Tanec svatého Víta na Obscene Extreme Festu

Do toho všeho zelení magoři uhlí patří pod zem jacísi demonstrují u Chvaletické elektrárny a dozvěděl jsem se, že prý byli na vrátnici s prosbou, jestli by si mohli nabít mobily a tak. 

Začala okurková sezóna a nic moc se kromě brutálního globálního oteplování neděje. Žluté vesty takřka vymřely, odcházení-neodcházení ČSSD z Babišovy vlády pokračuje a nepokračuje, neziskovky pořád zachraňují migranty u hranic s Libyí a dovážejí je přes moře do Itálie Salvinimu navzdory, identitářští národovci dostali během jednání o vrcholných postech v EU na budku a EU federalisté s přehledem zvítězili a zabrali, co bylo k dispozici, v multi-kulti Praze se konala velká chasidská svatba, v ČR roste antisemitismus na prokremelských dezinformačních webech, no a venku zuří hustá sluneční pařba. Do toho všeho zelení magoři uhlí-patří-pod-zem jacísi demonstrují u Chvaletické elektrárny a dozvěděl jsem se, že prý byli na vrátnici s prosbou, jestli by si mohli nabít mobily a tak. Klasika, Delír Total, prostě, nebo co… Tihle zelení revolucionáři mně vůbec připadají jako Che Guevara týpek v odkazu na tento obrázek, fakt že jo, docela slušný námět na článek, no, snad někdy příště.

Loni na podzim jsem nasbíral takové ty malé plody s peckou jinanu dvoulaločného, máme jich tady v okolí plno. Všechny jsou ale samčí kromě jednoho jediného, jenž má plody. No a ze zhruba třiceti pecek mně nakonec vyrašila desítka malých stromků. Ne, že by se ze mne stal Uctivač ginga, velký Vont, či tak něco, ale je to jeden z mála zástupců říše rostlinné, který přežije hmyzí útoky u mě doma na terase. Jsem se dnes dopoledne trochu porýpal v hlíně, zasadil jsem je všechny do květináčů a pořádně zalil, ať ve zdraví bují a rostou. 

 

gingo

No a ještě jsem pak narazil na jedno zajímavé video. Dodnes jsem si myslel, že v oblasti tanečních kreací již bylo vymyšleno vše. Zdá se, že jsem se zmýlil a lidská fantazie skutečně nezná mezí, viz zádový tanec svatého Víta při fláku japonské grind kapely Viscera Infest na Obscene Extreme Festu. Taneční počin začíná něco kolem 0:13 a do plné fáze se rozvine někdy kolem 0:20, pěkný umělecký zážitek:

 

 

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Martin Mařák | neděle 7.7.2019 16:21 | karma článku: 13,91 | přečteno: 734x
  • Další články autora

Martin Mařák

Beltaine aneb sex s robotem

29.4.2024 v 22:28 | Karma: 5,06

Martin Mařák

Umělec a úřednice

21.4.2024 v 14:45 | Karma: 10,77

Martin Mařák

Slovensko, od Hitlera k Putinovi

7.4.2024 v 11:59 | Karma: 27,42