Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZS

Prickrose

7. 6. 2009 8:33
Mlady pane autore....

a jak si myslite, ze by to dopadlo, kdyby Obama Muslimum rek, to co vy pisete v blogu? Davat sul do rany je ne jenom neefektivni, ale je to nebezpecna provokace. Jestli chcete, aby vice nevinnych lidi umiralo v rukou teroristu, tak jen tak dal.

Obama to chce resit diplomaticky, ne jako buran G.W. Bush.

0 0
možnosti
K

kion1111

7. 6. 2009 9:50
Re: Mlady pane autore....

Zjevně jste vůbec článek nečetla

Jediní koho mohou muslimové za svůj současný stav vinit, jsou jen oni sami!Jenže tam kde není přístup ke vzdělání, necenzurovaný přístup k informacím, předsudky, arogance, pocit nadřazenosti, fanatické náboženské tmářství můžete těžko co změnit, není-li vůle od nich samotných, jakože není!

Oni sami jsou za sebe odpovědní, vůbec nechápu proč by se měl Západ jakkoli angažovat, či snad dokonce finančně podporovat, když mají pohádkově bohaté souvěrce!

Nebezpeční jsou lidé jako Vy-levicoví pomatenci, co si myslí že slinty alá Veškrna se něco vyřeší.

0 0
možnosti
W

wiki5.5

6. 6. 2009 22:52
Proc?

Velmi jednoduche. Je to levicovy pokrytec

0 0
možnosti
VM

Dluhy se neplatí

7. 6. 2009 8:16
Re: Proc?

R^

0 0
možnosti
K

kion1111

6. 6. 2009 22:43
Naprostá pravda!!!

Shrnuto krátce a nanejvýš výstižněR^!KarmaR^

0 0
možnosti
OZ

ovoce.zelenina

6. 6. 2009 22:40
Bohužel

Obama podává muslimům ruku, oni mu z ní stáhnou prsten a pojedou dál ve starých kolejích. Dále budou narůstat  miliony muslimů v USA a v Evropě a jednoho dne přemění kostely na mešity. Jediným kladem bude krvavě bolestné rozčarování českých pohanů a bolševiků-- budou poslušně skákat jak opičky v aréně chudého cirkusu. Sovětský svaz, nyní Rusko konečně slíznou šlehačku ze své nenávistné dorty, upečené z desetiletí mohutné podpory všech států, které nenávidějí USA. Zde budou mít muslimové hodně nadpráce, díky ruskému rasovému mravu vypít denně sedmičku vodky a hluboce se uklánět svým popům. Ale i to se poddá, krátce po zavedení stanného práva.

0 0
možnosti
WS

windystreet

6. 6. 2009 22:27
Zamysli se autore nad timto....

http://www.youtube.com/watch?v=FqAF-Alc7CM

"He who gives up freedom for safety deserves neither." B.F.

0 0
možnosti
WS

windystreet

6. 6. 2009 22:14
Dalsi s vyplachnutym mozkem!

Hezky se to premysli kdyz Vam to media tak krasne serviruji! Co takhle trochu kriticky uvazovat a podivat se na fakta, ktera masirujici media nejak opomijeji? To uz se Vam a dalsim nechce ono by z toho bolela asi pekne palice. Co Vy tady pisete je jen prerikavani propagandisticke mantry. Chtelo by se to podivat na celou vec trochu z jineho uhlu pohledu a prestat neustale papouskovat to co nam serviruji normalizacni media. Ono ne vsechno neni cerne a bile.... A jestli verite Obamovi tak to budete asi pekne zklamany jeho napad na zadrzovani lidi bez radneho soudu je opravdu jak za Stalinovi ery. A to je teprve zacatek. Vysetrovani zverstev jez se dopoustela CIA, byvali vladni predstavitele a Bushovy lidi se pomalu mete pod koberec. Jak typicke.  A v Iraku zemrelo od doby imperialistickych vojsk USA vic lidi nez za cele diktatury Saddama Hussejna! Ale hlavne ze muzou jit volit! Ne vlastne oni meli ty ZHN ktere se nikdy nenasli a armadu bez letadel a lodi hmmm fakt nebezpeci na kazdem rohu

0 0
možnosti
K

kion1111

6. 6. 2009 22:47
Re: Dalsi s vyplachnutym mozkem!

Jsi dobrý ma(g)orRv:-)

0 0
možnosti
W

Waspish

6. 6. 2009 22:08
To protože je Obama pokrytecký blbec

Takový ten vyčůránek, co chce být s každým zadobře. Což v případě muslimů nejde.:-) V celém západním světě je nutno okamžitě zavést zákaz Islámu, násilím uzavřít mešity a uvěznit fanatické Imámy, kteří v nich kážou nepřátelství proti hostitelským zemím, které islamisty vydržují na sociálních dávkách. :-) Druhý krok je změna sociální politiky, konkrétně přestat je vyplácet všem imigrantům i jejich dětem a vnukům, zrušit jim občanství a místo imigračních center zavést pracovní tábory, i kdyby měli nosit šutry zleva doprava.

0 0
možnosti
  • Počet článků 101
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1968x
zakonzervovany konzervativec

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy