Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

captain cook

24. 3. 2009 6:07
okamžité stažení???

" Ze slibu okamžitého stažení US vojenských jednotek z Iráku"...Obama nikde nesliboval, ze USA opusti Irak okamzite jakmile se stane prezidentem.Pokud si vzpominam, odchod planoval priblizne ve trech stupnich a zadny z nich nebyl okamzity. Take si vzpominam, ze se uz tehdy odvolaval ze se bude ridit radami generalniho stabu, ktery pripravi rozvrh; na rozdil od Bushaka, ktery na pozadavky svych generalu s*al a poslouchal jenom Rumika a Wolfika namisto vojenskych profesionalu.

Zvyseni kapacity vezeni v Afgh. a uzavreni Guantanama je inteligentni krok, protoze tim se ze zajatcu stanou prokazatelne valecni zajatci. Zatimco jim to dava urcite zlepseni podminek, zajeti je stale zajeti a svetovi antiAmi maji o podstatny duvod mene k protestovani.

Vypada to, ze Obama chce aby se vlk nazral a koza zustala cela. Vyhovi zadosti o respektovani mezinarodnich konvenci, ale pritom Americane stejne vytahnou ze hry ty protivniky na nichz jim nejvic zalezi.

0 0
možnosti
J

JeanPaulGaultier

24. 3. 2009 7:11
Wilkerson: Na Guantánamu byla a je většina nevinných

http://www.czechfp.cz/site/?p=6351

0 0
možnosti
TK

osvetitel

24. 3. 2009 3:48
Odkud VY Cesi jste tak "moudri" kdyz jde o

kritiku USA?8-oNejaky link nato jak Obama sliboval okamzite stazeni s Iraku by nebyl? A o nejakem poboureni verejnosti v USA kvuli te veznici take moc nevim. Spis je pobourena ze ti kteri nejak skodili USA,si to budou moci po propusteni zopakovat! Apropos ,to jak Obama dodrzi sve sliby,se teprve uvidi! Doufam ze to nebude podobne,jako kdyz pred 4 roky sliboval,ze za 4 roky nebude na prezidenta zarucene kandidovat!Ten jeho proslov a duvody jsou z archivovane!

0 0
možnosti
VPB

Jadyk

24. 3. 2009 1:25
Mě se blog líbí a souhlasím.

Ale pokud nezačínáte a nekončíte každý blog slovy: God bless U.S.A., tak s Vámi není všechno v pořádku.;-)Jak jsem psal panu Novotnému měl by zkouknout trojku Ramba.;-) Ty Stingery co jim tam tenkrát Rambo dovezl, teď vykupují a mají na to vyčleněno dvakrát víc peněz, než je stálo jejich pořízení.

0 0
možnosti
K

Killingworth

24. 3. 2009 3:22
Re: Mě se blog líbí a souhlasím.

A CO tim chtel "basnik" rict?:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/RvRv

0 0
možnosti
K

Killingworth

24. 3. 2009 0:29
Clovece, clovece, jste provokater...

...nebo jenom dusevne slabsi???(Y)(Y)(Y);-D;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
J

JeanPaulGaultier

24. 3. 2009 7:30
Pravda o vězni z Guantánama:

Měl se přiznat, i když ho neobvinili

http://zahranicni.ihned.cz/c1-36238310-pravda-o-vezni-z-guantanama-mel-se-priznat-i-kdyz-ho-neobvinili

0 0
možnosti
G

geo.novotny

24. 3. 2009 0:22
Neznalost

Dobry den.

Vase popisovani veznice je pravdepodobne z neznalosti naprosto nepravdive. Ale mozna, ze jste levicovy extremista a delate to jako propagandu. Ono kdyz clovek obdrzi pravdive informace a dukazy o tom, kdo je v Guantanamo drzen - vse je jinak nez v RP, nebo BL. Proc myslite, ze Obama se na situaci diva nyni strizliveji? Protoze po nastupu funkce konecne videl koho tam opravdu drzi - vrahy a fanatiky. Pro Vas to jsou mozna "odbojari" - ale potom by jste byl ze stejneho testa, jako oni. A to se mi nechce verit. Priste si radeji informace overte, aby Vas nazor nebyl tak extremni. Dekuji. G.N.

0 0
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 28,43
  • Průměrná čtenost 1054x
Ekonom.