Pohřebák Babiš z krematoria

Ani nevím, co depresivního tam vlastně vykládal, nevydržel jsem to a možná bych ten nápor negativní energie ani duševně, či fyzicky nezvládl.

Pustil jsem si včera ze zvědavosti kousek projevu trestně stíhaného nadnárodního korporáta na idnesu a okamžitě na mne dopadla černá chmura. Jsem si najednou připadal jako někde v krematoriu, temné pozadí, nehybně křečovitý pohřebák s hypnoticko-robotickým hlasem takřka bez intonace, pavučina ponuré beznaděje a bezbřehé nudy me začala zaplétat do svých lepkavých vláken smrti a po několika desítkách sekund mne únavou klesající víčka málem k definitivnímu spánku uložila, konec se neúprosně blížil.
Nakonec jsem se ještě s nadlidským vypětím posledního zbytku životního fluida vzpamatoval a s vynaložením všech zbývajících sil jsem tu těžkomyslně syrupovitou mlhovinu podoben bájnému rytíři světla s drakem temnot bojujícím pomyslným mečem přeťal a raději vypnul, měl ještě nějaké věci na práci a do večera bylo času dost. Ani nevím, co depresivního tam vlastně nakonec vykládal, vzdal jsem to a možná bych ten nápor negativní energie ani nezvládl vydržet bez újmy na zdraví až do konce. Ještě nějakou dobu mně trvalo, než jsem se toho nánosu temnot definitivně zbavil a setřepal jsem ho ze sebe.
O to více mne dnes ráno pozitivně překvapila skvělá zpráva. Návrh zákona na korespondenční hlasování občanů ČR žijících v cizině byl podepsán lídry vládní koalice a předsedy poslaneckých klubů, již zbývá jen zavedení super €, trálalalá, hop, tjadydydá, hop. Již se těším, až to skvělému premiérovi Fialovi ve volbách do poslanecké sněmovny korespondenčně šoupnu Oi! Tento rok začíná opravdu skvěle. Ano, bude líp, výborně to parádní premiér Fiala našeho eurodistriktu Morava-Slezsko-Čechie zařídil. Pohřebák z krematoria s tím jeho funus projevem se na tu další volební prohru již asi tak nějak  psychicky připravuje, jak je vidět z kulis, které si pro svou poslední ahoj lidi depku zvolil, nebo co. No jo, no, každý si je svého štěstí strůjcem a tak.
Skol!

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Martin Mařák | středa 3.1.2024 10:08 | karma článku: 22,79 | přečteno: 765x
  • Další články autora

Martin Mařák

Beltaine aneb sex s robotem

29.4.2024 v 22:28 | Karma: 5,06

Martin Mařák

Umělec a úřednice

21.4.2024 v 14:45 | Karma: 10,77

Martin Mařák

Slovensko, od Hitlera k Putinovi

7.4.2024 v 11:59 | Karma: 27,42