. 2011 2:28
Safra, čéče, vy jste jedna z nejsvobodnejších konzerv

co je tu možno potkat. Vaše názory stojí minimálně za zamyšlení.

0 0
možnosti
DM

Azreael

21. 8. 2011 1:40
To je hezke

To je hezke, ze nam tu zverejnujete takove statistiky. Skoro se divim, ze jste se jeste nepridal tu statistiku, kde se tvrdi, ze prumerny homosexual mel za zivot vice nez 1000 sexualnich partneru.

Ano, Cesi jsou na prvni pohled velice tolerantni. Na druhy ovsem zjistime, ze nejde ani tak o teleranci, jako spise o linou nezajimavost a lhostejnost.

Prague Pride byl pruvod poklidny, vesely, barevny... zadnou skodu zadny homosexual nenepachal, nikdo nikoho nepremlouval k tomu, aby se stal take homosexual, nikdo nikomu neukazoval holy zadek, jak se tu mnozi obavali.

Tak v cem je problem? Proc mohou byt stovky jinych pochodu, ale jenom homosexualove ho nesmeji mit? A proc ho nesmeji mit? Protoze jsou homosexualni? Tak to asi nebudeme moc tolerantni, kdyz jednim neco povolime a druhym to zakazeme, protoze jsou homosexualni, ne?

Bohuzel posledni statisky v CR ukazuji, ze pocet infikovanych sexualnimi chorobami se zvetsuje v jine cilove skupine, nez v homosexualni .... :-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 101
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1968x
zakonzervovany konzervativec

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy