NWO je pasé, blíží se globální European Union Order

"Fňuk, fňuk, fňuk," ozval se dlouhý zvuk smrkání emocemi zmítaného autora do ekologického  papírového kapesníku značky Uni Vert sto procentní recyklace.

Franky Zapata, francouzský Iron Man, to dokázal. Na Flyboard Air přesvištěl úžasnou stosedmdesátkou přes Lamanšský průliv a zdárně za doprovodu několika vrtulníků majestátně přistál na půdě Velké Británie. Tento fenomenální výkon zcela jistě otevírá novou kapitolu světových dějin a dodnes slavný tzv. Nový světový řád (NWO), nebo-li tajemný a konspiračními teoriemi opředený plán iluminátů z býlderbergu a podobně, se studem a hanbou propadl do bezvýznamné nicotnosti navěky věkův amen, tečka, sbohem a šáteček, nebo co.

 

 

Armáda francouzských a potažmo spojených evropských EU čmeláků brzy ovládne celý svět a nebude tudíž žádný NWO (slepá historická cesta), ale překvapivě European Union Order (EUO), tedy humánní rovnost, svornost, bratrství, svoboda a prosperita. Hurá. Jsem velmi dojat a těžce hledám slova, která jsou stejně nedostatečná. 

"Fňuk, fňuk, fňuk," ozval se dlouhý zvuk smrkání emocemi zmítaného autora do ekologického  papírového kapesníku značky Uni Vert sto procentní recyklace.

Matička národů EU dobrotivá tímto vítězně vstoupila do nového tisíciletí a jestřábi z Moskvy, Pekingu i Washingtonu blednou závistí, neboť si uvědomili, že jejich dny a plány na světovládu jsou nenávratně sečteny. Převratná epocha super EU čmeláků nedobytných právě nastoupila. Tady a teď.

Pozor!

 

 

Pohov!

Yes We Can!

Autor: Martin Mařák | neděle 4.8.2019 11:35 | karma článku: 12,48 | přečteno: 691x
  • Další články autora

Martin Mařák

Beltaine aneb sex s robotem

29.4.2024 v 22:28 | Karma: 4,61

Martin Mařák

Umělec a úřednice

21.4.2024 v 14:45 | Karma: 10,77

Martin Mařák

Slovensko, od Hitlera k Putinovi

7.4.2024 v 11:59 | Karma: 27,42