Rostlinná pomsta vegetariánským vrahům se blíží

Vůbec nejstrašnější zločin proti právům stromů a rostlin  je podle mne chladnokrevné požírání živých rostlinných batolat jako například bezbranných sójových klíčků. 

 

V Praze stejně jako v jiných městech na světě v sobotu proběhl pochod za práva zvířat jakýsi (The Official Animal Rights March), jenž byl globálně zastřešován britskou organizací Surge.

https://www.theofficialanimalrightsmarch.org/

Manifestující nespokojenci nesli hromadu nejrůznějších transparentů ve stylu „Zvířata cítí bolest jako my“, „Nejím své přátele“ či „Jsem někdo, ne něco“ a podobně. Více o celé akci si můžete přečíst třeba v této reportáži:

https://www.lidovky.cz/domov/nejim-sve-pratele-v-praze-zacal-pruvod-za-prava-zvirat-jdou-v-nem-stovky-lidi.A190817_123323_ln_domov_ele

Jako milovník přírody, lesa, starý čundrák a bojovník za práva rostlin a stromů bych chtěl podotknout, že frontální útok na vegetariány a podobné vrahy mých bratrů a sester se blíží, neboť Boží mlýny sice melou pomalu, ale s nezastavitelnou neúprosností. I bytosti rostlinné říše mají cit, paměť a dokonce i schopnost vzájemné komunikace.  A to i s tvory různých biologických říší a tříd (živočichové, hmyz...), no a dokonce i s lidmi, jak jsem vlastně zjistil i sám díky různým osobním zkušenostem. Vůbec nejstrašnější zločin proti právům stromů a rostlin je podle mne chladnokrevné požírání živých rostlinných batolat jako například bezbranných sójových klíčků. Když vidím  podobnou bestiální zvrácenost, krve by se ve mně nedořezal. 

Stromy, květáky a mrkve se  již možná začínají bouřit a pomalu se blíží jejich revoluce, jak si to představují Meth Leppard v jejich apokryfním sdělení:

 

 

Podle mne se však pomsta rostlinného světa vůči jeho bezcharakterním vegetariánským vrahům odehraje mnohem nenápadněji a povyprávím vám o tom v příštím o hodně delším textu. Zároveň také doufám, že opravdoví bojovníci za práva přírody nedopadnou jako skutečný znalec ptačího nářečí v následující otřesné reportáži:

 

 

 

 

Autor: Martin Mařák | neděle 18.8.2019 11:26 | karma článku: 26,52 | přečteno: 894x
  • Další články autora

Martin Mařák

Beltaine aneb sex s robotem

29.4.2024 v 22:28 | Karma: 5,05

Martin Mařák

Umělec a úřednice

21.4.2024 v 14:45 | Karma: 10,77

Martin Mařák

Slovensko, od Hitlera k Putinovi

7.4.2024 v 11:59 | Karma: 27,42