Slet chcimírů v Praze

No a tak v Praze budou nadávat na údajně totalitní režim a já nevím co ještě, přičemž se pak rozejdou v klidu domů a nevypadnou všichni z okna najednou jako v jejich milovaném Rusku u tatíčka Putina milosrdného a tak Oi!

V sobotu mají v Praze rojení Putin-kolaborant-chcimír-dezoláti a budou nejen mohutně brojit proti skvělému premiérovi a moudrému státníkovi Petru Fialovi, ale zároveň nadávat na úžasnou šanci, kterou naše národy moravský, slezský a český mají, neboť se dostaly do sféry globální světové V.I.P. a tedy do laskavé náruče Matičky národů EU dobrotivé. Nechápu, o co jim jde, vždyť občané EU se oproti jiným obyvatelům planety Země mají relativně velmi dobře a jejich svoboda je oproti jiným státním celkům nesrovnatelná a takřka maximálně možná, řekl bych, přičemž mne napadá, jestli se něco takového vůbec ještě může u nás psát bez toho, aby se na mne obrazně okamžitě nevrhly houfy dezolátů s palicemi a neutloukli mne uprostřed ulice, nebo co. No a tak v Praze budou nadávat na údajně totalitní režim a já nevím co ještě, přičemž se pak rozejdou v klidu domů a nevypadnou všichni z okna najednou jako v jejich milovaném Rusku u tatíčka Putina milosrdného a tak Oi!
 

Když jsem již nakousl téma Evropské unie, tak musím podotknout, že atavistické národní státy, ta novodobá konstrukce slepé cesty vývoje lidské civilizace, mají stále ještě příliš mnoho škodlivé tzv. státní suverenity a je třeba s tím co nejdříve skoncovat. Nová unijní smlouva směrem k federalizaci je nutná. Čas evidentně dozrál. Parlament eurodistriktu Morava-Slezsko-Čechy stejně jen slouží k tomu, aby opozice, která se dostane k moci, zrušila zákony předešlé vládnoucí koalice viz superhrubá mzda, třicet korun korun za lékaře, EET a podobně, k tomu, aby si poslanci napříč celým politickým spektrem namastili kapsy jako třeba v případě fotovoltaického tunelu a tak, no a pak také k obstrukčnímu plácání o ničem.
Ještě, že moudrá Matička národů EU dobrotivá existuje a legislativní činnost naší zbytečné žvanírny dokáže smyslupně a s vynikající efektivností nahradit. To je přece jasné i malému dítěti, řekl bych. Vzpomeňte si třeba na ten den, kdy skvělá Matička národů EU dobrotivá pod vedením eurodistriktu francouzského zmenšila dopady německé zelené rakoviny lidstva na energetiku Unie a zařadila jádro mezi čisté zdroje, čímž otevřela prostor i pro postavení nové jaderné elektrárny v našem eurodistriktu Morava-Slezsko-Čechy. A to vše na základě parádní Lisabonské smlouvy, která však, a to je nutné podotknout, bohužel nedokázala zabránit brutálním dopadům chřipkových diktatur národních států na občany EU v jednotlivých eurodistriktech. Zdravotnictví bohužel také není v její kompetenci.

Lisabonská smlouva je příliš měkká, málo federativně razantní, přehnaně benevolentní k jednotlivým eurodistriktům a zbytkům jejich atavistické tzv. státní suverenity a tedy v konečném důsledku nedostatečně efektivní. To je naprosto skandální a je třeba s tím něco urychleně udělat.Tak pravil Umwurf.
Skol!
EU First!

 

Do tance i ke zpěvu něco rytmicky skočného z mého studia kuchyň a brzy opět na shledanou:

 

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Martin Mařák | pátek 15.9.2023 0:00 | karma článku: 18,55 | přečteno: 1118x
  • Další články autora

Martin Mařák

Beltaine aneb sex s robotem

29.4.2024 v 22:28 | Karma: 5,06

Martin Mařák

Umělec a úřednice

21.4.2024 v 14:45 | Karma: 10,77

Martin Mařák

Slovensko, od Hitlera k Putinovi

7.4.2024 v 11:59 | Karma: 27,42