Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PW

Lafarg

21. 3. 2011 16:47
ČSSD

Česká strana sociálnědemokratická trvá už 133 let. Politické strany vznikaly a zanikaly, byť mezi nimi byly i takové, které odvedly dobré dílo pro společnost. ČSSD je však trvalka. Asi proto, že vždycky měla co říci neprivilegované části národa. A že tato část národa do ní vkládala naděje na zlepšení svého života...

Česká pravice se pokouší o demontáž sociálního státu. Neříká to nahlas, nahlas ho jen pomlouvá, prakticky tak však činí. Připomíná tím nepříliš střízlivu osádku elektrárny v Černobylu, která tak dlouho expertimentovala, až došlo k výbuchu... ;-D

0 0
možnosti
Q

QT48

21. 3. 2011 16:46
Kuš,

že jsem to vůbec četl. Taková ztráta času!

0 0
možnosti
TH

ydrhsamot

21. 3. 2011 17:26
Re: Kuš,

A k tomu ten pravopis - aparátčíci by měli být férovÝ ...

0 0
možnosti
B

bakules

21. 3. 2011 16:22
předseda strany který se přiznal ke zneužívání náhrad

to jsme ještě neměli.Prý tento delikvent má být i premiér.Jen jestli si tady ti psavci kteří ho podporují a kteří všude vidí zloděje a korupci tuto drobnost uvědomí.:-)

0 0
možnosti
DD

Carlo Gambino

21. 3. 2011 15:17
Vidět si na špičku nosu...

autorovi tohoto cancu bych doporučil jediné, aby se jako "zakonzervovaný konzervativec" několikrát udeřil do čela, chytnul za noc a pak aby zaměřil svou pozornost na současnou pseudo pravicovou vládu, která likviduje střední třídu naprosto programově, zvyšuje odvody i daně a na státu jednostranně parazituje.

0 0
možnosti
DD

Carlo Gambino

21. 3. 2011 15:18
Re: Vidět si na špičku nosu...

Ale to by nejdřív musel změnit ryze černobílé vnímání světa a propagování instantních pravd, například že Paroubek je papaláš nebo že levice=komunismus. Jenom aby někdo nevypadal jako nějaký darmožrout, vyhlásí se příznivcem pravice, poplive nárok na existenci levice a cítí se jako hrdina. Jenom díky téhle naivitě velkého počtu slabomyslných jedniců se z ODS stala strana mafiánů, kteří pod heslem omezení role státu ten samý stát ve velkém vykrádají pro čistě osobní obohacení.

0 0
možnosti
J

JESTR

21. 3. 2011 15:04
Současná demokracie tj. moderní způsob monarchie

Nenapravitelné chyby 20 let údajné demokracie v ČR. Není možné aby lidé, kteří vzděláním i když s vysokoškolským vedli jednotlivé resorty bez praxe v oboru např. Miloslav Kalousek: vysoká škola chemická - technologická, nyní ministr financí, před tím náměstech na ministerstvu obrany a vůbec nezáleží na politické příslušnosti, napíšu to lidově je to jako kdyby zemědělec, sedlák, řídil výrobu a vývoj nejmodernějších automobilů což je buhužel v naší republice samozřejmé a snad vyjímka je když je to naopak. Známá a pravdivá věta ševče drž se svého kopyta. Takže nám zůstaly dvě věci, které můžeme nabídnout : oči pro pláč

                                                                                        levnou pracovní sílu

Je úplně jedno jestli je ČSSD, ODS, atd. v tom vidím největší problém.

 

0 0
možnosti
K

Kozel_

21. 3. 2011 13:29
Zajímavá úvaha

Já bych teda o novém řidiči moc nemluvil. Sobotku dobře známe jak blízkoho Paroubkova spolupracovníka i po jeho odchodu v čele strany. Snad nový řidič by byl Hašek.

Je zajímavé, jak to dopadá s předsedy této strany. Horáka vyloučili ze strany, jakmile Zeman uchopil moc. Zeman měl opozici, byť straně se snažil vládnout ne zrovna demokraticky. Proto rezignoval a on a jeho lidé pak odrovnali Špidlu. Ten byl snad slušný, snad schopný úředník, co brzy vstává, ale ne schopný šéf strany. Gross odešel kvůli svým aférám, byť šlo o bagatelní částku peněz. Nástup Paroubka byl něčím novým, přivedl tam "své" lidi typu kolotočářů, lidí co znal ještě z totality -takže něco mezi Stb a mafií, nebo spíš obojí dohromady. K tomu přibral Ratha. Muže č. 2 do té doby, Škromacha, fakticky zcela odstavil. Pak mu to nevyšlo s volbama a dnes se většina lidí v čssd k němu už moc nehlásí. Petra už stranu opustila, u něj to čekám.

0 0
možnosti
K

Kozel_

21. 3. 2011 13:33
Re: Zajímavá úvaha

Tak jako si Zeman vybral Grosse, tak si Paroubek vybral Sobotku. Mladý, navenek působí kultivovaným dojmem. Odborně Sobotka asi totéž co Gross. Sobotka je jako osobnost sice nevýrazný, nicméně na rozdíl od G. má určitý "program". U Grosse to byla jen líbivá tvář, u Sobotky jasný program - spolupráce s komunisty, ruské velmocenské zájmy atd. Něco jako Paroubek v kultivovanější podobě a hezčím saku. Není tu snad to bratrstvo kočičí pracky kolem, ani bouchači, co seděli za násilnou činnost. Ale politickým směřováním je to totéž, co se vyučil u Paroubka.

0 0
možnosti
JM

gourmett

21. 3. 2011 12:57
Já bych to nazval jinak

Zaduje čerstvý vítr, ze starých zaprděných zadků!;-)

0 0
možnosti
VS

COMe BAcK

21. 3. 2011 12:33
Už jen TOHLE:

" ... předsedu Horáka vystřídal Miroslav Zeman ... " stačí k tomu, aby bylo jasno, že autor je "autor" ... ! Rv

0 0
možnosti
OU

21. 3. 2011 12:29
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
JA

pefben2

21. 3. 2011 12:13
Ano

Za Paroubka ten autobus dostal nový nátě (oranžové šály, sexy holky v sexytričkách, ...). Ale prohnilý komunistický rez pod tím zůstal.... :-P 

Se stávajícím členstvem se ta strana moc nezmění. A členstvo nikdo také nevymění, však? :-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 101
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1968x
zakonzervovany konzervativec

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy