Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

J25i41r33i 23C35e95e

7. 1. 2013 17:08

Já myslel, že veřejným zájmem je, aby zákony neodporovaly Ústavě. To jestli, nebo kterej tajtrlík vezme žezlo po Klausovi mi v tuhle chvíli přijde jako vedlejší..

0 1
možnosti
Foto

skvěleR^....škoda že mohu dát pouze jednu karmu.:-(

3 0
možnosti
PK

P16a19v29e39l 74K54u59l23a

7. 1. 2013 14:16

Moc hezky napsáno. Samková s Okamurou se hledali, až se našli:-)

7 0
možnosti
JK

To je jako tvrdit, že ženy by pro obecné blaho neměly hlásit případy znásilnění, aby tím policistům nepřidělávaly práci.

1 5
možnosti
JH

Takže si měl pan Okamura, který zastupuje tu nemalou řádku skutečných lidí - petentů, nechat kálet na hlavu? Jednoznačně bylo matematiky dokázáno, že s jeho archy podpisů bylo manipulováno (web ceskapozice.cz - téma Jak se v Kocourkově volí prezident). MV si prostě spočítalo hlasy dle svého a vrchol drzosti bylo neumožnění Okamurovým lidem si archy po sečtení prohlédnout. Pokud by toto bylo umožněno a skutečně se dokázalo, že Okamura nemá dostatečný počet hlasů, nebyla by o ničem řeč, ale takto nám vlastně MV na objednávku servíruje ty, co se současné garnituře hodí. Toto je základním kamenem tohoto protestu. Ale ovčané Vašeho rázu jsou už za ta léta zvyklí raději nevystrkovat hlavu, neozývat se, jen aby mě někdo nenazval populistou. Jak vidím, budeme opět mít takového prezidenta, jakého si, za svou zbabělost, zasloužíme!

5 8
možnosti
MV

A jak to souvisí se špatně sepsanou ústavní stížností, která je předmětem mého článku? Zřejmě vám uniká podstata věci, pokud by jste můj příspěvek pročetl pozorně, ve třetím odstavci odspodu uvádím, že výhrady p. Okamury jsou v mnoha bodech oprávněné. Ostatně Ústavní soud je bude dále projednávat. Ale to, že prezidentské volby proběhnou bez něj, je výsledkem špatně sepsané stížnosti, za kterou si může sám. Nikoli Ústavní soud a jiné temné síly:-)

8 1
možnosti
OU
LS

Podle blogera vystupujícího pod jménem "Kucharovic" jste šakal, který vyje, zatímco Okamura kráčí dál...:-)

4 4
možnosti
JK

Kdo selhal ?  V první řadě tvůrci zákona.  A od toho selhání se odvíjí všechny ty tanečky okolo.

9 1
možnosti
MV

S tím nelze než souhlasit, bohužel těmi největšími diletanty jsou naši zákonodárci...

6 0
možnosti
AR

A24d65a62m 57R90a32d19l

7. 1. 2013 8:39

Zcea souhlasím s tím, že stížnost byla diletansky sepsána, Samková se jak zarputilý pes hnala za svým zájmem...

Ale prosím řekněte mi, co je "veřejný zájem"? Podle jakého měření se určuje? Proběhlo snad nějaké celoplošně šetření, kolik voličů chce voby v řádném termínu na úkor dořešení nejasností a zjevných chyb v prováděcím zákonu?

5 0
možnosti
MV

Je to samozřejmě teoretický předpoklad, že ve veřejném zájmu je, aby volby proběhly v řádném termínu.

4 0
možnosti
  • Počet článků 36
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2647x
Skeptik.